Sfaturi pentru o noua "aspiranta"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Camitza draga, tratamentul Liviei este indicat si pt. trompe infundate,ca eu nu am gasit nimic despre asa ceva? Si sunt sigura ca nimeni n-o sa zica "Uite-o si pe asta cu tratamentele ei..." Sunt probleme care nu se rezolva cu plante.Tu mai tii tratamentul sau ai renuntat? Ma bucur ca ai revenit, multi pupici, Ursulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camitza spune:

Si eu ma bucur ca ne-am "intalnit" din nou, Ursulica.
In legatura cu intrebarea ta, da, ai dreptate, dar o cura de plantute nu strica niciodata, un intotdeauna am fost adepta ceaiurilor, asta si pt. faptul ca datorita unei retete originale cu o cura de ceaiuri eu am reusit sa dau jos aprox.10 kg!!!
In prezent din tratamentul naturist beau doar ceaiurile, adica acele combinatii: cretisoara+coada soricelului, dragaica+galbenele, urzica vie+urzica moarta. Asta deocamdata sa vad efectele "operatiei"

Numai bine!

camitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Draga Camitza multumesc de lamuriri. Si eu sunt adepta a tratamentelor naturiste si te rog sa-mi permiti sa-ti dau un sfat: sa bei neaparat ceai de napraznic. E foarte indicat pt. infertilitate. Te rog sa ma tii la curent cu "evolutia". Pupici multi, Ursulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camitza spune:

Din pacate "naprasnic - planta" nu am gasit-o la nici un magazin gen Plafar. De accea am si urmat tratamentul cu pasile de naprasnic. Mi s-a spus de nemumarate ori ca nu se gaseste nicarieri pana in sept. cand va avea loc o nuoa recoltare.
Stie cineva vreo noutate?

camitza

Mergi la inceput