LMA spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (276)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi...
Vad ca iar au plecat din fete
Noi nu prea avem noutati, dar tot vroiam sa va salut

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

nimeresc si eu ca musca in lapte....

noi suntem bolnaviori...sebi cu SN tuseste, am fost vineri la pediatru si are bronsita...de vineri este pe augmentin, nurofen, ambroxol, salbutanol si picaturi vibrocil. vad ca si asta micu' a inceput sa respire mai greu...ii dau eu cu marimer, incerc sa-l feresc de sebi da'...pot sa-l tin : ubeste sebi bebe". si poc ii da un pupic. de-abia astept sa vina primavara, caldura. de mancat sebi mananca bine.

voi ce faceti cu portocalele? ati auzit ca cica nu ar fii prea bune, nu stiu ce substante contin. eu ii dau inca pentru ca cu raceala asta...vitamina c din toate partile bagam: pastile, lamai, kiwi, portocale, ceai.

bee multa sanatate anei si incearca sa-l feresti pe bebe.

acina sa stapaniti sanatosi bodyurile. si eu ii mai dau cu maneca scurta pe sub pulover cand luam geaca groasa. eu am gasit mereu body - acum de cand a nevoie numere mari - si de foarte buna calitate- nu ies la spalat, nu se lasa, nu intra la spalat - la coccodrilo.

cata sa stapaneasca bia sanatoasa masina. ce culoare e? rosie? are doua locuri? merge si ayan cu ea?

alina eu nu stiu despre ce conferinte tot vorbiti, nu stiu ce s-a scris, dar ma gandesc ca lucrurir nu tocmai frumoase...dar sa stii ca pentru unele fete, prezenta ta si postarile tale sunt chiar dragi...asa ca nu stiu daca se merita sa dai satisfactie altora...singurul lucru comun care ne uneste sunt spiridusii, nu si punctele comune, ideile comune...fiecare e libera sa aiba ce puncte de vedere vrea, ce afinitati sau ce antipatii are chef. citeste ce ii place sau da scroll peste postarile altora. asta e viata, fetelor. nu suntem placuti de toata lumea. asa ca alina mie una personal imi pare rau daca pleci...si asa poze cu ayan nu prea " ne-ai mai dat" ( in afara de cele cu nikita de sarbatori.

mai citesc si eu din urma si revin.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Inainte de a ma duce sa.i dau sa manance puiului, vreau sa spun ca ideea scroll-ului , necitirea mesajelor scrise de persoane antipatice, etc..... odata pt. totdeauna: asta e valabil si pt Bianca! Mergeti pe ideea asta, atunci sa vina si ea la noi. conferintele vechi nu le vad rostul, rascolim rahatul de acum 2 ani....nu ne abateti atentia de la ce s.a petrecut dupa sarbatori!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

silvi sa recuperezi mai repede pukul..ce telefon aveai? cand il revezi pe alain? pupicei.

irina cum este doamna la mare iarna? ai intrat in sedinta, hm? atunci sedinta scurta si fara interventii, asa se zice nu?

mai fetelor eu nu mai pot pune iconuri, nu mai pot alege o anumita culoare? ce se intampla? mai vreau si eu sa trag un pupic, un zambet si ioc....

toanca salutari!!! mai face matei baie cu spuma? mi-aduc aminte si e mortal in halatul acela pe fotoliul de piele. tot asa de bine mananca?

sebi a inceput sa se prosteasca. se urca in scoica lui bebe, incepe sa se mataie, ranjind si cere suzeta (am cateva suzete de-ale lui si i le dau, pe care le cioflaie in coltul gurii), apoi zice " mami uzeta cazu ", i-o dau, se leagana...azi a vazut premergatorul in dulap si pana nu l-am scos nu s-a potolit , asa ca acum mai nou se plimba cu premergatorul prin casa si se joaca in fata la melodii...

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

cosmi sa stapaniti sanatosi si fericiti masina si cat mai multe excursii in familie cu ea.

giova si sebi al meu a stat fara pampers de azi dimineata, dar a facut pipi de doua ori. am obs ca atunci cand se ia cu joaca, uita si scapa . degeaba mai imi cere el atunci olita, cand e prea tarziu. nu se suporta ud, asa ca isi da singur pantalonii jos si cere " atu mami, atia uzi". cu treaba cealalta insa, mereu anunta. cand plecati in austria? sa va relaxati si voi si spor la reduceri!!!!

Mergi la inceput

asadar, gravidutele noastre sunt bine sanatoase si voioase...asta le urez si ei in continuare: o sarcina usoara, dusa la termen si usoara-usoara...

s-a trezit bebelul...vrea ori masa ori atentie...

sunt tot in zona..cat doarme seful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Gtaa sedinta ,frumoasa sedinta.
Bumbita de ce ia asa multe medicamente?Eu am uitat sa va spun ca am luat batista bebelusului si a urlat Mario...valeu nene...insa a fost bine.Ai mare grija cu bronsita si dc ti se pare ca are multe secretii hop la medic.Sanatate multa!A si la mare e bine sa stii , nu e frig , insa ne cam da tarcoale ceata!
Toanca si eu ii fac baie cuspuma lui Mario si ii place mult de tot!

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbita, Mateias e bine; da, face tot baie cu "puma"[spuma] si papa de vb. lui Victor: "poate il gasim de 100 kg'
Sa va zis din repertoriul lui Matei:
- duptipta = ciorbita;
- budidine = bomboane;
- babat deptept = barbat destept;
- manana = banana;
- mene = mere;
- canita = carnita....
si as putea continua.....
Irina, lui Mario ii place cu spuma?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Da e fan spuma, iiplace mult de tot ,am trecut de faza mancat spuma, insa mai mananca din sapun sau din sertarul de la masina de spalat

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ca uitasem: Cosmina, sa stapaniti sanatosi masina.
Catalina, la fel si Biei! Vreau poze.

Am inceput injectiile lui R... plange saracutul, dar... n-am ce sa fac.
Bumbita, sanatate muuulta lui Sebi. Da' stiu ca-i vorbaret, si pe olteneste... eu as muri de ras, cred.
Sanatate si Anukai de Bee.
R inca n-a "adus" nimic acasa de la cresa.
Fetele, cine ma poate ajuta si pe mine cu "Veronica"? L-a recomandat dr. pt. R, poate are rabdare sa se uite... Multumesc anticipat.

Melli, abia astept sa vin la nunta aia, sper ca ne si vedem, mai este putin .
Ete ca am dat in boala icon-urilor .
Sunt p'aci, astept sa se trezeasca Razvan, desi dupa aceea nu mai am acces la comp., vrea musai sus pe birou, sa vada un filmulet cu el insusi. Unul singur... vechi de anul trecut, de la mare. Mda, o sa-l pun in drop, poate.
Ioana, ce zici de caracterizarea aia, cum ti se pare?

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput