LMA spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (276)
Raspunsuri - Pagina 5
loren@ spune:
Deci nici voi carnita..nici noi..seamana cu mine, nu suportam sa maninc carnea in mincare, supa sau ciorba cind eram mica..
Bia nu a reactionat diferit dupa 3 sapt. de stat in concediu..s-a acomodat repede..las ca o va face si Mario!
Am uitat..nu noi am cumparat masina, ca n-am bolinzit de tot!
Bia
toanca spune:
Pufu, nu stiu daca e cazul sa ma pronunt, dar eu asa simt; mie una nu mi se pare nimic anormal in postarile Giovei legate de bani si lucruri scumpe; poate si pentru ca eu am aceeasi opinie; decat sa dau 10 lei pe ceva ce se strica/rupe dupa 2 zile mai bine dau 100 lei si tine un an, nu iese la spalat etc.
Nu vad de ce unele ar fi inviduoase pe cineva care are mai multi bani decat altele; fiecare se descurca cum poate ......toti tindem sa ne fie mai bine decat in prezent, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii invidios pe cineva ca i-a cumparat copilului nu situ ce jucarie mai scumpa; foarte frumos ca isi permite sa-i ofere copilului ce e mai bun....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
loren@ spune:
apropo azi pe PROTv este Andreea Marin invitata..tare sunt curioasa sa o vad si eu cum mai arata..cica si-a pus extensii de par..o fi adevarat?
Inca o chestie..nu o sa mai zic nimik de nasa si nici vreo poza cu ea, daca si ea a fost subiect de conversatie!
Bia
d_melli spune:
Cata eu am crezut ca voi ati luat masina.Ei acum parca mai areimportanta bine ca o aveti. Auzi si cum o scoateti din casa? Iar de zana am vazut poze cu ea si e adevarat are extensii.
Iar Mario sper sa ii treaca ca asa mila imi e de el.
La multi ani Luizza!
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
acina spune:
Buna fetele,
Am fost ieri la ziua lui Ayan, Andrei a fost super incantat .Ne-am intalnit acolo ci cu Bia si parintii ei.Ne-am distra si copii la fel.Tortuletul cu Sherk a fost arata super si era si bun la gust.Femeia gravida (adica io ) a mancat 2 portii evident.
Cata si Alina arata uaaaaaaaaaaau .Daca ati vazut poze ati vazut elefantica de mine flancata de 2 tipe super.
In rest toate bune la noi.
Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
loren@ spune:
Anca si eu am mincat 2 portii si nu sunt gravida!
Irina au adus-o pe scari ditamai cutia, dar vedem cind o sa iesim cu ea...probabil daca ne chinuim o sa mearga! in ce revista ai vazut zina?
Bia
Giova spune:
Pufu daca si Catelul vorbitor a fost subiect de barfa...ce sa mai zic. parca am fost singura care i-a luat copilului asa ceva de mos.
Mersi de sfat, apreciez asta.
Chestia e ca nu sunt singura care vb. de lucruri scumpe, doar ca eu mai dau si preturi. din pacate, asta vad ca deranjeaza pe unele, asa ca ma abtin de la a mai face comentarii despre lucruri "scumpe". Este un proverb: suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine. Asa ca incerc pe cat posibil sa tin cont de lucrul asta. treaba fiecaruia ce-si cumpara si cat plateste.
Toanca sunt de acord cu tine, toti vrem ce e mai bun pt. noi. de ce sa fiu invidiosa pe x ca are ditamai casa, sau masina, sau a facut ex. nu stiu unde. Bravo lor, au muncit pt. ele. daca vreau si eu...n-am decat sa muncesc.
Cata vreau poze cu masinaaaaa!!! da-mi pe mess., daca nu vrei pe DC.
Acina care elefant draga? ar trebui sa-mi iau lupa ca sa vad vreun elefant. esti o gravi tare frumoasa, la fel cum ai fost cu Andrei.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Ala mi-l dai in particular, daca vrei.
La ce ora e AM la protv?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Cata pe click pe site sau pe cancan.Degeaba nu dai pretul dc nu aveti poneiul nu ati facut nimic!
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!