Ma putetzi ajuta??

Ma putetzi ajuta?? | Autor: aleeecs

Link direct la acest mesaj

Buna.Prietena mea are o mica problema..sau mai mare...legata de secretia vaginala...pt inceput am avut o secretie vascoasa care avea tente slabe de maroniu...doctorul mi-a spus ca am facut din cauza unor antibiotice f puternice o ciuperca.antibioticele se numeau ketanol,le-am luat din cauza ca mi se umflase sanul stang si ma durea f tare.ginecologul m-a pus sa le iau...apoi la vreo o sapt..sau 2 mi-au aparut scurgerile astea vascoasa.acum fac un tratament pt acea ciuperca ...cu 2 ovule de lomexin600pe care le-am luat deja(unul la 3 zile)si 2 pastile de flucoric(una la 1 sapt).problema mea este ca dupa fiecare data cand am luat lomexinul...a2a zi imi curgea secretia cu urme de sange..si ma durea foarte tare in zona ovarelor,mai ales cel stang(si de obicei in timpul relatiilor sexuale ma mai doare,nu mereu,dar ma doare mai ales in zona ovarului stang).de ce imi curge sange si de ce ma doare???asta nu inteleg...ma puteti ajuta cu un sfat ceva??? va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ketonalul nu este antibiotic , ste antiinflamator.

Te doar pt. ca ai un ovar inflamat .
Mai du-te la alt doctor sa vezi exact .

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Initial creeata de aleeecs

...ma puteti ajuta cu un sfat ceva???

Da! Mergi la alt medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleeecs spune:

Va multumesc, dar totusi as vrea sa stiu dak e normal ca sa curga si sange uneori..mai ales atunci cand urinez. sa fie de la ovule sau de la tratamentu p care-l fac pt aceasta ciuperca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

In afara de perioada menstruala, nu, nu este normal sa iti curga sange; cu atat mai mult cu cat spui ca urinezi cu sange!
Nimeni nu o sa poata sa-ti de-a vreun sfat doar din ce spui tu. De aceea ti-am spus sa mergi urgent la medic, pentru ca nu est e normal ce ti se intampla. Nu vreau sa te sperii, dar cred ca esti foarte tanara, poti avea complicatii mari daca nu esti tratata corespunzator, inclusiv sterilitate (probabil ca vei vrea sa ai si copii mai tarziu).
Asa ca nu mai cere sfaturi pe net, caci nici macar un doctor nu poate sa-ti puna un diagnostic fara o consultatie si ceva analize. E posibil ca si doctorul la care ai fost sa-ti fi gresit diagnosticul, respectiv medicatia.
Iti doresc multa sanatate, si te mai asteptam pe aici cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

mergi la medic! alt medic, si eu una as alege sa consult intai un internist bun!

faptul ca urinezi cu sange poate fi si datorita unei infectii urinare, de exemplu.

cat despre durerea de ovar, ar trebui sa te puna serios pe ganduri!!! asta, impreuna cu secretia de care spui, tin de sfera ginecologiei.
un bun ginecolog ar trebui sa te poata lamuri si incotro sa te indrepti cu sangele care apare la urinat.

ai cerut ajutor pe forum, iata sfatul meu: cere mai bine datele de contact ale unui medic ginecolog de incredere, care sa iti puna diagnostic corect si sa-ti recomande tratamentul necesar...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleeecs spune:

mai am o intrebare totusi...e posibil sa'mi vina ciclu dupa 2 saptamani? ar putea ca una din pastilele(lomexin ovule si flucoric)luate sa grabeasca acest lucru?Astept raspuns...Va multumesc mult pt raspunsul anterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

deci elimina problema infectiei urinare sau a posiblilelor pietre la rinichi.Verifica cat de "curat"este colul si uterul...si iti recomand sa faci un papanicolau

arinaa

Mergi la inceput