revin de data asta cu o problema!
bb Bianca de 2 luni si 3 sapt.a incaput sa manance mai putin decat "oferta"! banuiesc ca ii ajunge ce mananca pt. ca incepe sa rada si sa gangureasca la san!(asta dupa numai 5-10 min)!daca insist, da afara!
problema este ca mi-e frica sa nu scada"productia" de laptic, pt. ca tin musai sa alaptez bb cat se poate de mult!in acest sens iau si NUTRINATAL,pt. stimularea lactatiei!
si inca ceva ! de 2 zile bb. nu mai vrea sa bea ceai!deabia daca ia 30ml/zi(inainte bea cca.200ml)
va pupam si asteptam sfaturile voastre!
Eu asa stiu, ca trebuie muls ce ramane, ca altfel scade cantitatea de lapte. Eu din pacate n-am ce mulge, ca nu-mi ajunge nici ce am. Poti sa-mi dai si mie niste detalii cu Nutrinatalul asta? Multumesc.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
pentru pastrarea/cresterea lactatiei, pompa trebuie folosita, pe cat posibil, dupa fiecare alaptat si ori de cate ori bb "rateaza" vreo masa.
cat despre ceai... s-a mai scris pe tema asta, dar eu raman la parerea mea ca bb nu are nevoie de alte lichide decat laptic pana la 6 luni sau pana cand introduci solidele. daca e foarte cald si are nevoie de extra lichide, mai bine pune-l la san sa-si astampere setea. ma rog, fiecare face cum stie si cum crede, asta e doar opinia mea.
pupici.
Eu stiu ca DA.
Cu cat golesti mai bine sanul, cu atat vine mai mult lapte.
Sanatate si mult laptic,
Mamamariana