Nu stiu daca este un subiect suficient de interesant...dar stim cu totii vorba aceea: viata bate filmul. Ma gindeam ca am putea posta aici povesti extraorinare cu oameni obisnuiti, fie ca sunt ale noastre sau ale unor cunostinte, povesti din care sa invatam ceva si care sa ne motiveze intr-un fel sau altul. Povesti despre vise implinite, salvari spectaculoase, boli infrinte, iubiri regasite, bucurie, durere, speranta, pierdere...stiti voi.
Vi s-ar parea interesant?
Da,ar fi foarte interesant,dar cred ca s-ar scrie zeci,sute de pagini...oare vom avea rabdare sa citim???
Pai putem sa le spunem asa, mai pe scurt...sau fiecare citeste in functie de cita rabdare are.
Uite, incep eu, desi cu o poveste trista. O prietena de-a mamei mele avea fetita de citeva luni cind sotul ei in drum spre casa de la serviciu s-a oprit la un garaj care luase foc. A salvat un copil din cite stiu, dar a murit el. Din pacate sotia lui s-a recasatorit doar mult mai tirziu si doar pentru vreo doi ani, apoi a divortat si este pina in ziua de azi singura, iar fetita ei a crescut practic fara tata, natural sau vitreg. Trist, dar un exemplu de om deosebit, cred eu. Uneori te intrbi pina unde merge sacrificiul personal?