PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana5255 spune:
Larissa nu stiu ce sa zic. Eu intr-un fel te inteleg, pentru ca in familia mea sunt persoane, care gandesc ca tine si au incercat sa ma determine sa am aceeasi parere. Nu sunt de acord, si nu pot invinui un om ptr simplu motiv ca este catolic, musulman, baptist, ortodox sau mai stiu eu ce religie. Fiecare a crescut intr-o familie de diferite religii, a fost botezat si apoi crescut in spiritul religiei respective. Vezi tu eu sunt de parere ca Dumnezeu este unul singur si nicaieri in Biblie nu scrie, ca ortodoxii sunt asa si pe dincolo, restul vai de capul vostru. Cat despre avertisment "no comment". Sa te intreb ceva, daca fata ta va veni vreodata la usa cu un baiat, pe care va considera ca il iubeste, vrea sa se casatoreasca cu el si iti spune mama e catolic sau alta religie, te vei pune luntre si punte numai ca este de alta religie, chiar daca el intruneste toate calitatile? Sper ca nu te superi pe mine
Sabina mamica Alexandrei
Babee spune:
Am gasit noi pingu dar deja luasem altul ca nu se putea.Acum avem doi, era cam uimita fata de ce sunt doi.
Gönül imi iau zilnic tensiunea pentru ca de obicei o am mica si trebuie s-o tin din scurt.Astazi de ex am avut 12/7, sa vedem daca o sa mai creasca pentru ca de obicei am 9/5 sau mult mai mica(7/3 acum o saptamana chiar).
Sabina nu intelegeam unde ai mai scris si ma miram cine e Ioana.Mi-am dat seama intr-un final.
Cu odihnitul acum e asa si asa, vreau liniste.Nu ma avant in povestiri ca nu-si au rostul dar foarte bine n-as spune ca voi fi in perioada ce va urma.Trecem noi oricum!
Revin maine, pana atunci nani bun si sanatate.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Ioana5255 spune:
Babee si Iulenca si eu care nu pricepeam de ce nu ma baga lumea in seama. Acum m-am lamurit.
De acum voi scrie cu nickul asta. Mi l-a facut o prietena. Deci Ioana5255 = Sabina si Alex
Sabina mamica Alexandrei
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by iulenca
Uite de ex Bysko e musulmanca si ea daca ar citi afirmatia asta nu s-ar simti prea bine si asta e pacat pt ca e printre noi pt ca e mama si nu e cu nimik diferita de restul. Ceea ce o diferentiaza de noi o face mai interesanta dar nu are legatura cu religia ci mai mult cu cultura musulmana.
iulenca,pt asta
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
julax spune:
Larisa,bine ca ti-ai revenit.Am vazut ca ai postat deja un nou subiect.Ai fost si tu poate prea categorica,dar tind sa cred ca asa esti si in viata de zi cu zi.
Babee,ce poza sugestiva...si eu cred ca poti sa incerci sa stai intinsa si sa stai cu picioarele mai sus,sprijinite de ceva.pe mine ma ajuta mult asta.Si masaj usor facut de sot
Nu stiu nimic de bebe2.Inca nu am intrat in prelungiri.Sper totusi sa fiu insarcinata.
Gina,nu stiam ca nici pici vostru nu a mai ramas fara voi mai multe nopti.
Gonul,sanatate printesei.
ancutexce domnisoara frumoasaimi place in mod deosebit cea in care e cu papucii de casa,care nu par nici pe departe ai ei
Sabina,ce sta la dragalit printzesa ta!E dulce focL-am intarcat pe Alex.Vineri dimineata i-am dat ultimul laptic de-al meu.cat am fost plecata nu a parut in niciun fel afectat de lipsa tzatei(oricum nu sugea decat foarte putin),asa ca azi dimineata am mers direct la bucatarie si i-am dat laptic din canitza.Ma gandeam sa-l las pana la primavara,dar daca am facut pauza de doua zile...E o senzatie ciudata.Poate in acest fel va renunta si la suptul degetului.Daca nu v-am spus,in ultimul timp i-am pus degetar si la dreapta ca s-a prins ca e la fel de bun si degetul ala.
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
iulenca spune:
Revenim si noi cu poze recente ca sa vedeti ce ne place la sanius, cum papam singurele sau cum ne curatam oul tot singure.
http://community.webshots.com/album/562222680NllQnL?start=12
Sabina o sa mai dureze un pic pana ne obisnuim cu noul tau nick. Eu nu intelegeam de unde vorbesti tu asa familiar cu noi. Noroc cu pozele ca am cunoscuto pe Alexandra.
Julax bravo, ma mir ca nu a mai vrut tzitzi. Eu am o prietena care a alaptat tot asa pana la aproape 2 ani si tare greu la dezvatzat pentru ca era cel mai mare rasfatz pentru el. Cred ca si tie iti e greu ca sunt tare frumosi cand sug.
Babee ascunde pingu cel nou ca nu se stie cand mai ai nevoie de el - data viitoare cand il pierdeti pe cel vechi. Maria nu are nici o jucarie "totem", i se pune pata pe cate una da nu o tine mai mult de 2 zile.
Legat de picioare umflate ce sa zic - nasol stiu cum e, la mine mai mergea asa un pic cu cate o cafelutza mai slaba. Mai nasol insa a fost dupa ce am nascut, erau butuci si nu intelegeam de ce nu se desumfla. Eu cu tensiunea m-am speriat in ultima sapt ca aveam un pitik pe creier cu preeclampsia. Eu de fel am tensiunea destul de mica dar la ultima vizita la medicul de fam am mers cam mult pe jos si in soare si mi-a luat tensiunea imediat ce am ajuns si normal ca era mare. Ma apucase o panica....
Fetiliiiii am slabit 5 kg and counting, nu v-am spus ca sunt la cura, am scris separat la Scarsdale si sunt super fericita ca am mai slabit. Mai am 2 zile de dieta si apoi 2 sapt. de mentinere si apoi iar o iau de la capat ca mai am vreo 10 +. Sunt happy si am vrut sa stiti si voi. F usoara mi sa parut dieta si ca niciodata am tinuto stricccccctttt rau. Imi dau 5 floricele . Acu am alta problema, hainele vechi s-au cam largit si alea de dinainte de bebe inca nu ma incap. da ce imi placeeee.
Pupici
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
Muuh spune:
larissa nu forumul nu este ortodox este un forum DESPRECOPII. Si eu ma bucur pentru ca am cunoscut persoane precum Bysko sau Hannen, care sunt minunate fara sa fie ortodoxe.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
crissa71 spune:
Muuh:fii mai explicita te rog..nu inteleg..am citit si eu postarea Larissei..era vorba despre o fetita de 4 luni ...De ce sa-i fi dat avertisment..inerca sa ajute o inimioara!?Cu ce a gresit Larissa?
In alta ordine de idei..mananca f. Alexei..Cipic al meu iar e in faza in care nu vrea sa manace..Probabil ca si eu sunt de vina ca de luni de zile ii cam dau aceleasi chestii..CU ajutorul vostru o sa incerc sa ma inspir sa-i diversific meniul!!!
Pupici la toata lumea!
REvin mai tarziu!
larissa_79 spune:
Lucrurile au stat asa. Gasind un articol interesant pe net despre o mucenita din vremurile noastre, m-am gandit sa il impartasesc si cu ortodocsii care posteaza la sufletul credintei. Fiind o postare ortodoxa nu ma asteptam la mesajele batjocoritoare scrise de alte persoane care au si declarat ca nu sunt de aceeasi religie.
