Bucurii de sept-oct 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 20
ramomar spune:
Buna dimi,
Mira, multumim de cafeaua aromata si buna!
Adina,multumesc de traducere. Pupici frumuseilor tai! Sa stii ca ai mare dreptate in ce priveste reintoarcerea acasa si bucuria care ne cuprinde pe amndoua
Itzy, deci asa te gandeai ieri la mine
Sephora multumim de reteta si hai capul sus, iesi din oala cu melancolie in care ai intrat. Sa stii ca sambata incerc reteta ta de pizza si cel mai sigur gogosele minunate
princess tinem pumnii sa treceti usor si bine peste interventie!
Adriana, pupam Dudu sa-i treaca vanataia. Atata timp cat e ok si nu are nici un simptom eu zic sa stai linistita. Si Patry a cazut acum vreo luna rau de tot, s-a impidicat si a mers cu frumtea in tocul usii de la baie de i-a facut un cucui si o vanatie de toata frumusetea, chiar a si taiat-o un pic, ca a doua zi i s-a facut o crusta, dar spre surprinderea mea s-a vindecat uimitor de repede, in 3 zile nu mai avea nimic, se vedea doar un pic.
pupici
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
www.naturalia.ro/catalog/lapte.php?pag=alimentatie" target="_blank">Compozitia laptelui. Cel de vacutza are 3.5% grasimi in mod normal.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
mi_ro spune:
Va salut. Ma numesc Mihaela si am si eu un baietel nascut pe 18 sept.2006. M-am gandit si eu sa ma var pe aici la taclale sa va mai impartasesc si eu din experienta cu Tudor al meu. Vad ca sunteti la capitolul cazaturi. E bine pentru ca si al meu cred ca si-a facut o pepiniera de cucuie care mai de care. Mai nou se urca prin spatele fotoliului pe o cutie care acum o lasam dinadins, se urca pe speteaza si isi da drumul in cap in fotoliu. Alta distractie pe timp de iarna ce sa-i mai gasim ca am epuizat toate cuburile si toate masinutele de varsta lui. Mai are un fel de masinuta care se face in doua feluri, masinuta si un fel de masina de tuns iarba si circula cu aia prin casa de numa numa. Are vreo 4 mingii cu care a innebunit vecinii de sub noi. Noroc ca inteleg si sunt tot romani.
In fine de vreo 2 ori pana acum i-a iesit un fel de exema ca sa-i spun asa pe picioare la spate, cam de la fundulet catre genunchi. Sunt pete rosii cu o oarecare asprime. I-am suprimat pentru o perioada carnea si nu a mai aparut. Am crezut ca e de la carnea de vaca dar observ ca si de la carnea de pui face la fel. Daca il bag numai pe legume nu mai are nimic. In trei zile ii trece.Voi ati patit asa ceva?
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Mihaela
itzy-bitzy spune:
Neataaaa
Da Ramo a fost suficient sa ma gandesc la tine si ai si aparut ...telepatie clarrrr
Adriana l-am vazut pe Dudu cu semnul...la varsta asta se cicatrizeaza frumos si nu le raman semne, important era sa fi fost in forma dupa cazatura....si sa fie o simpla julitura...PANA SE INSOARA ii trece sigur...Am o colega al carei baietel de 3 ani a venit in fuga si a alunecat lovindu-se de calorifer...a fost nevoie de copci pana la urma insa s-a vindecat frumos...si nu a fost nimic grav ...ca asta conta in primul rand...
Sephora te-ai gandit sa incepi serviciul? Macar asa un part-time (4 - 6 ore)...sa iti spun de ce...
- in primul rand ai o activitate care te scoate din rutina zilnica
- iesi din casa, socializezi
- esti nevoita sa adopti tinute chic / elegante sau office, renuntand in felul asta la hainele comode si lejere de casa si plimbare in parc...
- vei avea grija de tine cum arati (fizic, machiaj, cosmetice...)si altfel te stimuleaza sa nu te mai neglijezi
- o sa iti vina cheful de iesit cu sotul in oras la un film, teatru, restaurant...si de ce nu o iesire in 3, cu Matti desigur din Bucuresti...si chiar mai mult...
