da, stiu eu... de luni pana duminica de la 8:00 la 22:00 ( cel putin asa scrie la intrare)
Sunt niste intervale orare pt ca pauza e 1 ora sau 2, si sa nu stau cu copilul degeaba.
da, ai dreptate... din pacate orele de pauza nu stiu la ce interval sunt. Eu am fost inainte de sarbatori, si era atat de aglomerat incat nu am putut patina. Acum ced ca este mai liber. Totusi poti suna pt a afla programul cu tot cu pauze la tel. 021.230.12.15
Da, este mai liber acum. Mai ales seara.
Starea ghetei e ok, dar patinele pe care le au spre inchiriere sunt criminale. Mi-au facut rana la picior intr-o ora si jumatate.
Sau poate ca am fost eu ghinionista si am nimerit unele nu tocmai ok.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Ziua este aproape gol patinoarul (vad de la geamul biroului).
Anca, patinele albe 'de femei' sint foarte nashpa; eu le-am schimbat dupa 5 minute, am cerut patine 'de barbati'; chiar daca erau cu 2 numere mai mari, am patinat mai bine si fara nici o rana.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Va multumesc
Noi avem patine (nu cine stie ce) si abia astept sa ajungem. Am vazut acum patine cum imi doream anul trecut, albe,din piele super bune dar...
Am fost, dar nu mi-a placut. Gheata era cam topita, muzica arabeasca si nu erau decat 2 persoane.
Nu ma asteptam....
mai sint si alte patinoare in zona. daca mergeti cu copiii va recomand pationoarul din Herastrau, zona BTT/terenurile de tenis.
mai puteti merge pe kisselef sau cismigiu