Mey mamici cu vekime,tzinind cont ca Naomi are acuma putzin peste 10 luni,pot sa-i dau in aceeashi zi dar la mese diferite shi ou shi carnitza Shtiu ca inainte nu era indicat shi scrie in cartea sotzilor Capraru,ca ori carne ori galbenush intr-o zi;dar de acuma se poate?De exemplu:sa-i dau dimineatza un oushor fiert moale shi amestecat cu piinica,iar la prinz sa-i dau piureu de legume cu carne de pui?Dar in piureul de legume pot sa-i pun shi galbenush de ou shi ficat de pui?Ei,ma lumineaza shi pe mine cineva?
Multzi shi multzumim anticipat pentru raspunsuri.
Eddy & Antonia Naomi
Nuuuuuu!
Te rog mult sa nu faci asa greseala!
Ori ousor ori carnita de pui.
Nu amesteca nici cu ficat nici cu altceva. Mai bine i le dai pe rand ca ficatul lui bb e mic si nu poate prelucra si ousor si ficat sau carnita.
Ai facut foarte bine ca ai mentionat cartea sotilor Capraru. Nu te abate de la regula ca pot aparea complicatii. Iar pana la un an e bine ca ousorul sa fie foarte foarte bine fiert si nu moale.
pofta buna!
Mamica lui Raducu
Eu i-am dat si una si alta..Tot asa de nasol e pentru ficat si daca e mai maricica,are un an si 10 luni?Poate am scapat pana acum cu bine ca ea practic nu mananca deloc galbenusul...ci numai albusul
Draga Eddy,
Eu pina pe la 13 luni nu i-am dat ou si carnita in aceeasi zi,dar apoi am inceput sa-i fac supa cu galuste de gris sau cu taietei facuti in casa dar in combinatia asta,zic eu,ca merge...cantitatea de out e mica.
Eu ii dau ou fiert tare(10 minute).Pina la un an,nu i-am dat decit galbenusul ,zice-se ca la unii copilasi albusul poate provoca alergii,asa ca l-am evitat.
Ficat de pui nu i-am dat,am tot citit ca nu-i prea bun(chimicalele din hrana puiutilor se metabolizeaza in ficat)...s-a discutat amplu despre asta,pe Forum,de mai multe ori.Acum,ii mai dau rarut si numai de la animale crescute in gospodarie,nu de avicola.
Alina