Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
alehiam spune:
:)))... corect
cred ca azi nu se mai pune de un schimbul 3:))
atunci ma duc si eu la nani!
noapte buna!
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
dar mai intai sa fac si un nou capitol... ca cine stie
bikmaria spune:
quote:te-ai gandit foarte bine ,
Originally posted by alehiam
dar mai intai sa fac si un nou capitol... ca cine stie
aeperju spune:
Salut! Acum am reusit si eu sa intru sa va scriu doua vorbe. Greu tare de recuperat...ati scris nu gluma.
AM fost azi la dr, Andrei e bine (pe 21 face 4 lunitze) si are 6.340kg. Dr asta are un stil..pune la toate zahar... mi-a zis sa-i dau supa de morcov dar e facuta tot cu zahar.
Kk face moale tare cu mucizotati multe, ii dau putina smecta in ceai de menta. Sper sa-i treaca si sa-si revina.
Eu am facut oc riza de rinichi cu dureri ...bbrrrr...super naspa...fost la urgenta t(trecut copil pe lapte praf), apoi internare de o zi pt urografie, am o pietricica plecata din rinichi si de cate ori se misca doare de tre sa iau calamnt (ketonal), si tre sa intrerup alaptatul. Dar, imi dau silinta. Era sa pierd lapticul dinc auza ca nu mi-am dat seama ca dl Andrei se obisnuise sa nu ma traga asa viguros dinc auza biberonului si...cand sa trag cu pompiza (ca luasem calamant) ioc lapte. Am innebunit.... dai sa suga (n-am mai luat calmant), trage cu pompita, bea ceai..eram disperata....dar ...am reusit. Stau cu frica-n san sa nu ma mai doara...de vreo treizile sunt linistita, cred ca sta pietricica la locul ei si-i dau lui bb san.
Dar..nu stiu cat timp voi reusi. Ca tre sa fac ceva cu pietricica. Daca nu vrea sa coboare si s-o elimin ar trebuis a ma duc la Tg Mures la niste ciocanele s-o sparga. Beah, super naspa si asta ar insemna intreruperea alaptatului ceea ce nu vreau. Ei...asta e pe scurt. Om vedea cum decurg lucurrile.
Va pup! (scuzati greselile, am scris intr-i maaaare viteza ca nush ce are bb de tipa...ma duc sa-l linistesc.)
Va pup! Multa sanatate!
emma