LMA spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (276)
Raspunsuri - Pagina 7
d_melli spune:
Veste buna...veste buna...gogo al meu alias Razvan a fost azi la control la Bucuresti simi-a transmis Cristina mesaj ca...a iesit super la control.
Mai multew amanunte sper sa ne zica ea diseara cand ajung acasa.
Deci lasati rahaturile ca sunt treburimaiimportante pe lume.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Alina doar pe Andrei si Bia i-a avut Ayan invitati? v-au lasat numai cu 3 copii?
te intreb ca la noi trebuie sa ai un anumit nr. ca sa poti face party, ceea ce noi nu am avut.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
M_am intors si eu din oras, am mai scris un mesaj inainte de apleca dar nu stiu ce am facut ca s-a sters si nu am mai stat sa il scriu;
Giova uite si nr asta 0036 96/568-211 asta il am eu, poate ca e diferit de al tau.L-am scris cum e pe cartea de vizita. Voi cand mergeti? Il luati si pe Marco? Camera unde am stat era chiar micuta nici nu stiu daac aveam unde pune patutul. Ce mai face blondinul tau?
Irina, iti scrisesem si in celalat mesaj. Imi e un dor de Alain de mor, stau si ma uit la poze ca proasta, noroc ca el e happy si nu are nici o grija. Am vb cu ai mei ieri pe web si era tare happy nici nu a vrut sa stea cu noi ca era preocupat de ceva jucarii noi pe care le primise;Mama mi-a zis ca e super ok, mananca bine si vb mult mai mult de cand sta in Ro, si-a dat drumul la vb tare bine, acum mai intelege si el ce zice lumea din jurul lui . Se si culca la ore normale acum, la 11 cel tarziu doarme ceea ce e chiar f bine.
Pufumic si mama o sa-l duca pe Alain pe la gradi cate o ora doua asa din cand in cand sa se joace cu copiii, al meu e innebunit dupa ei si unde stau parintii mei e un orasel mic si e ok cu locurile, sunt curioasa cand o sa imi spuna ce a facut.
Giova am uitat sa iti zic ca si eu sunt cat o balena dar de cand am dat o tura pe aici prin magazine mi-a mai venit inima la loc sunt haine si pentru mine ca in Romania ma tampise de cap ce marimi au, parca aca ai mai mult de 55 de kg ai iesit complet din uz, nu mai gasesti haine aici imi place ca fata de ce marimi vad sunt fotomodel nu alta
Fetelor in legatura cu discutiile legate de haine, firme si alte cele va spun si eu parerea mea. Nu cred ca Giova sau alcineva vrea intentiont sa faca opinie discrepanta si sa se laude ca are bani, mi s-ar parea si stupid. Personal ma feresc sa dau firme si preturi chiar din acest motiv ca au mai fost discutii pe tema asta dar mie una mi se pare util ca asa aflam si noi ce preturi sunt si ce mai apare pentru siridusi, eu m-am bucurat as vad ce jucarii mai sunt prin Ro si ce preturi au hainele. La randul meu am spus ce am gasit mai interesant exact din acelasi motiv, daca cumva am deranjat imi cer scuze dar daca se va face o lista detaliata cu ce deranjeaza sau nu cu ce da bine sau nu aiic la noi pe forum sincer cred ca te-ar durea capul pana ai gasi modalitatea de a posta un mesaj.
In legatura cu asta tocmai vin din oras.....e durere cu ce preturi bune gasesti si cate chestii faine ma apuca iar depresia ca nu sunt mai slaba ca asa nu prea imi vine sa imi iau nu stiu cate haine ca eu una in psihoza mea tot cred ca voi fi mai slaba si atunci o sa fac ravagii. Am facut si cumparaturile strict necesare pt mancare si sincer am avut surpriza placuta sa vad ca e la fel daca nu chiar mai ieftin ca in Ro, cel putin la ce preturi am gasit ulima data in tara.
Eu ma apuc iar de mancat salate si mozzarella si legume la gratar in speranta ca o sa slabesc si eu porcul in ajun, ceea ce e si mai greu decat faza cu ingrasatul.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
Silvia am numarul asta, mersi. Nu-l luam si pe marco si daca-l duceam era fara patut. dormea cu noi.
Irina super vesti ai dat. ce ma bucur pt. razvan!!!
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ralirali spune:
Bravooooooooo, Razvan! Cristina, de asteptam cu detalii despre frumos.
