Fulguleti de nov-dec-2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 18
mamaana spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
asiza, si noua vaccinul ni-l face asistenta. dar pediatra il purica inainte sa vada daca nu are semne de boala... si ii arata punctul unde sa bage acul. imi pare rau ca este dezamagita de medicii de familie de acolo. oarecum cred ca te asteptai, nu?
chiar as vrea sa stiu mai multe despre acomodarea voastra!
roxanica, strange din dinti si... gandeste-te la ceva frumos. fa-ti un cadou pt 'dupa'. eu m-as duce sa mananc un tiramisu de-ala maaaareee de la leo. singura. sa nu-mi spuna nimeni cate calorii are :)))) (nu va ganditi unde o fi asta, vorbesc si io singura, clar, e in mures)
mamaana, dar daca e o urgenta, astepti totusi 1 saptamana?? de ex. in dec., intr-o noapte, lui marc i s-a umplut corpul cu sute de bubitze care il mancau ingrozitor. aveam programare facuta pt peste inca 4 zile dar m-a primit pe loc (medic dermatolog de adulti, deci nu medicul de familie) dat fiind faptul ca urla de mancarime...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
ei nu, in cazuri de urgenta te primeste imediat, chiar si pediatra, fara sa ai programare, dar daca vrei o radiografie la sold ca ti s-a parut tie nu stiu ce la copil astepti cam 1 saptamana: te suna direct de la spital si iti spun exact unde si cand sa te duci
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Donia spune:
Buna ziua, buna sa va fie inima!
Eu trebuie sa va marturisesc ca azi (si ieri, si alaltaieri, etc) ma simt cam Diana , cu energie fizica scazuta rau de tot... dar asta nu-i o noutate pentru mine. In schimb nici la energie psihica nu ma laud, asta mi s-o fi tragand de la numele meu totusi...
si eri_ka, ma gandeam ca unde au mers 3 mai merge si al patrulea... pentru Doina ce-ti iese in bumbi? Sa stiu si eu sa dau vina pe destin (sau predestinare) pentru toate minusurile mele, ca plusurile sunt exclusiv meritul meu, bineinteles .
Ma bucur sa va gasesc vrednice, dar imi pare rau sa aud de bolnaviori (si chinico, ce te dai Cristiana, nu era vorba ca esti Nicoleta?)
dianarus, ati tras ceva la spital, mi se face parul maciuca!
Despre noi numai de bine, Cristi e mare mergaret , merge si el cu mainile in sus, cum mai citeam si de fulguletii vostri. Ieri mi-a crescut inima in mine cand l-am vazut alergand catre mine... il lasasem dupa portita si m-am dus pana la baie, iar cand m-am intors a alergat din mijlocul bucatariei pana la mine... in stilul in care alearga ei, isi arunca piciorusele cum putea, numai sa ajunga mai repede... Doamne, ce bucurie!
Va pupesc deocamdata, mai viu.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
Dayanara...am citit si eu linkul...cate si mai cate ni se pot intampla...habar n-avem...
Vazut poze de frumoasa Garga si de Mihaita - flebetea mea...e mortal in poza unde doarme cu periuta-n mana...
Azi am intrebat-o pe sefa mea ea cum aduce mancare din uk, ca-si aduce de toate...zice ca le inveleste in haine, proasoape si le baga in bagajul de cala.... Dayanara...eu imi bag vreo 4 -5 borcanase printre pantofi
Donia, asiza
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dayanara spune:
dbunny - eu am piciorul mic, deci ma gandesc sa mi le bag in alta parte
ivan si dayanara
saryta spune:
dianarus78 - eu inca nu le culc impreuna ... Andra doarme la ea in camera, dar Sara inca nu vrea sa doarma in patutul ei(am paturi suprapuse), ea inca doarme in patutul de bb si Antonia doarme cu noi. Din vara vreau sa le duc pe toate trei in camera lor, inca nu vreau s-o deranjez pe Andra, caci Sara vrea noaptea pis.Si eu sunt in cautare de solutii, dar mi-e asa de drag de ele cum fiecare isi cauta paturica(Sara fara paturica ei nu prea doarme) si Tony ma cauta tot timpul sa vada daca sunt langa ea.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
dbunny - eu am piciorul mic, deci ma gandesc sa mi le bag in alta parte
Pai la cat esti tu de mica.... n-ai dreptu la bagaj
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny spune:
si totusi adeju ...mi se cantareste carutul cu restu bagajelor au ba?
Ktrinel spune:
rapid, ca am de lucru ca la nebuni, ieri a fost inchis pe sua ...si azi e buluc...
donia, bine ai revenit !
mamaana,… nu sunt mai aproape de pol …sunt tot pe paralela 45…culmea! care trece pe la Baicoi,Prahova, mai jos de Sinaia de ex …asa ca teoretic ar trebui sa fie la fel…DAR ..diferenta e ca dinspre pol spre romania vremea mai are de infruntat niste munti, dealuri, …si alte populatii suedeze-finlandeze…si se mai deturneaza efectul, pe cand aici e cale liiiiiiiiiibera pana la Arctic…si cand vine, vine …cine/ce sa o opreasca ? …hai ca am fost meteorolog de serviciu azi.
asiza, si aici la fel se fac vaccinurile…si cred ca peste tot in occident e la fel…doar in ro ii mai cocoleste …aici imediat dupa intepatura pun un plasture …de dezinfectat , o face inainte de intepatura…copilul sta in bratele mamei si nu e dezbracat de tot , ci doar in zona unde i se face injectia…stiu ca erai obisnuita cu un anumit tipic…dar nu e chiar asa grav.
Dia1609 spune:
miraco, pt revenire
ktrinel, bine ca n-ai disparut :)... zi-mi si mie cum de a stat julia \la tuns? ca si eu tb sa fac chestia asta azi, ca nu se mai poate,, iar ii intra bretonul in oki... cred ca o tund in somn, again
roxanica, admirat grasunelu ... tare bine mai arata! sa zic, sa nu zic? oana are 10 kg ... am cantarit-o aseara, e drept ca era cam cu burtica plina, dar am atins pragul psihologic de 10 kg ... dar sa stii ca nu e asa grasunica ca si david, da?
.
lavinia, numai atatea poze? hai mai pune ca vreau sa mai admir frumusete de baiat .... mi-a placut cum dormea el cu periuta de dinti in mana
chinico, of, beoaca e cu mucii pana la barbie? si tot fara dinti?
ce mai era? ce mai era? revin...
Dia1609 spune:
asiza, clasica vata imbibata in spirt nu se mai foloseste nici in ro peste tot... se foloseste un mini servetel cu alcool cu care te sterge inainte de intepatura si apoi iti lipeste un plasture :).... cat despre intepat, sa stii ca si in ro iti face asistenta injectia, o singura data i-a facut-o pediatra si atunci a urlat rau de tot si i-a ramas si semn vanat ... tot asistentele au mana mai buna, ca doar asta fac toata ziua ... si imi inchipui ca esti cam dezamagita, sistemuyl sanitar este diferit(in bine) doar la urgente si in spitale, unde chiar vezi diferenta (de fapt va doresc sa n-o vedeti niciodata)... la medicii de familie e cam fushareala, asa e peste tot... si te baga in seama numai dc esti intradevar bolnav
dianarus, mai ce ati mai tras prin spital... saracul marc... sper sa fie totul bine
si eu am inscriu la dianele cu energie scazuta (sau chiar inexistenta )... ia ziceti repede ce categorie de nume ne-a furat energia?
dbunny, da si tu un tel cand esti in ro, poate o sa vrei sa te vezi cu fetele din tm