Ai prins ideea nu? Sa ai o preocupare care sa te tina activa...nu ca Matti nu te-ar tine activa...ceva care sa iti creasca self-estime. Pe Matti ai cu cine sa il lasi...doamna Petra pare de incredere si din cate povesteai el e atasat de ea, deci nu e o pb...Primul pas spre detasare de el e mai greu...totul e sa vrei...pt ca daca tu esti bine si el si sotul tau vor fi bine
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Mihaela bine ai venit printre noi...sa iti traiasca bucuria ta Tudor, o sa ma uit la poze sa va vedem...
Referitor la eczema de care spui, e posibil sa fie o Dermatita Atopica , iar el sa fac alergie la carne...? Sunt fete aici care iti pot spune mai multe despre DA...
Itzy-Bitzy
cu
Mirabelac spune:
Mi-ro bine ai venit printre noi, nu se vad pozele tale. Noi avem dermatita atopica asa cum spui tu, alea probabil sunt exeme atopice, noi nu stim de la ce facem, ideea este ca s-au mai estompat in ultima vreme. E bine ca ati reusit sa faceti o legatura cu alimentele la care face alergie, macar stiti sa evitati. Noi dam cu crema hidratanta, f rar cu hidrocortizon.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Sephora spune:
Va pup fetelor
Multumesc fetelor de sustinere,Itzy asa-i cum zici tu,dar eu acolo nu mai vreau sa ma intorc chiar daca mi s-a oferit posibilitatea sa lucrez 4 ore si pe bani buni(dar nu asta e important),e foarte mare stresul,nu mai vreau sa ma mai implic iar,plus ca din 4 ore la mine mai mult ca sigur ca o sa fie 8 ca e f mult de lucru.In alta parte nu m-as duce ca nu am nervii necesari sa incept de la capat,plus ca m-am saturat sa dau de patroni care au doar bani si nik in cap si mai vor sa ma si conduca.
Astept sa-mi fac activitatea mea si atunci o sa fie mult mai bine,mai am putin de asteptat,problema e ca io n-am stat niciodata atata timp fara sa fac nik,fara sa produc ceva (fie ei bani sau alte chestii importante).
Mi-ro bine ai venit printre noi,te asteptam cu povestirile tale legate de iubitul tau,cum spunea si Mira e vorba despre DA,pe care noi incercam sa o combatem cu fele si fel de creme si uleiuri,io cred ca de la laptele din cutie ar fi dar inca nu sunt sigura.
itzy-bitzy spune:
Mamilili abia astept sa ne vedem daca-i pe-asa.... Cand afli sigur ca vii facem schimb de tel ca e mai usor asa sa ne punem de acord asupra locului intalnirii.
Princess iti voi tine pumnii pe 30 si ma voi gandi la Rares. Unde il operati? Ati cerut mai multe pareri privind operatia asta?
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
Sephora , pana iti faci bussines-ul tau, poti accepta sa te intorci acolo...mai ales ca e vb de o scurta perioada de timp...e un punct de plecare ca sa te remontezi un pic...mai gandeste-te...
In alta ordine de idei, am facut iar tiramisu...mi-am facut damblaua, si a iesit crema STRONG. Aia a fost....am incorporat M si R cu o spatula de lemn asa usor...
Mirabela da o vreau si pe a ta...da-mi PM sa nu mai fim offtopic.
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
Azi a fost iarasi o faza de tandretze intre pruncii mei, de mi-au si dat lacrimile. Stateau amandoi in fund si se jucau, iar Alex dintr-odata sare si il cuprinde pe Fabi dupa gat, isi pune obrazul langa obrazul lui, si dupa cateva secunde se rastoarna amandoi pe covor, dar asa imbratzisatzi...si radeau cu o pofta amandoi...
In ultima vreme tot mai des se intampla astfel de situatzii, dar niciodata n-apuc sa.i filmez, de fapt nici nu respir, sa nu-i deranjez.
Daca dispar de pe forum, sa stitzi c-am murit de dragul lor...
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Adina draga, m-ai dat pe spate cu ultima fraza . Cat despre tandretea dintre ei...ce sa zic...numai povestind tu ...si ma emotioneaza. Trebuie sa fie tare dragalasi.
Asa e ...ma intorc "zburand" acasa de la serviciu...si la fel "mor de dragul ei" cand o aud strigand din casa MAMA...iar eu sun la usa in clipa aia...
Itzy-Bitzy
cu