Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, am uitat sa-ti zic, cand am plecat prima data cu Tudor la mare, la 5 luni i-am luat cu noi si marsupiul si caruciorul, acum, fiind asa frig, ii poti lua doar caruciorul ca nu cred sa il poti duce cu marsupiul peste geaca de iarna si toate cele. Ai oricum si scaunelul de masina in care s a-l pui.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

TOMASA multumim ,foarte interesant ce ai scris ,intradevar foarte diferiti copiii,si ALEX a fost mai incet ,cred ca fetitele sunt mai fasnete ,sper ca nu supar mamicile de flacai

Mergi la inceput

Maria, nu cred ca se supara nimeni, cica e un fapt dovedit ca ele sunt mai...fashnetze. Chiar citeam in Super Bebe un articol cum ca fetitzele sunt mai rapide in gandire si in toate cele, iar baietzeii mai analitici. Oricum nici fetele nu pot fara baietei, nici ei fara ele .

Mergi la inceput

Rox, cercelusi cu buburuze i-a adus si Mos Craciun Mariei, chiar de la Cellini din Carrefour Baneasa i-am luat. Sunt ff. dulci si mai aveau cu ursuleti, cu diverse, o gramada de modele frumoase pt. copilasi.
Si_bv, ai o fetita scumpa foc! Si tu esti o frumoasa, ti-am vazut pozele de la mare, graviduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna seara si de la mine.
nu stiu ce sa fac eu cu venitul acasa, pt ca e urata rau soseaua de la Campina incolo, cica ceata de nu vezi la 30 de m, a fost un vecin ieri pana la buicuresti si inapoi.nu-mi merge acuweather, deci nu prea stiu cum va fi mai incolo...dar pe de alta parte nu-mi surade ideea de a ma intoarce printre tiruri de luni incepand.

Tomasa, nu stiu cum incep diversificarea. Nu m-am gandit. O sa ma gandesc mai incolomai am 2 luni sa ma gandesc(daca incep la 6 luni si 3 zile nu se supara nimeni, nu? glumesc, daca vad ca gheorghe simte nevoia si de altceva ma gandesc eu in 5 minute, nu-i problema)
nu stiu cu fetele si baietii, ca gheo si-a tinut capul din primele zile, pe cand Sofia abia la 2 saptamani.Plus s-a rasucit mult mai repede ca ea, plus vrea in fund, se impinge in picioare de parca doar asa ar vrea sa stea....si vorbeste pe limba lui incontinuu.

Roxana, eu zic sa nu cumva sa lasi marsupiul acasa.Ala ocupa cel mai putin loc. Si daca largesti merge f bine peste haine, eu am probat cu Sofia ca e nascuta in exact aceeasi perioada ca asta micu.
In rest, ramane cum am stabilit, parte din bagaje cu ai tai si te-ai scos de data asta.La anu deja e bb mare si e mai simplu.

Auzi, da clapari ....n-ai pe nimeni sa aiba de imprumut sau ramasi mici? ca de inchiriat...e cam naspa.Adica din punctrul meu de vedere, io-s mai perecauta la chestii cu pioare, 30-31cui pasarica lui.
Sofia are unii nr 30-31, ii sunt si ei mari , ca ti i-as fi imprumutat cu placere.

Tomasa, cum a fost la Albena? poate povestesti candva, noi vrem sa mai schimbam peisaju la mare.

Annisia, n-am vazutr nicio poza, ca n-am comnexiune.da te smotocesc putin. Stiu ca ti-a zis pediatra una alta, da tot te cam zoresti cu diversificarea. Ia-o mai usor, nu doar scaun modificat poate sa insemne ceva gresit. Ci pe termen lung bombardamentul asta de gusturi noi s-ar putea sa nu fie OK, mai ales la 4 lunisoare!
io in locul tau m-as mai gandi nitel, cred ca nu degeaba se recomanda o lingurita prima zi, 2 a doua zi etc....or sti aia de la OMS ceva, nu?
promite-mi ca o sa petreci 30 de secunde gandindu-te la trebusoara asta cred e tare fain sa-ti vezi copilasul manacnd cu pofta, da cica e mai prudent sa i le iontroduci mai lent, , mai ales la 4luni. Pai abia incepe stomacelul ala sa produca enzimele necesare altor alimente....sunt convinsa ca Yannis e genu rezistent, dar....
nah,m asta am si io un fix, alaptatu si difersificatu lent, la altecelea recunosc, nu prea ma pricep

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Marunzika, multumesc, stiam eu ca n-ai uitat!
Andries, si eu ma gandeam sa mai astept cu cartofiorul gatit... Mai ales daca o semana si asta cu fratiorul ei, care nu a fost constipat macar o data in 3 ani desi uneori mi-as fi dorit. Ma gandeam sa incep cu legume astfel: fierb morcov, albitura, dovlecel, ardei, patrujel si marar (verdeturile adaugate doar la sfarsit ca sa-si pastreze din vitamine) si pt. cateva zile ii dau doar morcovul pasat in zeama asta, apoi introduc cate un pic din celelalte componente, una cate una la 3-4 zile. O fi bine asa?
Sau pe reteta pe care o va scrie Marunzika.
Tu cum o sa-i bagi legumele Sabina? Ca si tu parca vrei sa incepi tot cu astea.

e super, doar ca-ti trebuie un car de rabdare.
doar ca ardei la inceput voi pune doar jumatate.
eu in plus mai pun la fiert si orez, ca al meu e tare kkcios.
si ceapa de ce sa nu pui? o ceapa mica?

Andries

Mergi la inceput

io azi am frecat aparatu foto la disperare

http://www.postimage.org/image.php?v=Pq4aHdvJ
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq4aHOVS

care are rabdare si timp, salvati si voi pozele si bagati-le pe flickr, mie aici nu-mi merge flicklr decat in reluare

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SABINUTULEdragutule ,pai daca ai frecat aparatul la disperare doar doua poze ne trimiti?mai vrem sunt asa de frumoase ...si GHEO este tare scump

Mergi la inceput

mai pun la bucuresti promit, dar acuma nu merge netuu
poricum, am facut vreo 50 numa in 20 de minute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mylar si Roxana g mersi tare mult de sfaturi!!!!!!!roxana tu ce lapte ii dadeai inainte?de ce l-ai schimbat?!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput