Exista asa o gradinita sau visez?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vistiana spune:

Adica trebuie sa ai "diploma de absolvire a gradinitei",nu? Altfel nu poti merge mai departe,am inşeles bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by Vistiana

Adica trebuie sa ai "diploma de absolvire a gradinitei",nu? Altfel nu poti merge mai departe,am inşeles bine?

Eu asa am inteles de la directoare. Oricum eu am sa ma vad cu ea zilele acestea si am sa o intreb exact, va tin la curent. Poate se mai intereseaza si celelalte mamici, sa avem informatii din mai multe surse, caci nici pe mine nu ma incinta varianta gradinitei de stat pe care am gasit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Vistiana, pliiiiz, cloneaza capitalul si fa o gradinita asa cum o visam fiecare dintre noi si in Galati, zau ca stam tare prost la acest capitol.
Semnez cu amaraciune,
Vilma si Anca (2 ani si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vistiana spune:

Draga Vilma,sa stii ca ideea cu "gradinita proprie" s-ar putea pune in aplicare oriunde fara un capital foarte mare.E adevarat,mamicile trebuie sa aiba o situatie mai buna dar nu capital!E nevoie de mai multe mamici unite si entuziaste si mai trebuie ca una din ele sa locuiasca la casa cu o camera mai mare disponibila si o curticica draguta.Gaseste-o pe mamica cu casa si in continuare e simplu!
Ar mai ramane doar problema "diplomei"...dar si asta se poate rezolva...Mie mi-ar place sa facem asta,fetele din Bucuresti,ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

eu sunt "pentru "total !Dar cum facem ?Mamica cu casa de unde?Plus de asta ne trebuie timp liber f mult ,iar daca fiecare avem cate un bebe sau 2 timp nu-i deloc.Asa ca oare mai putem sa visam la asa ceva sau poate totusi se poate realiza ceva ?Nu stiu,dar tare mi=ar place!Chiar daca nu am face-o doar pentru noi ,dar sa fie una asa cum vrem pentru bebeii nostri ,cu personal tanar ,pregatit...............cam acumulat tot ce ne-a placut la alte gradinite + idei noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaido spune:

Pentru reclama accesati:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12220

Mergi la inceput