Mai fetelor, haideti sa dam odata pentru totdeauna uitarii conferintele alea vechi de o mie de ani, ce sens are sa ne mai consumam acum? Fiecare si-a facut propriul sistem de aparare aici pe forum si cine vrea intra si scrie, cine nu, nu. este alegera fiecareia si consider ca suntem suficient de mature incat sa admitem ca este doar o lumea virtuala.
Strumfa e afara cu tanti si eu tocmai mi-am facut o salata de fructe cu mult gref, doar doar imi trece greata si durerea de cap, dar vad ca degeaba.
Giova, cu suzeta...treaba grea. Mi-am petrecut vremea in We cititnd despre dezobisnuitul de suzi si nu ma prea regasesc inca. La noi e adevarat ritual de adormire..ataat schimba trei suzete deodata pana adoarme. Ziua, cum nu ii convine ceva, cere bibi sa se linisteasca la pieptul meu...shmechera, ce sa-i faci...
Alinaaaaaaaaa, SUPERBE poze, SUPERBI parinti, SUPERBI copii. Mi-au placut mult mult de tot pozele, iar Ayan ma cucereste de fiecare data cu privirea lui blanda.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006),Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul
silvi_2005 spune:
Giova sory, eu zic ca o sa gasiti sigur ceva acolo la fata locului ca sunt mai multe hoteluri, eventual incearca pe net poate gasesti mai multe detalii. Ma si gandeam ca daca mergeti la cumparaturi o sa va fie greu cu Marcolino
Cristina, ma bucur enorm pt vestile bune, Razvanel e un copilas minunat si sunt convinsa ca o sa fie totul bine, te asteptam cu detalii.
Catalina am vazut-o pe Bia in noua masina e tareee draguta, sa stapaniti sanatosi achizitia si grija mare la radare . Sa imi spui cat e de incantata de ea ca pe Alain nu l-a prea incantat masinuta lui, e drept ca e mult mai mica ca l-am tot batut pe tata la cap sa nu ii ia mare ca imi e frica sa nu cada din ea si acum e bosumflat ca nepotul nu vrea sa se dea cu masinuta luata de el Sa iti traiasca printesa, e tare frumoasa, ce mai e domnisoara mare deja.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
Silvia asta era super bun ca si pret, si multa lume l-a recomandat. Dar se pare ca toata lumea merge la Pandorf, de nu mai sunt locuri.
si Alain are masinuta? nu e incantat de ea?
Ralu asa si noi cu suzeta, la gradi nu o cere, cred ca de frica ingrijitoarei., dar mie...teta, teta, teta. Cateodata 2 isi baga in gura, asa ca noi mai repede scapam de pampers decat de suzeta.
_
ralirali spune:
Ohooooo, clar sacapam de pampers ionainte de suzeta. Strumfa face scandal monstru cand ii pun pampers, nici la somnul de amiaza nu ii mai pun ca nu face. Ii pun cand merge afara si noaptea. Dar kk face doar in pampers, asa ca dimineata o las cu pampers pana dupa ce papa micul dejun. Daca nu are pampers 5 zile, 5 zile nu face kk...aici mai avem e lucrat, dar face foarte greu saracuta. Acum doua zile a dormit la pranz aproape 4 ore si am auzti-o cum isi tranteste suzetele de usa, ca asa vine cu toate in mana. Stau ce stau, copilul nu mai apare. Ea era in baie saracutza, plangea ca nu a reusit sa isi dea pantalonii jos in timpo util si a facut pipi langa olita...vai ce jale e cand face din greseala pe ea, nici nu e nevoie sa o cert.
Faza haioasa cu bibi...cand au fost ai mei de la Sibiu sa ii sarbatorim ziua strumfei s-a tot fatzait ea ce s-a fatzait, la un moment dat apare cu o suzeta si le arata mandra ca o tine numai in mana, la un mom dat mai ia de mana si ma duce in dormitor " hai mai, pinde becu', chide usa" si eu o intreb.. "vrei sa faci caca?" (pt ca ea face numai singura in camera intr-un colt), la care ea, "nu, un pic bibi". ii era rusine saracutza sa suga suzeta de fata cu toata lumea si ii era pofta asa ca s-a retras sa isi faca pofta.
Mai fetelor, ce dor imi e si mie de cumparaturi in Germania, dar se pare ca mai am de asteptat cel putin un an.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006),Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul