Comori de nov-dec 04 (167)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Oti tu ai meserie deosebita si probabil foarte cautata in domeniul tau.Uite de ex ca in regiunea Alberta in Canada - si din ce stiu eu cel mai mult in Calgary se cauta orice/oricine stie ceva de petrol.E un boom pentru ca au descoperit de cativa ani petrol in zona.De ce nu te gandesti sa-ti cauti ceva in alta tara? undeva unde sa fii apreciata si platita pe masura.Nu zic ca n-ai fi apreciata acolo, dar vad ca ce iei pe mere dai pe pere.Si la un mom dat ti se cam ia de munca asta doar pentru experienta....mai ales ca ai familie.Te pup si curaj gaina ca vezi tu luminita aia.

Dama , de kk ti-a raspuns Andra, la dormitul pe burta Yannis este campion.Din ziua 3 de viata l-am aezat pe burta si de atunci cred ca a avut doar vreo 2 somnicuri de zi de 1 ora pe spate, in rest numai pe burta.La inceput am stat aproape treaza sa-l aud cum respira, ma uitam la fiecare intoarcere de cap daca a facut rotatia completadintr-o parte in alta, apoi m-am relaxat, am vazut ca intoarce bine capul.Urmareste-l cat de bine se descurca cu asta si apoi cred ca nu mai trebuie sa-ti faci griji.Alte explicatii pro/contra nu am stiintifice, eu doar am observat ca pe spate dormea 1 ora maxim, pe burta cel putin 3.Ca sa nu zic ca de la 2 luni doarme toata noaptea...

Monicut numa sa ne vedem si ar fi bine sa vii si tu la patinoar.Andreea sa nu lipsesti ca eu TREBUIE sa pun mana pe burtica cu fetita, doar sunt abonata la bb3 conceput anul asta.Hi-hi, daca m-o citi barbate-miu cre' ca ma dezaboneaza.

Alexa cum mai e cu alergia?

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Mami de Adrian umblaret felicitari.Alex nu are tendinta de a-l ajuta?

decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MIKI - Esti o curajoasa daca te si gandesti la bebe3!
Valeu!! Eu ma screm sa zic start pentru un bebe2 si tot imi pun piedica.

OTILIA - Macar ai o profesie care se cauta si este platita bine.
Este, oricum, greu sa intretii din salariul tau familia. Indiferent cat de mare ar fi. Eu mi-am facut facultatea muncind 16/24, tocmai din cauza asta.
Mama ma sfatuise sa renunt la servici ca sa am viata de student si dupa primul an, cu toata bursa lor de merit, m-am reangajat. Nu suportam sa imi trebuiasca ceva si sa nu pot cumpara.

Cand va profesa si sotul tau sigur veti inainta mai repede.
Desi preturile la case devin tot mai mari,de te descurajezi.
Dar bancile incep sa dau credite convenabile, pe de alta parte.

Dar, sincer, eu as pleca de aici, macar pentru o vreme. Sa ma spal de metehnele romanesti si sa imi arat eu, mie, ca lumea poate fi si frumoasa.

Noi avem prieteni in destule tari. Unii oduc bine, altii mai putin bine si cu toate astea nimeni nu vrea sa se intoarca in tara de unde a plecat. Si nici macar n-a fost nevoie sa-i intreb de ce.

ELE - De-ar fi sa clasific anul 2007 in bun sau rau, as zice rau. Da, avem casa, dar as mai sta inca un an in strada numai sa fie mamaita mea cu mine anul respectiv.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Miki,nu promit..poate vin.daca e sa ajung,o sun pe Roserb..BB3...ce curajoasa esti!
Miria,e cumparat..dar cand era muult mai ieftin.Acum s-a dublat pretul...
Fetelor,sunt cam....ciufuta azi..de ieri de fapt.Am primti rez.la TT..e mult de povestit...si nu stiu cate din voi mai sutn la curent cu procedura.Pes curt,riscul calculat la Down ptr.varsta mea este de 1:400(nu mai stiu valoaare exacta,cam asa era),mie mi-a iesit 1:282.medicul meu zice ca-i OK,e peste 1:250...pe de alta parte,cei trei indicatori(Hcg,estriol..si inca unu'..) mi-au iesit in limitele dictate de varsta sarcinii...nu mai inteleg nimic!..ma incurajez ca 1.medicul meu nu o fi idiot sa ma minta si 2.intre analiza de sange ptr.TT si eo e o diferenta de 2 sapt.Nu am inteles de ce m-a pus sa o fac asa,cand se stie ca TT se face pe baza unei ecografii cat mai recente,adica 1-2 zile..nu 2 saptamani!
Asa ca..nu stiu ce sa fac..si..sunt cam suparata
O zi super

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata, fetele.
Profit si eu de ultimele zile cu net ca sa bantui pe aici ca dupa mutare va mai dura ceva pana la reinstalarea lui.

Try si Miki va multumesc mult pt raspunsuri. Miki, chiar mi-ai luat o piatra de pe inima cand ai spus ca si Yannis doarme la fel, ca incepusem sa cred ca Patrick are ceva de prefera pozitia asta. David nu a dormit bebe fiind nici macar 1 minut pe burta.
Waw, si chiar te invidiez ca te apuci de bebe3 deja...eu mai astept ca al meu sot ocileaza intre da si ba...dar oricum nu va fi atat de repede, peste vreun an doi, poate. si bafta multa, sa iasa fetita mult dorita.

Andreea, felicitari pt a doua fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa ca surioara ei si mamica ei.

Of, pt ca si pe mine ma intereseaza subiectul case de cumparat, nu ma pot abtine sa nu o contrazic un pic pe Miria. Am ras cand am vazut ca ai pus Franta in capul listei tarilor din vest cu case la 70 mii de euro...am stat 5 ani acolo, si nu am gasit asa ceva...nu este imposibil, dar la pretul asta nu cred ca ai vrea nici tu sa-ti cumperi, mai ales ca si in Buc ai cautat o zona bunicica. Pai si in occident e la fel, dar casele/apart. in oras sau zone periferice decente sar peste 100 de mii, iar in sud sub 250 de mii nici nu se pune problema. Si nu ma refer la nu ctiu ce vile cu 10 de camere(care chiar sunt rare), ci la ceva decent, 2-3 dormitoare. Si tind sa ii dau dreptate Otiliei ca in vest sunt taxele de tot felul, impozitul in primul rand, care te omoara. In Belgia, de ex, numai cei cu salarii de bancheri isi permit sa aiba casa la oras si una la tara/munte/mare si astea luate pe credit, nu cu banii jos. Asa ca Miria, esti o fericita si o norocoasa ca prin munca voastra de mai multi ani, ati reusit sa faceti asa frumoase investitii din salarii de bugatari. Sotul meu are salariu aici de 15 ori cat al unui bugetar din Ro, dar sincer nu cred ca vom reusi prea curand sa ne luam ceva al nostru si mai ales fara credit...momentan stam cu chirie, care si aia e imensa in raport cu ce e prin tara, dar asta-i alta poveste.

Oti, lasa, ca o sa rasara soarele si pe stradutele noastre, NU TREBUIE sa deznadajduim.

Pupici la toata lumea

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi suntem bine, sa nu ii deochi, la 2 zile dupa tratament au disparut si bubitele, vad ca 3 zile silviu nu a avut muci, dar ieri erau acolo asa ca, nu ma mai mira nimic, cat decat acum a inceput sa si pape ca in vacanta ma inbolnavit, a avut zile in care a mancat la 8 seara 3 sferturi dintr-o crocheta de peste , sau dimineata lapticul sau 1 sfert de mc puisor si asta in cate o zi
acum papam ,laptele de dimineata cu ou de prepelita, pikovit, fier calciu, si parca si ceva mancare ziua, plus bibele de seara de laptic ( laptic insemnanad 250 ml cu cereale) macar astia 500 ml de lapte si tot e ceva fata de cum era
delia e o pofticioasa si jumatate, tot ce vede sa pape si ea, dar doar gusta rar mananca calumea, oricum nu e chiar ca el , dar nici nu pot spune ca papa bine, e undeva la mijoloc, si macar sa ramana asa
in rest ... ok sa zicem
ne pregatim de o plimbare prin tari straine , in februarie mergem intr-o vizita prelungita in italia, inca am ceva retineri de cum va fi si ce va fi dar sper la bine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

wow miki, bb 3 !
ce curaj.
Depinde de conjucturi la fiecare... eu in momentul asta nu-mi doresc decat prind o noapte, doua - cap-coada.
Ma simt cumplit de obosita, de nervoasa (si fiindca sunt o fire colerica uneori mi-e frica c-o sa patesc ceva rau).. cred ca as ajunge in spital cu inca un copil pe langa turbo-Iris.
Mereu imi vine sa-i strig vietii: un pic de TIME OUT, please!
Cred ca abia prin aprilie o sa pot pleca 2-3 zile undeva fara Iris.

Apropos de discutia cu statul/ muncitul in strainatate. Si eu am multe cunostinte, dar deja sunt 3 cupluri pe care le stiu, unii din SUA, alti din Canada care s-au intors anul trecut acasa. Definitiv.
Oameni cu studii si care isi gasisera servici in chiar domeniul lor (unii dintre ei). Altceva i-a determinat sa se intoarca.
Poate si pentru ca e alta viatza aici, in N-NV, mai linistita. Si poti face si bani cu vointza. Si nu e chiar asa usoara viatza afara... de multe ori e mai grea decat in RO.
Eu ma bucur cand ies afara din tzara in concedii sau la cumparaturi savurez tot ce inseamana civilizatie, dar tot aici vreau sa traiesc. Adica acasa. Asa cum e Romanica asta ... am sentimentul ca e casa mea.

Andreea, nu cred ca trebuie sa te impacientezi, desi te inteleg... si eu ma agit in general si ma gandesc mereu sa nu fiu eu cumva acea 1-a din nu stiu cati...
Nu ti-a masurat la echo faldul (pliul) nucal al bblinei?
Eu nici nu am facut TT-ul in sarcina cu Iris, tocmai pentru ca in urma acelei masuratori dr. mi-a zis ca nu e cazul decat daca doresc eu neaparat.

Andra, felicitari lui ADRIAN! Bravo pentru primii pasi singurel!
DA, chiar... Alex nu intervine?

Ele, cunosc bine genul de case. In zona mea nu-s sasi dar sunt svabi - tot 'import' nemtesc, adusi de imp. Maria Tereza in Ardealul de nord si Banat. Si oricum.. f.multi ani a fost dominatie austro-ungara aici, deci toata arhitectura veche este clar pe principii similare. Casa noastra este una din acele case, construita in 1886, cu fundatie super solida si pereti f. grosi, cu demisol cu geamuri...casa propriu-zisa are camere de aproape 4 m inaltime, pod inalt, ca asa am putut sa mansardam. De 7 ani eu stau in mansarda.. Dar am 198 mp locuibili. Cat 2 apartamente.

Miria, intr-adevar pare f. mare casa. Si asa cum zicea Oti, faptul ca e in oglinda m-a dus la ideea de duplex. Abia astept sa vad finisajele si decoratiile. Stiu ca esti o artista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

DANETTE - Funusajele este un capitol dureros pentru sotul meu, ca acolo incep cheltuielile alea mari. Dar nu vreau sa ma arunc la ceva costisitor. Nici nu avem bani care sa nu sece si ramane, totusi, o casa de vacanta pana una alta.

DAMA - N-am zis ca in Franta sunt case cu 70 mii. Ala era exemplul pentru Australia. Am zis doar ca sunt casele mai ieftine decat in Romania. Unde un apartament in zona buna de 2 camere este de 200 000E sau chiar mai mult.
Este revoltator!
Ca sa nu mai spun ca in Romania "zonele bune" se contrazic cu insasi tara.

Pai, daca am acuma 200 mii in buzunar mai bine imi cumpar in Franta decat in Panduri!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://good-times.webshots.com/album/562126805blYIgk poze noi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Fetelor eu dau cu gura, daca ar fi dupa mine l-as face si maine, dar sotul meu e un NU hotarat.E adevarat ca stam noi 4 in 2 camere de 50m, si ne calcam pe picioare.Am ajuns sa vrem sa stam cu schimbul acasa ca sa nu ne dam cu capul de pereti de inghesuiala.Insa ne chinuim asa de cativa ani si tot strangem si noi pentru o casuta.Ne apucam de constructie in primavara, am amanat de anul trecut din august din lipsa de fonduri, sper anul asta sa nu mai trebuiasca sa zicem pas.Oricum traiasca creditele.

Dana si noi gandeam la fel ca tine despre calatorii/vacante in strainatate si traiul in tarisoara noastra, insa anul asta cred ca ne-a pus capac.Toata lumea stie cum e traficul in Bucuresti an de an, serviciile, strazile, nu mai zic de perioada asta de cand a nins cand trebuie sa iesi imbracata cu salopeta de gunoier ca sa nu-ti para rau, nu am pe unde sa dau copiii jos din masina ca stau nametii de paza...si tot asa, si cel mai tare ma oftica nesimtitii din trafic, care daca au o masina mai mare (de cele mai multe ori) se baga ca pe strada ma-si.Pe DN1, cel mai important acces in si afara din Bucuresti pietonii merg pe prima banda, in conditiile in care soseaua e in semiintuneric, ceata la greu.Nu mai suport !!! Gata am terminat cu asat, trebuia sa ma descarc si eu.(desi mai am multeeee), so, cum ziceam, imi placea sa ies afara din atra, ca deh...prieteni peste tot, avionul moca...numai chef si timp sa avem.
Dar se pare ca ne-a ajuns la amandoi, ne gandim foarte serios la o tara de imprumut, cel putin pentru un timp.Inainte sa se nasca Alexander, barbate-miu a avut o oferta de o statie in Noua Zeelanda.Off, ce bine era sa incerce.

Andreea daca mai faci o eco ca sa fie proaspata? ce doctor ai?

In alta ordine de idei ieri m-am rasfatat si eu iar cu sala, avem promisiuni ca termina si piscina pentru copilasi si-l voi putea lasa pe Alex la joaca la piscina si eu sa stau linistita ca nu o las pe matusi-mea cu 2 acasa.Oricum, pentru cine ma intreba cand am timp sa ma duc, deobicei merg seara dupa ce-i culc.Nu am acelasi randament la 22.30 cand ajung ca la pranz..dar macar fac miscare.

decembrie.

Mergi la inceput