*** LA REDOUTE *** (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu e nici o paguba ca nu ti-au luat nici un 9 euro de pe card! Daaaar daca iti trimit comanda TU iesi in paguba ca te trezesti cu contul blocat. Iti convine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_h spune:

ma ajuta si pe mine cineva sa fac o comanda . mi-a zis cumnata mea de acest site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !
Mamici de fetite, ce parere aveti, www.laredoute.fr/vente-parka-fille-okaou.aspx?productid=324120994&documentid=281807&categoryid=22916924&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> parka asta o fi mica de fiica-mea - marimea 86? O fi aceeasi marime 86 de la fete 2-12 ani cu cea de la fetite 0-2 ani???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

Cred ca am gasit solutia de a urmari pachetele ,singura problema ar fi ca trebuie sa sunam sau sa trimitem email la "Laredoute" si sa cerem codul din declaratia de vama.Suparata ca inca nu am primit comanda din 16.12.2007 m-am uitat prin hartiile de la comenzile anterioare si una dintre ele este"DECLARATION EN DOUANE CN23" acolo exista un cod : CD058851117FR (pentru fiecare pachet am alt cod) si m-am dus pe siteul Postei Romane si am bagat codul la Track&Trace(urmarire electronica a trimiterilor)si a mers(arata de unde vine,data intrarii in tara ) asa ca acum vreau sa trimit un email la Laredoute sa-mi dea codul de vama de la comanda din 16.12.2007 sa vad unde se afla.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Andreea72

Cred ca am gasit solutia de a urmari pachetele ,singura problema ar fi ca trebuie sa sunam sau sa trimitem email la "Laredoute" si sa cerem codul din declaratia de vama.Suparata ca inca nu am primit comanda din 16.12.2007 m-am uitat prin hartiile de la comenzile anterioare si una dintre ele este"DECLARATION EN DOUANE CN23" acolo exista un cod : CD058851117FR (pentru fiecare pachet am alt cod) si m-am dus pe siteul Postei Romane si am bagat codul la Track&Trace(urmarire electronica a trimiterilor)si a mers(arata de unde vine,data intrarii in tara ) asa ca acum vreau sa trimit un email la Laredoute sa-mi dea codul de vama de la comanda din 16.12.2007 sa vad unde se afla.

Andreea

Sper sa ai mai mult noroc. Noua LR a refuzat sa ne dea nr de urmarire colet. Tine-ne si pe noi la curent cu ce raspuns primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Andreea72

Andreea

Succes! Noua nu au vrut sa ni-l spuna niciodata. Totdeauna s-au facut ca nu inteleg despre ce este vorba.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Luat una bucata colet, comanda din 31 dec

Ma duc sa probez si revin cu linkuri si pareri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico26 spune:

Fetelor..care stie cand incepe a doua runda de reduceri? Ma mananca degetele....

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by madau

Luat una bucata colet, comanda din 31 dec

Ma duc sa probez si revin cu linkuri si pareri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

Abia astept! Hai ca ma cam plictisesc azi la job

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

intrebare intrebatoare...eu am 87cm in talie...ce marine de fusta sa comand? elianne tu ce nr ai comandat...daca nu sunt indiscreta sa te intreb asa direct...cat de grasa esti?

asa si daca fetita mea are 107cm inaltime eu sa comand 108 sau 114? multam.

Mergi la inceput