Miresele anului 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 16
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ooana
Ralu, tot pe la servici? sau deja acasa la locul de munca nr.2[/font=Comic Sans MS][/navy]
cand intrebai tu, eram in Kaufland. E in drumul spre casa si mai intru sa iau una, alta...
Le-am dat mancare la baieti, am strans pe aici, am pus niste cartofi la fiert, sa le fac maine o salata orientala si acum ma apuc de lucru.
Maine seara ma duc la artificii, de Ziua Unirii
Ne auzim mai incolo. Revin.
Foto Ralu
Giova spune:
Oana apartamentul nu ramane tipului care vine in locul tau?
ralu spor la munca. hai la o poveste.
Marco avea la ora 19, 38 febra, dar i-am dat remediul lui homeopat si a scazut.
a facut baita, i-am pus un supozitor si doarme de o ora. pacat ca nu a vrut sa manance nimic. bine ca a mai baut cate ceva.
eu sunt singura, Claua iesit cu un amic care se muta cu jobul la Bucuresti. asa ca eu caut haine pe laredoute caci avem o groaza de sarbatoriti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ralnied1 spune:
Gio, am venit la povesti... dar cred ca la ora asta mai povestesc eu cu mine pe aici...
Abia acum am facut o pauza...
si ma intorc la treaba...
Noapte buna!
ps-ceiut si cafeluta fierbinti, pentru dimi...
Foto Ralu
ooana spune:
Buna seara si de la mine ![]()
am terminat si eu testul pe care il aveam de facut la germana si am trimis raspunsurile...pe e-mail la profa...acu sa vedem ce diploma oi primi ![]()
Gio...unde stau eu e foarte frumos, dar e o casa cu 3 etaje si la primele 2 etaje cate un apartament
...la etajul meu sunt 2 garsoniere
proprietara sta la parter si supravegheaza tot ce se intampla...pensionarii astia n-au ce face!
si asta nu mi-a prea placut!
...ca sa nu mai zic ca o data mi-a spus ca de fapt scarile sunt comune si ea nu il cunoaste pe Marius...si nu e normal ca oameni straini sa intre in casa(se referea la cladire)
asa ca sa ii comunic cand vine la mine, cat sta si sa il introduc 
si i-am explicat eu cum stau lucrurile...intr-o asa maniera de mi-am facut instantaneu "o prietena" ![]()
dupa care nici macar tupeu sa vorbeasca cu mine nu a mai avut...imi lasa biletele pe usa
asa ca nu am recomandat apartamentul![]()
pana la urma tot ea a fost fraiera ca putea sta linistita cu o chirie mare, asa cum platesc firmele de obicei...ca de laviitorulchirias nu cred ca o sa poata primii la fel de mult...
Ralu ai terminat ce aveai de facut?
hai ca va las si eu o cafeluta pe maine...
...si va spun somn usor!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
AMR 9 zile

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ralnied1 spune:
N-AM TERMINAT. MA TINE ASA TOATA SAPTAMANA CHESTIA ASTA. :( SINGURUL MOTIV SUNT... BANUTII (DESI DESTUL DE PUTINTEI, DAR NU-S DE ARUNCAT, TOTUSI...)
scuzati, am scris cu majuscule si nici nu mi-am dat seama
Foto Ralu
Alynutza spune:
Neatza!
Bineinteles ca mi s-a blocat pagina pe cand sa trimit ce scrisesem
. Asa ca o iau de la capat:
Intalnirea cu 'big boss' nici buna, nici rea, adica n-au fost vesti rele, dar nici bune.
Gio sanatate multa lui Marcolino!
Krelia sanatate si tie!
Ieri a venit matusica, rochitza a fost ok, i-au placut tare paharele si jartelutza. Zilele astea mai avem ceva maruntisuri de rezolvat si gata.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
kitzy spune:
Neata fetele!!!
Eu tocmai am papat mamaligutza cu branza si slanina prajita, yammy, ce buna a fost.....daca a facut-o mama ![]()
Tare ma bate gandul sa-mi iau concediu medical de la jumatea lui feb si la 1 Martie sa intru in prenatal. Deja si dr ginecolog si dr de familie s-au oferit sa-mi dea concediu, au zis ca nici un servici nu merita sa stresez bb-le mai ales in saptamana mai mare de sarcina si cred ca o sa profit de ocazie pana la urma.Ma mai gandesc eu pana atunci, dar totusi cred ca-l iau, pt ca deja nu ma mai pot apleca k lumea dupa dosare in sertarele de jos, cum e aglomerat, tot timplu trebuie sa ma feresc sa nu ma loveasca cineva, in special copiii si ce bine mi-ar sta mie acasa la odihna, mai fac cate o plimbare, asa ca deja imi stralucesc ochii cand ma gandesc la concediu![]()
27 cu
Diana
ooana spune:
Neata!
Ralu...lasa ca o scoti la capat si sa vezi ce bine o sa te simti cu niste extra banuti in buzunar
...dupa care iti poti face un cadou frumos ![]()
eu am obiceiul asta
...ca de ziua mea si de Craciun sa imi cumpar un cadou...adica ceva ce in mod normal poate nu mi-as permite sa imi iau, sau ca de obicei ar exista alte prioritati pentru banutii aia...
anu' asta de ziua mea inca nu mi-am luat cadoul...a fost si toate tevatura cu masina
dar in weekendul asta ma premiez! ![]()
Aly, ma bucur ca ai dat lovitura cu paharele
...si normal si cu rochita si jarteluta....dar paharele ti-au iesit super bine!
...iar cu marele boss...decat sa fi fost rau...mai bine asa nici bine, nici rau!
Kitzy, pai daca e asa aglomerat pe acolo...mai bine stai acasa...mai ales ca zici ca devine greu sa te misti...asculta medicul si pofita de posibilitatea unui concediu medical ![]()
Gio, cum se simte Marco? azi mergeti la medic...hai ca se rezolva pana la urma!
Kreliuz
...cum mai e raceala? ca pe mine durerea de spate a inceput sa ma mai lase...
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
AMR 8 zile

Noi 2...
Alynutza spune:
Kitzy si eu zic sa stai acasa si sa-ti bagi picioarele. Crezi ca-ti face cineva statuie daca te chinui in continuare la scarbiciu?
Oana toata lumea m-a zapacit, dupa ce-a vazut paharele, ca de ce nu-mi deschid firma de organizare de nunti... ![]()
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana toata lumea m-a zapacit, dupa ce-a vazut paharele, ca de ce nu-mi deschid firma de organizare de nunti...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucatarescMrs. Perfect for more than 1 year
mie la vremea aia imi zicea lumea sa ma imi deschid un magazin

...cu pahare, placecard-uri, servetele imprimate(care din pacate pt mine nu am mai apucat sa fac
) si invitatii de nunta (pt nunta de la Arges noi am facut invitatiile cu poza noastra pe folie de calc) poate ne facem firma impreuna
AMR 8 zile

Noi 2...