ma simt invadata de telefoane!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
acum vreo 7-8 ani ne uitam cu invidie la cei cu telefoane mobile si nu sunam pe mobile ca e scump si era sfant Romtelecomu', stiu ca cei care si-au facut abonament prima oara vorbeau la 3 secunde ca sa nu-i taxeze
si se purtau telefoanele la gat , sa nu le fure careva
ei, acuma, pur si simplu suntem indavati de telefoane de tot felul, mobile sau fixe
cei mai agresivi mi se par cei de la RDS si au fost si cei de la Cosmote.
am 2 telefoane mobile. al meu, Orange, luat acum cativa ani ca am renuntat la fix si trebuia un telefon acolo. acum 4-5 luni de cand m-am angajat la alta firma, primesc un telefon tot la Orange. nu-mi place sa umblu cu multe telefoane, dar la al meu nu pot sa renunt, ca toti cunoscutii mei ma stiu cu nr asta. la cel de servici nu pot renunta, ca avem o optiune de vorbit gratuit in grupul de vreo 200 si ceva de colegi si ma suna colegii. nu pot sa il pastrez numai pe cel de servici, pt ca are limita la minute si daca le termin inainte de sfarsitul lunii, nu mai pot suna.
ei, acuma=i acuma... de cand mi-am 'tras' internet de la FX-net (care a fost ulterior cumparat de RDS), mi-au bagat pe gat gratuit tel fix de la RDS. cum sa-l refuzi, daca e gratis?
acuma vin frate cu digimobil, tot de la RDS. innebunesc... alt telefon...
deci: 2 mobile Orange eu, un orange barbatu-miu, un fix RDS si un mobil RDS acasa la noi, la maica=mea un orange si un digimobil. la servici Romtelecom cu 4 linii deja is varza...
noroc ca m-am tinut tare la faza cu Cosmote, ca acum vreun an-doi umbla moda cu cartelele de la Cosmote, era bataie frate cu ele. noroc ca nu mi-am luat, ca s-a cam dus la vale si calitatea era proasta.
oricum, am vazut unii mai ceva ca mine: un vodafone, un orange, un cosmote, un zapp si acuma digimobil deci 5 bucatzi. tre sa se inventeze si traista de pus atatea telefoane.
inteleg eu ca, cheia succesului sta in comunicare, dar chiar asa?
PS: chiar credeti ca is asa bine intentionati cei de la RDS cu telefoanele lor, sau vor sa te prinda in retea si apoi te ard cu preturile? ce parere aveti?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
rolo spune:
Daca n-ai si pager, tot degeaba.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliac1 spune:
Imi amintesc si eu de perioada cand priveam cu jind la mobilele altora... sau de perioada in care trebuia sa pui o cerere la Romtelecom, ca sa-ti puna tel fix, eventual in derivatie cu alt vecin.
Acum, mi-am luat o poseta speciala cu buzunare pentru telefoane. Am si eu 3. Si nu e moft. Vodafonul mi-e drag si n-as renunta la el, tocmai pt serviciile pe care mi le ofera, plus ca toti cunoscutii imi cunosc acest numar, Cosmote-ul care-l am de la serviciu si la care nu se poate renunta din motive lesne de inteles, iar de Craciun m-am procopsit cu o cartela Orange, ca sa fie tacam complet, de la niste prieteni cu care purtam tot timpul discutii nu in functie de urgenta ci in functie de intervalele orare. Deci, 3 telefoane, 3 buzunare, n-spe sonerii in functie de cine suna, 3 incarcatoare, e numere de telefon.
La birou bineinteles ca functionam pe sistem Romtelecom.
Iar sotul, completeaza lista, vine si el cu 1 vodafone, 1 Orange si un zapp. In we avem ritual de incarcat telefoane
ma bucur ca in schimb ne-am opus ofertei RCS/RDS dar nu stiu pe ce perioada, ca din ce in ce mai multi dintre cunoscuti si-au instalat astfel de posturi de telefonie si probabil ca va fi mai "economic" sa mai platim inca un abonament sau chiar mai multe.
