Strumfi de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Carla, interesant situl.
Si zici ca fetele sunt mai cuminti decat baietii...ce sa zic, inseamna ca am scapat de ce e mai rau si ma rog sa un bb2 fetita.

brazuca, cunoastem si noi cum e cu suflatul la/in san . Uneori dupa ce se satura, pe David il apuca cheful sa de-a cu limbutza pe sfarc, ca pe inghetata . Apropo de asta, eram cu el in supermarket odata si ma apucase pofta de o inghetata. Mi-am cumparat dar am mancat-o cam cu noduri, ca se uita la mine pofticios, cu ochii lui mari si inghitind in sec... I s-o trage de la faptul ca eu in sarcina am mancat in fiecare zi inghetata .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

cris m, alina a, multumesc ca m-ati lamurit si pe mine, incepusem sa-mi fac probleme ca sunt pe dinafara in ceea ce priveste pc-ul

mai fetelor da' ce va grabiti asa la bb2, prea sunteti curajoase. Eu cred ca e mai bine sa mai asteptati 2 ani, sa mearga astia mici la gradi si sa va bucurati de perioada asta grozava ca e cea mai cea.
Sa nu dati cu ceva in mine, e doar o parere

e cumplit ce se poate intampla de la anumite vaccinuri! Trebuie neaparat sa ma documentez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si eu vreau sa stiu cum e cu vaccinul anti-rujeola. eu am mai zis de chestia asta atunci, cand a fost emisiunea la tv. bine ca ati adus in discutie subiectul.

intrebase monicabo de humana1, 2 etc, milumi 1, 2 etc. chiar nimeni nu stie sa ii raspunda? fetele care nu mai alaptati?

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

schimb capitolul

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Humana 2 fata de Humana 1 chiar daca are aceleasi ingrediente are schimbata ponderea anumitor elemente. Ca si laptele de mama se schimba chiar de la un alaptat la altul, dupa nevoile bebelusului, laptele formula incerca sa faca o 'medie' a acestor nevoi.
Asta in mare.
Editez sa zic ca parca am citit si alte noi vitamine pe Humana 2. Nu mai stiu exact care, insa se vad pe spatele cutii la compozizie.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

capitol nou

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Chestia asta cu vaccinul si autismul am auzit-o si eu azi dimineata de la asistenta sefa de la cresa unde merge iedul mijlociu .Numai ca ea spunea de Trimovax .Si dr homeopat la care merg cu baietii cei mari imi tot spunea cit de periculoase vaccinurile ,in special la copii .De altfel mi-a si recomandat sa nu mai fac nici un vaccin copiilor daca le dau remedii homeopate .

Pap.elena , tie ce ti-a spus dr homeopat ?Si eu as fi vrut sa il duc pe Bogdanel sa ii tratez bronsiolita tot cu remedii ,dar cind am auzit ca trebuie sa nu-l mai vaccinez m-a pus pe ginduri .

Cu cine seamana baietii mei ? Cei mari sunt blonzi cu ochi albastri,ca si mine ,iar cel mic saten cu ochi caprui , ca sotul.Mijlociul are in schimb foarte multe trasaturi ale tatalui meu

Alexia 2007 (Mirela) .Stiu ca micuta Alexia e zilele astea mai mofturoasa la mincare ,dar noi ii dam multi sa ii treaca si febra , sa nu faca nici rubeola si sa pape tot Noi speram sa fie doar un dintisor care se chinuie sa iasa .

Mergi la inceput