Fulguleti de nov-dec-2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

acum am reusit sa vad si eu pozele cu gargarita. e mortala cu galetusa in cap.
l-am vazut si pe mihaita la porumbei. dar cel mai tare imi place poza in care doarme cu periuta de dinti in mana.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am citit tot, am uitat tot. poze nu pot de acasa, dar maine dim la cafea ma delectez. promit.
vroiam numai sa va zic....pt ca stiu ca multa lume astepta si se bucura....a revenit marani, dar....nu la noi. oricum, marani, daca ne citesti si pe noi, eu vrea sa ii urez multa multa sanatate bubumarei. eu scriu numai aici....sper sa citesti.
fug sa fac un dus si apoi ma duc la somn, ca maine am sedinta de la 10 toata ziua.
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dbunny, pe de-o parte, sunt de acord cu dayanara.. pe de alta parte..sa stii ca depinde de fiecare companie in parte. inclin totusi sa cred ca nu ti-l cantareste, daca pana si low-costurile nu-l includ la bagaje. cel mai simplu de verificat este sa intri pe site-ul companiei la care ai luat bilete, si sa bagi un ochi la informatii de calatorie, la partea cu bagaje. in mod normal, acolo trebuie sa scrie foarte clar ce se transporta gratuit.

si ca tot sunt la tema...aseara am primit o surpriza frumoasa de la mihaiul: plec o saptamana in germania, la prietena mea cea mai si cea mai si cea mai buna :) singura singurica :) trecand peste faptul ca nimeni nu ma crede cand zic ca o sa fiu in stare sa las copchilu' si ca chiar voi pleca (si-acu'.. beletele e luate..deci tre' sa plec :) ), sa ajung la motivul impartasirii vestii: fac frumos rezervarea aseara la wizzair, completez toate cele, si ajung la punctul final, cu tarifarea... bai fratilor.. taxa de bagaj!!! mi-a picat fata.. sa mor daca am mai auzit asa ceva.. deci trebuie sa platesc (peste plata biletului, da??) daca vreau sa iau si bagaj cu mine... 36 ron pt una bucata bagaj!! aaa..si cica era si chilipir, ca beneficiezi de 50% reducere din taxa daca faci rezervare on-line... !!!!!!!!!! una peste alta, cu taxa de bagaj cu tot, ma costa mai ieftin decat daca m-as duce cu intercity la..sibiu-capitala-europeana, sa zicem... but still! taxa de bagaj..!!??!!........

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

CAP 144 AICI

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

asiza.. firstly, pup :) secondly - toate vaccinurile pana in ziua de azi i-au fost performate de asistenta, si la fosta pediatra, si la actuala. numai in fundulet, el stand la mine in brate, cu pantalonii/ciorapii in vine, si pampersul desfacut doar intr-o parte, tras putin in jos cat sa fie una bucata bucuta libera :) sters cu servetel de-ala de-al lor special inainte, si dupa, tras pampersul, si cam atat. de cocoloseala n-am avut parte, asta poate si pt ca nu a urlat niciodata (..dar nu e timpul pierdut :)) ). deci nu e nimic neobisnuit in ce-ai povestit tu acolo :) si vorba cui ti-a mai zis, da-l naibii de sistem sanitar, ca nici nu e nevoie sa faceti vreodata cunostinta mai mult decat de rutina :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

cum va mai jucati cu fulguleti ce jucarii ati mai luat
Antonia nu se mai joaca cu nimic,vrea doar sa se catere pe mobila, masa si sa scoata din sertare

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

cunosc, cunosc, cunosc... :) am strans mai toate jucariile, chiar si cele noi desfacute saptamana trecuta, pt ca erau egale cu zero :) i-am lasat cubul ala cu activitati (de la quelle - il mai tranteste pe toate partile vreme de 5 minute...), un calut-balansoar (numai bun de palmuit..) si o cadita plina ochi cu bile :) oricum is mai interesante cartile din biblioteca, usile, sertarele, canapelele, si evident..masuta :) in curand cred ca o sa se urce singur acolo, fara sa mai faca tranzitia din fotoliu... iar astea in putinele minute petrecute in sufragerie (de obicei seara, cand e si mihai acasa, si stam cu totii acolo). in rest.. e oriunde :) mai nou, traieste o intensa poveste de dragoste cu masina de spalat, are grija sa aiba si de citit, si de imbracat, si de jucat, si de mancat (astea fiind diversele chestii pe care le gasesc seara in cuva :) ).

Mergi la inceput