Se pare ca traim in era comunicarii si suntem intr-un fel legati de telefonie.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
crys3000 spune:
Eu cred ca nu te poate obliga nimeni sa iei ceva daca nu vrei.Evident ca toti vor sa-si faca reclama la produse dar alegerea ramane a noastra.
Noi nu mai folosim de mult timp Romtelecomul si daca nu ar fi fost parintii mei in varsta as fi renuntat de mult la el.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
...si eu...bun subectul cu telefoanele...raportez si eu la activ 3 telefoane..un orange prima iubire!
apoi un vodafone - personal si unul de serviciu!
romtelecom acasa + cica rds dar asteptama cu nerabdare instalarea lui sa vedem ce si cum , la serviciu romtelecm 3 linii si una de fax......
+ sotul un vodafome un abonament cu 2 numere unul pentru mine si unul al lui......
chiar ca e invazie.......si se mai vormea de invazia extratesrestra, dar pe asta cum sa o numim!
pana nu am citit nu mi-am inchipuit!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
vezi, pe viitor, ai grija ce-ti doresti, ca ti se poate indeplini!
alexutza 4 ani + si 27 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ankalaura spune:
Ei na! Si eu m-am simtit candva invadata, dar nu de telefoanele in sine ci de apelurile interminabile ale sefei mele care ma inzestrase cu un zapp, si la care trebuia sa raspund, in zi sau noapte, ca doar era telefon de serviciu.
Am deschis si subiect pe DC, exasperata intr-o noapte cand, avand copilul bolnav si nedormita de 3 zile am fost sunata de idioata cu pricina la 11 noaptea si m-am ales cu un perdaf ingrozitor a doua zi pentru ca nu i-am raspuns, de nu imi venea sa cred!
Asa ca mi-am dat demisia si i-am lasat zappu.
Acasa ne-am debarasat repede de romtelecom, dar ne-am pus rds cu internet - de care suntem foarte multumiti si pe al carui abonament nu reusim sa consumam nici macar jumate din minute, luna de luna.
Avem si abonamentele noastre la mobil, pe care le avem de vreo 8 ani fiecare si pe care nu am vorbit niciodata la 3 secunde, nici bipuri nu dam si nici semeseuri nu trimitem - de sarbatori, urasc chestia asta cu semeseu'
Evident ca avem acele minute de fidelitate pe care nu le consumam mereu
Mai avem, si eu si sotul cate un mobil de la serviciu, la care nu terminam niciodata minutele (nu sunt multe)
Deseori nu raspund la telefon, ci scriu mail. Sunt sunata inapoi, nu raspund, asa ca primesc mail cu raspunsul, ceea ce e mult mai sanatos.
Nu le bag in seama, nu le scot din geanta, uit sa le incarc, si nu ma deranjeaza deloc.
Anca 15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
eu in afara de orange-ul meu veki de 8 ani (sau chiar 9 nu mai stiu) nu am alt telefon...efectiv m-am incapatanat sa nu-mi mai iau si vodafone, cosmote, rds si alte minuni...la fel si sotul
aaa...si acasa nu ne-am pus fix din cauza ca nu stam acasa decat seara cateva ore si nu vreau sa-mi mai sune si atunci telefonul in cap dupa o zi de haos la birou
asa ca...solutii exista
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
bravo nushu...
cand au venit astia de la RDS i=am zis sotului sa nu ii primeasca, dar cica daca e gratis, de ce nu? cum eu is cam toata ziua la munca, l-au prins pe el acasa si l=au instalat. e bun totusi dca vb in reteaua RDS in limita minutelor. noi nu consumam cred ca nici jumate din ele.
faza e ca acuma cu messengerul se comunica mult mai usor si nici nu mai e nevoie de atatea telefoane.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)