Am renuntat la regenon si reductil...dar slabim 3
Raspunsuri - Pagina 3
roxanaz spune:
vad ca subiectul s-a schimbat asa ca va rog sa continuati la celelalte subiecte despre dieta deschise.
multumesc pentru intelegere.
Roxana
alyynna21 spune:
nu s-a schimbat deloc.....am renuntat intr-adevar la regenon si am luat reductil./.....acuma daca am renuntat si la asta nu inseamna ca tre` sa ne mutam la alte subiecte......poate sunt fete care folosesc in continuare reductil si care vor sa ne mai impartaseasca din experienta lor......eu acuma daca nu mai iau reductil inseamna ca nu mai am dreptul sa scriu aici??????????........
bretonica spune:
...buna...acum am reusit sa intru numai,si sa vad SURPRIZAAAAAAA....scuza-ne Roxana,nu este vina noastra ca nu mai intra si alte fete sa-si zica experienza cu sau fara Reductil...subiectul nu sa skimbat deloc..noi facem dieta fara reductil acuma,ptr ca dauneaza grav sanatatii Reductilu,IAR NOI SUNTEM AICI PTR ASTA...SA NE POVESTIM EXPERIENZELE,dar daca intre timp nu mai sunt fete care vor sa intre pe acest forum nu este vina noastra,noi intram in fiecare zi sa vedem fiecare ce a mai facut cu dieta si daac este vreo fata noua care va vrea sa ia Reductil sa-i dam un sfat prietenesc ca se poate slabi si fara acele pastile....de ce a-ti mai inventat acest site daca ne puneti limite...noi de aici nu plecam,Isa asa a ramas cu noi cerandune un sfat daca sa ia reductil sau nu,iar noi am invazato sa nu il ia..de ce sa plecam acum de aici,ca nu mai facem Publicitate la reductil?...NE-AM INTORS PE VREMEA LUI NEA NICU...sa facem ce ne zic altiii...ce deziluzie...si eu care chiar admiram acest site...oricum nu plec de aici,cine ramane cu mine sa ridice mana sus!!!...PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEEEEEE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
livia spune:
1.avertismentul nu a fost dat/scris cu rautate...
2.este pt.a pastra o ordine pe acest forum ,pt.a fi mai usor sa cautam cand avem nevoie de ceva anume !
3.pe voi nu va enerveaza cand dati cautare si apar o gramada de pagini si va apucati sa cautati(rabdatoare) ca poate-poate e ceva ce va intereseaza si dupa 20 de pagini ajungeti la concluzia ca ati pierdut timpul degeaba???? Cauti -reductil- si dai de altceva...
Si...vorba roxanei: multumesc pt.intelegere!
quote:
Originally posted by bretonica
...buna...acum am reusit sa intru numai,si sa vad SURPRIZAAAAAAA....scuza-ne Roxana,nu este vina noastra ca nu mai intra si alte fete sa-si zica experienza cu sau fara Reductil...subiectul nu sa skimbat deloc..noi facem dieta fara reductil acuma,ptr ca dauneaza grav sanatatii Reductilu,IAR NOI SUNTEM AICI PTR ASTA...SA NE POVESTIM EXPERIENZELE,dar daca intre timp nu mai sunt fete care vor sa intre pe acest forum nu este vina noastra,noi intram in fiecare zi sa vedem fiecare ce a mai facut cu dieta si daac este vreo fata noua care va vrea sa ia Reductil sa-i dam un sfat prietenesc ca se poate slabi si fara acele pastile....de ce a-ti mai inventat acest site daca ne puneti limite...noi de aici nu plecam,Isa asa a ramas cu noi cerandune un sfat daca sa ia reductil sau nu,iar noi am invazato sa nu il ia..de ce sa plecam acum de aici,ca nu mai facem Publicitate la reductil?...NE-AM INTORS PE VREMEA LUI NEA NICU...sa facem ce ne zic altiii...ce deziluzie...si eu care chiar admiram acest site...oricum nu plec de aici,cine ramane cu mine sa ridice mana sus!!!...PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEEEEEE
bretonica spune:
livia...roxana..etc....se numeste avertisment??.mesajul mi-a fost adresat mie am vazut..sincer mie nu-mi vine sa plec de pe aici...sa vedem ce v-or si fetele sa faca,si se va lua o hotarare(fara rautate si noi)pe cine interesaza de reductil se va inscrie si va face si intrebari la adresa lui,iar daca nu va fi nimeni pe aici ca noi trei sa le raspunda cine o va face?din primele pagini daca se merge in urma se vede ce efecte a avut acest reductil,la care mai mult,la care mai puzin...FETIZELEEEEEEEEEEE CE FACEM?..ne dau afara de aici:-((((((((((((((((((...cica nu intram in subiect..daca nu ma mai vedezi am fost cancelata,ca am cartonas rosu...pupice la fetizeeeeeeeeeee
livia spune:
nu e avertisment!!!! este o sugestie prieteneasca/ajutatoare...oricum voi faceti cum vreti,nu?
