Nou stil de viatza (168)
Raspunsuri - Pagina 21
Hopes spune:
Lcarmen2003eu cu sotul meu avem in proportie de 95% acelasi meniu, si pe deasupra lucram in acelasi loc
. Deci zero miscare
Are alt metabolism frate.
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza fetelor si bine v-am gasit!!!Ne-am intors si noi ieri acasa obosite,am dormit toata dupa amiaza si apoi am iesit in oras sa papam.A urmat ritualul de seara cu baitza,papica,putina joaca si apoi iar somn de voie.
Acum am dus pitica la gradi,eu sunt azi acasa,imi beau cafelutza si ma apuc de curatenie.
Nu am prea multe sa va pove' pt ca tot concediu am fost bolnava rau.Marti am asteptat vreo 5 ore in aeroport pana am decolat,pt ca era vreme proasta in Ro si nu se putea ateriza.Cu Delia trezita la 3 noaptea,am zis ca inebunesc acolo.Cand in sfârsit am decolat a fost un frig de la aerul conditionat in avion de am zis ca ma congelez.De cum am ajuns acasa Delia a facut febra mare,adica de martzi dupa masa si de miercuri am inceput si eu.Am bagat la asipirine,paracetamol si coldrex in mine de mi-a iesit si pe ochi si pe urechi.Asa bolnava n-am fost in viatza mea.Duminica n-am mai putut suporta durerile si vazând ca ma infund cu pastile si nu imi trece am chemat doctorita acasa.Delia a scapat mai usor cu putin rosu in gât si ureche dar eu am avut viroza respiratorie,viroza pulmonara,otita,rosu in gat,febra mare,frisoane,am tusit de am zis ca ma rup toata,nu puteam respira cum trebuie si pana vineri nu am putut sa ma duc nici 3 pasi singura pana la toaleta.Din cauza infectiei din gat nu mai aveam nici voce.Cand imi era sete sau vroiam sa merg la baie ii ziceam la maimutza sa o cheme pe bunica si "vrajitoarea" mica nu vroia,trebuia sa ii dau la maica-mea beep pe telefon,sa vina din bucatarie sa ma ajute pt ca nu o puteam striga
.
Asa ca din tot concediul vineri am fost la bunica la Fagaras sa ne vada si sambata la magazin sa fac niste cumparaturi.Bine ca dupa antibiotic ne-am pus pe picioare.Acum suntem ok,mai tusim f tare amandoua,dar in rest ne e bine.
Macar din tot raul a fost bine ca 2 saptamani am fost non stop cu mama si tata.
Ma duc sa strang putin prin casa si mai tarziu incerc sa citesc din urma.
Va pup dulce dragele mele.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
l_carmen2003 spune:
Nu stiu daca e alt metabolism - adica clar ca al lui e mai vioi!!! -insa tine si de cata vanzoleala are toata ziua... eu sunt programator si stau in fund - de aia creste! - el e arhitect si umbla continuu... sta si deseneaza insa mai face si santiere si se mai misca ceea ce eu... doar pana la cantina unde mai mananc ziua - cand mananc altceva decat musli... in rest?...nimic. Am sa incep de maine sauna si vacuum si poate sa si alerg dar nu stiu sigur de cand... dar din pacate nu fac nimic miscare...
Si in plus, ce sa spun, nici nu am mai slabit pana acum in ritmul asta din ultimile saptamani dar nici nu ma prea abtineam - adica nu mancam in nestire insa mancam orice aveam chef... aici era problema. Oricum, cum ajung la 61 de kg ma opresc si incerc sa ma mentin si apoi mai incerc sa dau joss... Gata, am noroc ca m-a strigat. intru.pa
gusta spune:
Neatza.
Copilul e mai bine da eu am zis ca mor azi noapte de la mancarea de la chinezi si numai mie mi-a fost da rau tataie nu gluma si m-am zvarcolit toata noapte de dureri asa ca nici cafea nu am putut bea ca senzatia de voma nu a disparit.Indigestie scrie pe mine asa ca m-am lecuit data viitoare nu mai cumpar.
Rolo si Carmen Eftimie pai cu asa vizite totusi v-ati tinut bine.
Claudia azi nu ma simt in tare sa iti dau bice dar cum pot sa functionez normal ti le dau.
Carmen astept nou capitol si mai revin ca trebuie sa ma intind .
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Zuzi: normal ca ieri pe la 3 m-au sunat si am stat pana pe la 8.
Ioana: bine ai revenit si sper sa va treaca tusea cat mai repede.
Claudia: si la mine cred ca tot stagnare va fi ca de cateva zile (de vineri) ma doare stomacul si sunt balonata cum n-am fost in viata mea. De la nervi cred ca mi se trage. De propolis nu stiu ce sa zic, ca nu am folosit.
L_Carmen: e normal sa slabeasca mai mult ca tine in conditiile in care aveti acelasi meniu dar el are un metabolismul bazal mai mare (e barbat, e mai inalt si mai greu). Pe masura ce slabim, scade si rata metabolismului bazal (adica consumul de energie in stare de repaus) si atunci cu acelasi meniu ca inainte nu vei mai slabi la fel.
Meniul de azi: activia+ cafea+o pruna
salata de cruditati
un mar
Diseara inca nu stiu dar ori un ou fiert cu ceva legume, ori un iaurt si ceva fructe.
Va pup si revin cand mai am vreme,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Hopes spune:
Fetele, Mephala are probleme cu calculatorul, astazi o sa se rezolve, insa va roaga pe voi sa deschieti capitol nou atunci cand va fi cazul.
Va tzuca
pe toate si va ureaza o zi buna.
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
CRISCOSTY spune:
Ioana bine ai revenit
Imi pare rau ca ai fost asa bolnaviora, bine ca acum sunteti mai bine.
Gusta ne luam de mana amandoua cu durerile astea de stomac
..dar lasa ca ne trece noua
Pe mine ma sacaie iar, am mancat o banana pana acum si mai tarziu am 2 oua fierte si branza. Asa ca meniul de azi este:
- o banana
- 2 oua fierte cu branza
- acasa cred ca am sa-mi fac cartofi si morcovi fierti.
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
CRISCOSTY spune:
Hopes bafta maine la examen.
Anca disociata cum o tii? Ziua si alimentul sau 3-3-3? M-ar bate si pe mine gandul sa o tin dar ziua si alimentul, ca altfel nu pot
Poate cand incepi tu, ma bag si eu.
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community