DC peste 20...30 ani...
Raspunsuri - Pagina 9
ariel_7000 spune:
ionica, am editat mesajul anterior special pt tine. ai vazut??? ahhahah. mai, esti o bomboana! numaram minutele pana o sa apari sa dai replica:)) recunosc, te-ai miscat mai greu decat am crezut:)), dar ai scuze...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica ariel7000 Anuntul era de disperare,chiar doream sa-mi inchida contul(deschideam altul sigur), intre timp ,astept inca un puiut si unde crezi ca sunt ?? pai pe DC. Acum ,ma pregatesc sa mai nasc odata deci vreo 6 luni si ceva de aici in colo sunt pe aici,dar pe viitor ,doresc sa raman fidel la apel membru DC pentru ca merit Ma bucur ca te-am facut sa razi Sophia 2ani +12 |
Ionica,iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
roxanal spune:
Apoi, eu, membru cu state vechi pe DC...glasuiesc..peste 20-30 de anisori..apoi ce-o sa fie, va spun eu..o sa fie..minunat..o sa ne plangem..uite d-le dupa ce ne-am chinuit atatia ani cu copii nostrii perfecti, mai perfecti decat ai Popeasca-i.....ce sa vezi, astia nu ne mai recunosc de vasnici parinti..so..sa ma plang si eu la DC, ca are cine sa ma consoleze
kariguld spune:
....hm....peste 20 de ani....peste 30 de ani....da sunt in programa! ca mi-am propus sa traiesc pana la 85 de ani. deci ma incadrez!!!
placa in gura no sa am, aparat auditiv ...tot ce se poate, daca o mostenesc pe bunica.
si nu-mi fac prea mari probleme, ca fiimea ma tot "ameninta" ca va descoperi o pilula contra imbatranirii, ceva sa ma mentina tanara.
pana atunci, sper sa evolueze si PC-urile, laptopurile...ca sa ne fie mai usor de manevrat.
sa putem avea acces la DC, oriunde vrem si suntem, in parc, la cafenea, la magazin...oriunde!
poate se inventeaza pana atunci si un program , ca atunci cand ne logam sa ne si putem vedea, cu camere web!! sa ne amuzam copios!!!
Kari
lucia52 spune:
Sunteti suuuper fetelor! N-am mai ras de mult asa
Sa dea Dumnezeu si peste 20 ani sa va citesc! Voi avea 76
Va pe toate!
Lucia
mianna spune:
citat din mesajul lui ionica super subiectul, vreau si eu sa raman pe dc inca vreo 30 de ani! " Noi in anul 2000,cand nu vom mai fi copii, vom face tot ce voi nu ati facut candva, toate visele frumoase ,in fapte le vom pre-schimba, vom fi mesteri iscusiti sa va facem fericiti, pe voi parintii ce ve-ti fi, la adoua batranete ,in 2000"! imi aduc aminte de acest cantec cu drag, l-am invatat la gradinita prin anii `77, pe atunci aveam doar 4 ani si ma intrebam cum v-a fi in anul 2000. Sophia 2ani +12 |
la a doua tinerete, mey :)
conchita spune:
super subiect, am ras in hohote!
parca o vad pe sonia in 20-30 de ani scriindu-i un PM lui andrei (viitorul desprecopii) sa ma baneze ca-s bunica denaturata si, in loc sa ma ocup de nepoteii in vizita, pierd vremea pe net incercand sa-l convertesc pe xenocid. plus, o sa-mi eticheteze toate opiniile despre cresterea copiiilor drept babisme.
MissParker spune:
citat din mesajul lui roxanal Apoi, eu, membru cu state vechi pe DC...glasuiesc..peste 20-30 de anisori..apoi ce-o sa fie, va spun eu..o sa fie..minunat..o sa ne plangem..uite d-le dupa ce ne-am chinuit atatia ani cu copii nostrii perfecti, mai perfecti decat ai Popeasca-i.....ce sa vezi, astia nu ne mai recunosc de vasnici parinti..so..sa ma plang si eu la DC, ca are cine sa ma consoleze |
Hei, nu te lua de Popeasca, aia are cel mai perfect copil
Acu' io zic asa: peste 20 de ani Guestus va fi in carje fiindca se va fi spetit prea mult la munca pe terenul Ionicai din Corsica, dar pe forum se va lauda ca e frumos si "muschiulos"... Adica business as usual...