si...daca nu mai intra nimeni la subiectul asta(sau oricare altul) nu e musai sa-l tina cineva activ...cand e ceva de spus/intrebat cu referire la ce s-a scris/raspuns atunci se apasa "cautare" si se scrie/citeste...simplu!
pup
ps: de ce oare se interpreteaza(adesea)ce e scris in rau si nu in bine???
Isa_Cris spune:
Buna tuturor! Vad ca pe aici a inceput cearta. Eu am modificat putin subiectul..nu stiu daca am facut bine sau rau!
Dar ... imi permit sa spun si eu cateva cuvinte, poate in apararea fetelor de aici!
Sunt de o luna pe acest forum... si da, am dat cautare pe google "reductil". Vroiam sa ma informez asupra acestui medicament, daca sa-l iau sau nu! Citind acest subiect m-am hotarat sa ma inregistrez sa aflu mai multe de la fetele care l-au folosit.
In prezent, nu iau reductil, si tin Superdieta! Fetele m-au convins ca se poate slabi si fara acest medicament, care are efecte negative destul de multe si variate.
Intr-adevar eu nu pot da sfaturi asupra acestui medicament...ele o pot face...in schimb pot sa indrum spre o dieta sanatoasa fara medicamente!
Alyynna si bretonica sunt mai in masura sa se apere! Eu doar am spus "povestioara" mea...poate va ajuta la luarea unei decizii!
Cu mult respect, Isa!
Noi doi...
bretonica spune:
buna dimineaza la fetize...da Livia,oricum facem cum vrem,pentru simplu fapt ca mie nu-mi place sa mi sa zica ce sa fac,daca ne-am aprins un pic este oricum ptr ca nu cred sa fi ocupat spaziul nimanui...de ce se mai numeste forum daca nu este"musai"ca cineva sa-l tina activ...si nu prea am iesit din subiect mi se pare,ptr ca noi daca am ramas aici,este ca experienza noastra cu reductil am avuto,si oricum suntem la o cura de slabire,am raamas sa mai dam sfaturi si la alte fete(astea sfaturi prietenesti,ca ne gindim la sanatatea lor)nu avertismentul tau,sfat prietenesc ca sa ne mutam de pe forum....intradevar nimic de zis,ca mai sunt si alte forumuri,mult mai interesante si mai active,dar ce sa facem daca ne-am afectionat acestui site,in loc sa va bucure faptul ca-l tinem activ,va deranjeaza..si zici ca suntem noi,cele care o luam in nume de rau...sincer,daca am intrat asa de des si in fiecare zi este ca ISA ne-a unit,vroia si ea sa ia reductil,iar noi am convinso sa nu mai ia,deci intr-un cuvint ne continuam dieta in acest forum...."DACA VOI NU NE VRETI..NOI VA VREM"...pupice la fetizeeeeeee
REDUCTIL DAUNEAZA GRAV SANATATIIII..
bretonica spune:
am gresit cind am comparat sugestia cu sfat in mesajul de mai sus....oricum se apropie tot pe acolo...FETIZELEEEEEEEE ....ISUCAAAAAA...ALYYYYYYYYYYYYYYYNUSSSSS...incepe sa mi se faca dor de discuziiile noastre...atunci la raport!!!...ce mai ziceti...ce mai faceti...cum va funczioneaza dieta?...la mine toate bune si misto...beau apa de dau pe spate...si incep sa ma mai desumflu,ca eram o minge(ihihiihih)...pupice la fetizeeeeeeeeee
roxanaz spune:
am impresia ca nu s-a inteles ce am spus: sunt alte 4 subiecte deschise pe acest subiect, adica slabirea. cu diferite diete sau cu nici una. atunci cand un subiect nu mai este activ se inchide, este normal
nu am dat pe nimeni afara si nici nu am trimis pe alt forum. am sa va rog sa pastrati limitele discutiei.
Roxana