*** LA REDOUTE *** (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Apropo de experienta redoutista :

Din colectia noua m-am bagat repede la niste PRIX MINI-uri, ca astea raman la acelasi pret pana la reducerile de vara, or, pana atunci poate dispar.

Cele ne-PRIX MINI vad ca sunt in general la pret intreg, astept sa se reduca. Bine, unele nici nu sunt disponibile inca.

Ma refer in special la copii, eu ma axez pe copii. Colectia de iarna nu mi-a prea placut dar acum, la colectia de vara am prins din nou aripi

Mergi la inceput

gama, moko va laudati ieri cu avize; impresii, link-uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Mi-au luat tricoul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inainte de reduceri amockit un tricou.Apoi a disparut.Vineri a aparut iar si m-a prins weekend-ul fara bani pe card.
Acum cand ma uit....???????
NU-I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Mi-au luat tricoul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inainte de reduceri amockit un tricou.Apoi a disparut.Vineri a aparut iar si m-a prins weekend-ul fara bani pe card.
Acum cand ma uit....???????
NU-I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

ce tricou monica??

lavi eu nu am bagat de seama...asa-i cu astea de la prix mini??nu se reduc deloc pana la vara??ca imi placea si mie ceva tot prix mini da am zis ca astept pana prin aprilie mai ca poate mai baga ceva reduceri(deh...ne-am invatat vrem si la prix mini reduceri)

Mergi la inceput

nushu, asa e, din cate am observat eu, PRIX MINI-urile se reduc doar la reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Thea Maria bine ai venit! Laura, si voi va chinuiti cu seringa? Imi aduc aminte de prima luna de viata a Ilincai si noi, tot asa, ii era lene sa suga. Ei, las ca trece, chiar prea repede din pacate! Sa-ti traiasca fetita!

PRIX-MINI- pulovarele de copii sunt deja reduse, dar putin 20%. Am luat (doar) 4 ptr Ili

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nushu,

si eu am pus ochii pe cateva Prix mini dar daca intri pe ele, nu sunt disponibile decat dupa cateva saptamani; le-au pus si ei la vitrina de pe acum, ca sa stim pe ce ne batem

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

ASTA E TRICOUL:http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-femme-coton-bio.aspx?productid=324126806&documentid=281807&categoryid=22899486&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
AM LUAT SI PANTALONII ALBI COTON BIO (CEI DREPTI) SI URMARESC DE MULT TRICOUL ASTA ROSE VIF.
L-AM PIERDUT!!!!!!!!!!!!!!!
ASA-NI TREBUIE DACA VINERI NU MI-AM MAI PUS CEVA BANI PE CARD.

Monikka

Mergi la inceput

Feli sunt reduse PRIX MINI-urile din colectia de iarna, de acord. E cumva si vreunul din colectia de vara PRIX MINI si redus? Asta ziceam, ca PRIX MINI-urile din colectia "in curs" se reduc doar la reduceri, nu si pe parcurs ca si celelalte articole, ne-PRIX MINI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

eu asa ceva am luat de la prix mini:http://www.laredoute.fr/vente-2-pulls-col-boutonne-enfant-prix-mini.aspx?productid=324121387&documentid=281807&categoryid=22917869&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

A mai cumparat cineva, cum or fi?

Lavi pulovarele acestea erau reduse in urma cu 2 saptamani (parca) dar doar cu 20%. Da, gama aceasta cam ramane asa. Plus ca la ce pret e nu se merita sa astepti, ca se epuizeaza marimea pe care o vrei.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput