Fulguleti de nov-dec-2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 19
m_monique spune:
donia, ca tot vorbeai de arici, acum ceva vreme cand a mai fost pe aici o cearta, cineva (imi pare rau ca nu am retinut cine) a venit cu urmatoarea replica:
aici nu e o casnicie. aici e mai rau ca intr-o casnicie, ca suntem toate femei.
Andrei (16.12.2006)
deeaA spune:
MONIQUE chiar asa e,suntem toate femei...si suntem asa de rele
NOI funduletul iritat l-am tratat cu Neopreol si Baneocin pudra...si cu fundul gol
KTRINEL si al meu isi sufla nasul de ceva timp in servetelul umed...dupa care ii suge toata solutia din el...a,felicitari pt.cetatenie!
RITUALUL de seara este urmatorul:pe la 8:30 baita,iesit,imbracat in pijamalute(asta imi ia cel mai mult+pampers),dat peste cap,dat pernele pe jos,suit cu fundul in sus si ne uitam printre picioare sa-i faca mami bau,intors rasucit ,iar pe la 9:30,10 cade lat.
ACS sa-ti treaca repede piciorul!
Ktrinel spune:
bambo, nu e prea tarziu baia la ora aia? de-aia nu mai poate adormi…cred.
de carutz nu se pune problema, ca si pe ala l-as plimba vreo ora, nu pot face bezna in living pt asta…si apoi trebuie dusa sus in camerra ai…si are 12kg.deci, no way.
io nici nu mi-am mai pus probleme cu eructatul la 1 an. si nici nu am mai auzit pe nimeni (pana la voi ) sa o faca…eu credeam ca acum sunt capabili sa o fac singuri…de fapt, o si fac, ca se aude ..chiar o fi necesar? sa fie si asta o cauza?
la noi niciodata nu se adoarme in mod pasnic si repede…vad ca voi sunteti mai norocoase…chiar si cand si cand…se pune
desiree, multumim de bancuri
donia, spune-mi unde s-a infipt si care e acul meu , sa vin sa il scot…nu pot sa te vad «intepata»
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bambolettaquote:
Originally posted by dandusa
Bambo,
felicitari pentru politaiul tau dragtreci in fata cu paharul
Micuta chinezoaica
nu nu e politai a dat examen cu politia pt redobandirea permisului auto in 10 zile il da inapoi
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Micuta chinezoaica
bamboletta spune:
Ktrinel-de obicei faceam baita la 8.30-9 si imediat papa bibe si somn,de cand cu maselutele sa cam dus somnul si in speranta ca va adormi dupa baita i-am mutat ora de baie
cand era bebelus mic adormea dupa baita si bibe singurica era boierie,de cand a inceput cu mersul e jale
Dandusa-am ras si eu si sotul as fi vrut eu sa fie politai sau mai bine pompier imi plac barbatii in uniforma
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Ktrinel spune:
Bambo, dar poti sa mai sari peste baie...io nu i-as face la ora aia...de cand nu doarme? adica la ce ora e trezeste din somnul de dupa-amiaza.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Bambo, dar poti sa mai sari peste baie...io nu i-as face la ora aia...de cand nu doarme? adica la ce ora e trezeste din somnul de dupa-amiaza.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
nu mai stiu de cand nu doarme cred ca avem 1 luna sau mai mult,uneori doarme 30 min toata ziua si tot la 12 se culca,uneori adoarme pe la 5-6 dupa amiaza
ma duc sa-i fac sa vedem la ce ora se culca
luna 15
desiree spune:
am uitat sa va zic: m-am intalnit azi cu Deea si David, Aka si Cristina, am fost la parculetul de joaca, a fost super, ne-am distrat, Octavian a ajuns rupt acasa!
poze imediat!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
doradora spune:
quote:
Originally posted by flore26
CANTECE PENTRU COPII...poate va mai descretiti fruntile......
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
merci mult. unde mai pui ca e si aproape, asa ca poate o duc pe pisi sa isi exerseze vocalizele....
chris + alexandra
bebeii nostri