Nou stil de viatza (168)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Aici sunt si ma tin cu mana de cafea.

Tzuni acomodare cat mai rapida si te asteptam sa ne scrii cum va este.

Delia cum stai cu invatatul?

Carmen sa nu discutam de lene ca e de rau si ma ia si pe mine.

Cornelia aici sunt da debea pot sa scriu de oboseala da imi revin imediat.

Claudia ma bucur ca te gandesti la mine cand fac oameni ceva bun sa imi trimita chiar sunt super fericita de asta.Si am mai zis eu mananc foarte multe legume fructe si ma simt bine si incerc sa nu ma gandesc ca mi-ar fi foame.

Crys pun o poza cu Mara si vedem ce zice baiatul.Da dupa ce citesc vad ca e cerut de fetite.

Revin

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua,

trec sa va salut si sa va spun ca o perioada de timp nu voi mai posta decat la raport probabil...trec printr-o perioada grea si pur si simplu nu am stare sa scriu nimic...

Multumesc pentru intelegere.
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata!

Ruxandra, iti doresc numai bine!
Tzuni, ma bucur pt voi!!! cand ai timp sa vii sa ne povestesti cum va merge...ai intrat in concediu?
Marilena, sigur ca ma gandesc si la tine cand e vorba de ceva bun...tu si asa vad ca nu pui gura pe dulce, asa ca am grija de tine! ce faceti voi azi? Mara cum e?

eu plec la socrii mai umpic,la noi e cald, 12 grade si ziua si noaptea!
Delia, ce faci, inveti?

o duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Claudia: distractie placuta la socri! Ce bine ca e asa cals la voi. La noi e ceata si urat de cateva zile. Acum am vazut unde stai si mi-am dat seama ca sotul meu a stat mult timp in orasul vostru in delegatie la ceva client. Uram pe vremuri orasul ala.
Ruxandra: imi pare rau ca nu o sa mai scrii mult pe la noi si sper ca nu e nimic grav.
Tzuni: spune-ne impresii de mamica cand ai vreme.
Anca: cum a fost cu musafirii? Sper ca fara abateri.
Marilena: cum mai e Mara de cand ia antibiotic? Se simte ceva imbunatatire?
Zuzu: mi-ai facut "pofta" cu pedometru tau si m-am apucat sa imi caut si eu. Sper sa gasesc curand.
Delia: tu de unde ti l-ai cumparat pe pedometru?
Eu stau inca pe ace ca s-ar putea sa ma cheme inca astia la munca si nu pot sa fac nici un program si ma gandesc cu groaza ca ma asteapta o perioada tare incarcata: duminica pleaca sotul iar in Elvetia, se intoarce joi, vineri seara plecam la team building, luni dimineata pleaca in Germania iar si inca nu stiu pe cat timp, in 31 iar am deadline la proiectul la care lucrez. Deci daca inca sunt vie pana la mijloc de februarie e bine.
Meniul de azi:
3 biscoti cu dulceata de smochine diet si activia de baut
ciorbita de vitel
diseara inca nu stiu.
Va pup si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Puskin, ma gindesc la tine si sper sa treci de perioada asta nasoala cit mai repede.

Carina, pedometrul nu e luat din tara.

Claudia, azi am fost in vizita, abia acum am ajuns acasa si ma apuc de facut teme la spaniola.

Gusta, inca nu m-am apucat serios de invatat, mai am de citit o carte si de facut niste teme, 9 la numar. Aseara am terminat una, ca aveam 10 in total si pina joi trebuie sa le finalizez si sa le scriu si de mina.
Hai ca numai de scoala vorbesc, m-am plictisit si eu, d-apai voi...

Carmen, unde esti?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Debea acuma am ajuns acasa plecata de azi de la 11.Nici nu va zic ce am mancat ca cred ca puneti biciu pe mine.

Claudia asa am zis eu un olandez care imi zice lasa treaba ca ai timp toata saptamana.

Anda se vad schimbari de la antibiotic,mai tuseste dar de varsat nu.Deci incep sa cred ca de fapt era o raceala care o necajeaza rau.Vad maine rezultatul la analize.Hai ai fost azi la serviciu?

Delia mama da cate teme ai eu una nu cred ca as mai face fata.

Ruxandra hai zi ce te doare si sa vezi cum mai trece din supareala.

Zuzu crede-ma ca si eu ca Anda mi-as lua un pedometru si deja caut dar deja mi-am propus de luni sa folosesc stepperul si pana nu ar 200 de calorii pe zi sa nu ma las.

Carmen hai ca incepe saptamana alunga lenea aia un pic.

Da ca sa imi iau bice va zic ca am calcat stramb cu o inghetata restu a fost asa meniu
cafea
omleta cu salata si un pic de paine si un pic de supa(baga pe gat de olandez ca deja mi-a zis ca nu are nevoie sa ma duca la spital)
ceva de la chinezi orez cu carne de pui cu sos nu a fost mult.

Asa ca maine am sa pap apa paie si bataie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Seara buna fetele! Si noi am hoinarit azi, am fost pe la cumnati si pe la cumparaturi...sunt franta si merg sa fac un dus ca apoi sa-l pregatesc pe Dany de gradi.
Ruxandra te asteptam cu drag si sper sa nu fie nimik grav.
Delia spor la spaniola
Gusta astept poza, nu de lata dar sa aiba baiatul mamei de unde alege Acum ne innebuneste sa-i ducem tort de ziua lui la gradi, trebuie sa intreb daca se poate. Ma bucur ca Mara este mai bine, ai sa vezi ca o sa-i treaca acum.
Tzuni cum te simti ca mamica?...te asteptam sa ne povestesti.
Pup toate fetele

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Meniul de azi:
- 1 mar si o bucata placinta de branza
- supa de galusti
- un pic de piure si un carnat la gratar
- ciocolata dietetica
Tare ma bate gandul sa ma urc pe cantar, nu mai am rabdare pana marti...cred ca stagnez, asa am impresia

Carmen va pregatiti de gradi?

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, temele astea sint pentru puncte in plus, cine vrea le face si cine nu vrea nu le face. Eu le fac pentru ca vreau puncte si pentru ca asa mi se fixeaza mai bine materia in capsor, deci doua motive destul de solide, zic eu.
Ma bucur ca Mara e mai bine, sper sa-i treaca starea asta de rau.

Crys, multumesc.

Tzuni, mai traiesti?

Crystina, de mult nu te-am mai vazut pe la noi...

Caaarmeeeeen.........

Sint prin zona...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna...dimineata?!
Am ajuns tarziu acasa si sunt nervoasaDe ce?Bineintelesc pentru ca am incalcat dieta
Am fost la soacra-mea, am mers la o pomenire si seara am fost invitati la un gratar.Eu m-am abtinut de la aproximativ toate, dar nu si de la 2 sarmalute .Asta a fost sambata.Duminica am luat-o de la capat cu rude care au venit sa ne vada, cu vizite si cu un gratarel, dar nu am mancat nimic altceva decat carne cu putin mustar.Dar, am baut un pahar de vin .Insa am baut macar 2l de apa/zi.
Acum ma intreb:UNDE MI-E AMBITIA DE LA PRIMA DANEZA?Imi amintesc ca atunci existau mai multe ocazii si tentatii, dar am rezistat eroic.Ufff, vizitele astea!Cand sunt acasa e totul ok.
Nici o problema de maine continuam cu meniul de azi, deci voi decala dieta cu o zi.Nu ma las!Ceva rezultate tot s-or vedea, mai ales dupa ce ma veti taxa cu pe spinare.

Noapte buna!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput