Cu dosaru'...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Se dau urmatoarele date:una bucata nepoata ,angajata la Oficiul de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor,voteaza in plenul Senatului in locul unui alt senator(unul Stratila-cica exista si un asemenea senator)decat matusa.Cand ziaristii isi dau seama de asta fuge pe geam.Intrebare:cum de mai este angajat in cadrul unei institutii care ar trebui sa se ocupe cu probleme speciale cineva care a comis asa ceva? E adevarat,comisia de ancheta a Senatului zice ca n-a votat.Cum n-a patit nimic nici senatorul Tanasescu care a votat de 2 ori.
Nu vreti si voi sa va plimbati prin Senat si sa votati?Eu marturisesc ca imi doresc asta.
Si legat de Monica Macovei ,de ce toata lumea uita contextul in care a fost numita?Basescu tocmai castigase alegerile prezidentiale aducand si Alianta DA la putere.Se dorea rezolvarea anumitor probleme legate de aderarea la UE,iar MM era bine privita afara in calitatea ei de expert al Consiliului Europei si presedinte APADOR-CH.Dovada ca a fost sustinuta permanent de CE.
Mapa profesionala a Noricai Nicolai nu este relevanta,dar activatea sa politica da.N-am auzit-o promovand proiecte importante de reforma ,n-am vazut-o legandu-si numele de ceva important.Doar la fiecare remaniere a Guvernului este data ca viitor ministru ba al apararii,ba al justitiei,ba de interne,atata competenta mai rar.Acum face si un doctorat in ...management la Universitatea din....Targoviste,pentru ca toata lumea politica are un doctorat in ceva,n-are importanta in ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca Basescu se tot baga sa dirijeze numirile pe la ministere se alege tot praful de distractia noastra.... gen "caltabosii lu" Remes ". Nu-i asa Sirimie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ei hai, gata, copii, nu va mai certati, ca uite ce frumos s-a rezolvat situatiunea: http://www.hotnews.ro/actualitate/politic/articol_2196272/tariceanu_propune_teodor_melescanu_interimar_justitie.htm

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Un liberal adevarat si competent in toate,un produs perfect a lui Secu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mi-am dat brusc seama: chestia cu dosarul de cadre al Noricai Nicolai era diversiune, ca sa uite opinia publica de stenogramele desecretizate cu Omar Haissam in care asta vorbeste codat despre profesor si altele! Ala e un subiect grav, dar Base nu vrea sa mai auda despre el si a dat-o repede cu Norica.

Si acuma ca i s-a infundat cu Norica o da repede cu cei 8 ministri acuzati - care de fapt nu e un lucru nou.

Si e adevarat ca Base ne crede pe toti prosti, numai el e destept.

Apropos, ce e isteria ca se scumpesc alimentele? Tot manipulare sau numai subiect scos de jurnalisti profesionisti? De ce se scumpesc alimentele? - azi miine sintem ca in anii 94, cind se scumpea benzina si se scumpeau artificial toate alea dupa, cica pentru ca e mai scump transportul...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Va pare rau ca sunt trimisi in judecata Nastase,Remes,Seres,Pacuraru(galatenii stiu de ce),Babiuc?
Oricum,in Romania toti greii scapa si uite-asa ne intoarcem la dezastrul din justitie.
Cu scumpirile e naspa,economia sta din ce in ce mai prost,inflatia e cam mare,deficitul de cont curent la fel.Noroc ca lumea a plecat in strainatate ca era de rau.Economia sta mai prost decat in vremea guvernarii Nastase,dar atunci libertatea de exprimare era cu probleme.Pe vremea lui Nastase era cum e in China,economia duduie,dar interzic internetul.
Dee,guvernul de orientarea liberala(liberalismul are ca unul din principii o implicare cat mai redusa a statului in economie) s-a transformat anul trecut in Mos Craciun si ,probabil,fiind an electoral,vor mai urmma si altele.
Si la nivel mondial sunt ceva probleme,zilele trecute Meryll l a anuntat pierderi uriase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Cand a fost Norica Nicolai in emisiune la Gadea, a spus ca ea detine nu stiu ce permis (sau asa ceva) si ca ar avea dreptul sa vada dosarul ala secretizat pe 50 de ani al lui Haissam. Si ca ea, banuiesc ca mai sunt vreo 2 care ar avea acest drept.
Intrebarea mea ar fi, de ce Norica Nicolai si ceilalti nu au uzitat de acest drept? Mai ales ca NN a facut parte din comisia care a analizat cazul Haissam....

Multe chestii dubioase....

Alina

Mergi la inceput

Am auzit ca a spus ca a avortat in 1987 ,de aia este o victima a represiunii comuniste.
Zapand,am auzit-o la un moment dat cum tot spunea ca o sa duca ea sa desecretizeze dosarul ca are certificatul ala special ORNIS? si atunci o sa vada capcaunul pe dracu.
Era penibila,dar nu e ceva nou.
Oricum,ne pregatim de faimoasele legi ale educatiei,care ne afecteaza copiii.Acolo e vorba de viata copiilor nostri ,deci nu e de gluma.Daca nu stiati,sunt in discutie publica pana pe 17 februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eu cred ca Dan Andronic s'a prostit de tot. Dupa ce i'a scris discursul ala patetic cu calitatea mea morala de fhemee acum i'a dat sa joace cartea 432 cu marturisirea avortului.

Din informatiile mele urmeaza "Cum facea Norica baie cu apa incalzita pe aragaz inainte sa se aseze la coada la ulei"

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by sirimie
Apropos, ce e isteria ca se scumpesc alimentele? Tot manipulare sau numai subiect scos de jurnalisti profesionisti? De ce se scumpesc alimentele? - azi miine sintem ca in anii 94, cind se scumpea benzina si se scumpeau artificial toate alea dupa, cica pentru ca e mai scump transportul...

Vezi Simona, ura fata de Basescu este ca o ceata care acopera toate erorile guvernului. Apropos, daca economia si finantele au luat-o in jos aceasta este meritul exclusiv al guvernului, Basescu/jurnalistii/UE/rromii/Bush/Becali/Elodia/etc n-au nicio treaba cu norii negri de la orizont pe care ii indeasa de-un an Tariceanu-Vosganian & Co. (In cazul nostru Co. este prescurtare de la Company , nu de la company)

Mergi la inceput