Eu am inteles Sufletul credintei ca un loc unde, nu se discuta de copii si fiecare prin topicul care il deschide sau la care participa posteaza subiecte sau comenteaza la subiecte ce tin de religia lui. Eu sunt de parere ca acest forum nu e locul prin care sa incerci sa convertesti oameni la religia pe care o ai si nici sa iti bati joc de altele, asa ca fiecare sta pe topocurile care il privesc si care ii imbogatesc sufletul. ei..pe topicul meu nu s-a intamplat asa...m-am lovit de batjocura unor persoane de alte religie care si-au exprimat parerea etc...fara sa le fie ceruta. De unde a venit riposta mea si le-am zis clar sa stea fiecare sa citeasca ce scrie religia lor si da am zis ca eu nu citesc aberatiile discutate pe topicurile celorlalte religii. Afirmatia asta pot sa o fac de n-ori daca va fi nevoie.
Si nu vad de ce o amestecati pe Bysco in treaba asta! Eu stiu despre Bysco ca este o mamica minunata, ca are o fetita scumpa de tot ( poza aia de la absolvire cu ele 2 mi-o aduc aminte cel mai bine), stiu ca e medic, ca e din Constanta, stiu ca e acum in Craiova si mai stiu ca mama ei face un suberec bun. Asta nu inseamna ca avem aceleasi convingeri. E foarte posibil ca eu si Bysco sa avem foarte putine lucruri un comun, e foarte posibil sa avem multe alte convingeri diferite si la fel e foarte posibil ca la o discutie sa gasim mai multe puncte care ne diferentiaza decat ne apropie. Si asta cred ca as putea spune despre toate fetele cu care discutam aici. Deci daca spun despre Bysco ca este o mamica minunata, asta nu inseamna ca sunt de acord cu Bysco pe alte tematic, puncte si idei...pentru ca eu o cunosc mai mult ca mamica! Deci eu nu consider ca am jignit-o pe Bysco! Acum daca vine cineva si spune ca are o parere proasta despre medici, informaticieni, politicieni....trebuie sa ne simtim jigniti? Fiecare are dreptul la opinie..iar daca i-o soliciti e preferabil sa primesti un adevar si nu o lingusire!
Eu am ripostat asa poate si pentru ca nu e prima oara cand se intampla exact asa. Parca ii scot din minti pe membri acestui forum subiectele pe tema ortodoxa! Eu nu inteleg de ce se baga peste aceste subiecte daca nu cred in ele! Ca pana la urma suntem o comunitate dar pe segmente nu? Aici la piersicute, sunt doar piersicutele, la cirese..ciresele etc....ca ne mai citim intre noi e partea a doua. Dar ce-ar insemna sa ma duc eu acum pe subiectul mamicilor de 2007 si sa contrazic la fiecare pas.....n-ar fi suparator? Si doar as putea sa ma dau cu parerea ca am trecut prin toate fazele prin care trec ele acum nu? De asta n-am inteles de ce la Sufletul credintei nu poate sta fiecare pe subiectul lui, sa-si vada ce credinta lui si mai putin de batjocura altora....in fine... si sa va dau si marul discordie...articolul despre mucenita Heruvima:
http://www.credinta-ortodoxa.ro/spip.php?article80
Miruna, de asta am zis ca nu e un forum ortodox, a fost o concluzie personala sa spunem. Eu primesc avertisment in conditiile in care intrusele pe subiectul meu...se considera ca au procedat corect!
Acestea fiind spuse...sa trecem la oile noastre! Sabana si pe mine ma duci in eroare cu nou nik...ma crezi ca uit...ca esti tu? Uneori imi aduc aminte..alteori ...nu! Pune si tu o semnatura mai colorata ceva! E draguta tare Alexandra...si e fetita mare ce mai!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Ioana5255 spune:
Crissa uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114141
Julax multumim de aprecieri. Tinem pumnii sa ai un bebe in burtica.
Iulenca haioasa foc Mariuca ta. Cand plecati in Bulgaria la Bansko?
Sabina mamica Alexandrei