LMA spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (276)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ce copii frumosi, ce mamici slaaaaabe (sunt invidioasa raaau ), o petrecere pe cinste!
Alina, tu sigur esti mamica lui Ayan? Ma gandeam ca poti foarte bine sa-i fii sora . Ayan iti seamana leit, sunteti tare frumosi.
Catalina, ca de obicei, arati super. Iar Bia... o mica smechera pupacioasa .
Acina si Andrei - doi frumosi!

Fetele, ce mai stiti de ANASOL?
N-o poate suna nimeni, o fi bine?


Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Luizza!

Vazut si noi poze de la petrecerea lui Ayan, cu copii frumosi si mamici asemenea.

Eu m-am hotarat sa-l dau pe Vladimir la gradi. Sper sa reuseasca sa se acomodeze.El s-a legat foarte tare de dadaca lui, plange cand pleaca si ii sare in brate cand vine, insa ea nu mai poate sta cu el decat pana la sf lui februarie. Gradinita e noua, arata bine, sunt putini copii, ii accepta cu toate "defectele" (tip pampers, nu mananca singur, nu bea cu cana). Ce ma enerveaza e ca trebuie sa-i pun gustarea la pachet, ca ei nu asigura decat masa de pranz. Nu ma enerveaza ca trebuie sa-i fac pachet, dar ma gandesc ca fiecare copil va veni cu altceva si unii vor pofti la ce papa ceilalti. Om vedea.

Eu si Anasol ne-am mai agatat pe mess in ultima luna, insa tot in contratimp. Ultima data am agatat-o eu de ziua lui David, dar nu mi-a dat nici un semn inapoi. Sper sa fie bine. De sunat nu sun, ma gandesc ca daca vrea sa vorbeasca cu noi o va face ea.

Cat despre "vanatoarea de vrajitoare"... Cu mine Moni nu a folosit vorbe grele la adresa niciunui copilas si nici la adresa mamelor. Stiu si ca circula un mesaj pe privat care arata ca a facut-o cu alte mamici. Si copilul meu face parte din categoria care abia rupe doua vorbe, dar nu ma preocupa nicio secunda ca cineva l-ar putea considera mutalau. Fiecare cu ritmul lui. Si mai cred cu tarie ca nimeni nu poate sa gandeasca rau la adresa unui copil. Dar oricine poate glumi, mai sunt si glume care nu ne ies... Ma rog, aveti tot dreptul sa fiti suparate daca considerati ca v-a jignit cineva copilul. Si mai inteleg ca sunteti jignite si de faptul ca Moni v-a barfit pe voi. Nu mi-e clar ce mesaj circula, dar am prins ceva legat de tzatze, proaste, agramate. Nu comentez, dar pun o intrebare de la care chiar astept un raspuns sincer, daca se poate. De la Giova, Cata si Alina in special. A citit vreuna dintre voi conferintele in care ati fost barfite? Nu intreb daca v-a povestit cineva, va intreb daca ati citit cu ochii vostri?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele
Tortul a fost cu Shrek pt ca asta ii place lui Ayan cel mai mult acum, Shrek!
Andrei de Anca este supervorbicios, imi explica el ca masina este afara si mi se adresa cu "doamna"
Bia si Ayan s-au pupacit la greu, ca de obicei
Pufu, acum iti raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu am citit! De toate si mai noi si mai vechi!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Am citit discutia cu pricina...ce a zic decat ca nu ma mai mira nimic? Am citit ca Monica nu are ce vb cu noi, ca e o "coalitie de mutalai" pe aici. Nu am ce sa zic de cineva care jigneste copiii. Mai erau ceva chestii jignitoare la adresa anumitor mamici care scriu aici. Dar sicer nu ma intereseaza deloc subiectul, fiecare face ceea ce stie!
Pufu, ai gasit loc liber la gradi? Stiu ca este problema, trebuie rezervare din timp. Sper sa se acomodeze repede piticul, eu cred ca da, imi pare sociabil. Si la cat e de dragut o sa il iubesca educatoarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Neata! SI eu pe aici. Dus copilul la gradi, a plins doar cind sa-l las la jucarii. Sper sa se obisnuiasca cit mai repede.
Ieri am fost la bacau si i-am luat sanie, macar acum cit mai este zapada. Si cauciucuri de iarna. Azi mi le monteaza, poate nu mai derapez asa nasol.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

La multi ani Luiza !!!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

LUIZA, LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Da, Alina, am gasit loc. Se pare ca nu se inghesuie nimeni la gradi particulare pana la 3 ani. Atunci e bataie pe locuri si la stat si la parti. Vladimir e sociabil, dar trebuie sa fiu si eu prin zona. Sunt convinsa ca o sa-l indrageasca educatoarele, ca e frumusel, lipicios si smecher, dar sper ca asta sa nu le faca sa-i accepte toate toanele, ca eu il duc acolo ca sa-i scoata "fitzele" din cap.

Eu nu intrebam daca ati citit discutia cu pricina, intrebam daca ati citit faimoasele conferinte sau alte mesaje private. Cata vad ca a raspuns da. Pai daca da, atunci de unde pornirea asta (desi voi doua nu ati luat cine stie ce pozitie, recunosc) numai si numai contra Monicai. Eu daca citeam asa ceva mi-ar fi sarit capul de tot si nu as mai fi scris in veci de veci aici.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Pufu, mie imi pasa de parerea a foarte putina lume! Da este si raspunsul meu, am citit. Dar de afectat mai putin spre mai deloc! Sunt persoane cu care nu ma aseman, cu care nu as iesi la o cafea never pentru ca nu imi plac! Si atunci de ce mi-ar pasa ce gandesc?

Mergi la inceput