Fulguleti de nov-dec-2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 19
m_monique spune:
donia, ca tot vorbeai de arici, acum ceva vreme cand a mai fost pe aici o cearta, cineva (imi pare rau ca nu am retinut cine) a venit cu urmatoarea replica:
aici nu e o casnicie. aici e mai rau ca intr-o casnicie, ca suntem toate femei.
Andrei (16.12.2006)
deeaA spune:
MONIQUE chiar asa e,suntem toate femei...si suntem asa de rele![]()
NOI funduletul iritat l-am tratat cu Neopreol si Baneocin pudra...si cu fundul gol![]()
KTRINEL si al meu isi sufla nasul de ceva timp in servetelul umed...dupa care ii suge toata solutia din el
...a,felicitari pt.cetatenie!
RITUALUL de seara este urmatorul:pe la 8:30 baita,iesit,imbracat in pijamalute(asta imi ia cel mai mult+pampers),dat peste cap,dat pernele pe jos,suit cu fundul in sus si ne uitam printre picioare sa-i faca mami bau,intors rasucit ,iar pe la 9:30,10 cade lat.
ACS sa-ti treaca repede piciorul!
Ktrinel spune:
bambo, nu e prea tarziu baia la ora aia? de-aia nu mai poate adormi…cred.
de carutz nu se pune problema, ca si pe ala l-as plimba vreo ora, nu pot face bezna in living pt asta…si apoi trebuie dusa sus in camerra ai…si are 12kg.deci, no way.
io nici nu mi-am mai pus probleme cu eructatul la 1 an. si nici nu am mai auzit pe nimeni (pana la voi ) sa o faca…eu credeam ca acum sunt capabili sa o fac singuri…de fapt, o si fac, ca se aude ..chiar o fi necesar? sa fie si asta o cauza?
la noi niciodata nu se adoarme in mod pasnic si repede…vad ca voi sunteti mai norocoase…chiar si cand si cand…se pune
desiree, multumim de bancuri
donia, spune-mi unde s-a infipt si care e acul meu , sa vin sa il scot…nu pot sa te vad «intepata» 
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bambolettaquote:
Originally posted by dandusa
Bambo,felicitari pentru politaiul tau drag
treci in fata cu paharul
Micuta chinezoaica
nu nu e politaia dat examen cu politia pt redobandirea permisului auto
in 10 zile il da inapoi
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Micuta chinezoaica

bamboletta spune:
Ktrinel-de obicei faceam baita la 8.30-9 si imediat papa bibe si somn,de cand cu maselutele sa cam dus somnul
si in speranta ca va adormi dupa baita i-am mutat ora de baie 
cand era bebelus mic adormea dupa baita si bibe singurica
era boierie,de cand a inceput cu mersul e jale 
Dandusa-
am ras si eu si sotul 

as fi vrut eu sa fie politai sau mai bine pompier
imi plac barbatii in uniforma 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)luna 15

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Ktrinel spune:
Bambo, dar poti sa mai sari peste baie...io nu i-as face la ora aia...de cand nu doarme? adica la ce ora e trezeste din somnul de dupa-amiaza.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Bambo, dar poti sa mai sari peste baie...io nu i-as face la ora aia...de cand nu doarme? adica la ce ora e trezeste din somnul de dupa-amiaza.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
nu mai stiu de cand nu doarme cred ca avem 1 luna sau mai mult,uneori doarme 30 min toata ziua si tot la 12 se culca,uneori adoarme pe la 5-6 dupa amiaza
ma duc sa-i fac
sa vedem la ce ora se culca Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)luna 15

desiree spune:
am uitat sa va zic: m-am intalnit azi cu Deea si David, Aka si Cristina, am fost la parculetul de joaca, a fost super, ne-am distrat, Octavian a ajuns rupt acasa!
poze imediat!![]()
Alina,mami de Mihnea-Octavian
doradora spune:
quote:
Originally posted by flore26
CANTECE PENTRU COPII...poate va mai descretiti fruntile......
Flore![]()
Alessia Liane (16-12-2006)
merci mult. unde mai pui ca e si aproape, asa ca poate o duc pe pisi sa isi exerseze vocalizele....
chris +
alexandra bebeii nostri

felicitari pentru politaiul tau drag
Alessia Liane (16-12-2006)