Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
anacami spune:
Hello!
am venit de afara, am tinut-o in brate, acum imi tremura mainile...
am fost la Posta (chiar vis-a-vis de bloc) sa intreb cand ar trebui sa primesc alocatia.Tocmai se schimba tura, au fost insa dragute si mi-au dat un nr. de tel la care pot sa ii sun (nu aveam la mine nr. de dosar). Nici nu am ajuns bine acasa ca a venit postasul cu prima alocatie . BB, vad ca au pastrat exact intervalul de la nastere, tu ai primit-o ieri dar ai nascut-o cu o zi mai devreme..
Copacii sunt imbroboditi asa frumos, ca in basme.Mie mi-a cam ars gerul obrajii, dar bb a stat bine-mersi. Nu am putut-o pune in marsupiu in pozitia 0+ luni, sta tare inghesuita cu salopeta de iarna
Plange, vrea in brate (unde-i cel mai bine), mami o ia ca atata fata are
Adina,bafta!!!
Camelia, Sebastian si Stefania
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Fetelor la cat timp dupa ce ati depus dosarul a venit alocatia?
Fata mea plange cand o tin in brate...vrea in patut la carusel
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
anacami spune:
Anca,sotul meu a fost in saptamana imediat urmatoare nasterii, adica acum aprox. 2 luni (sapt. 5-9 noiembrie)
Noi am luat plasa, nu stiam ca poti depune si un extras de cont tot atunci, urmand ca toate sa intre in cont (nici macar una prin Posta)
Lala, nu ti-am mai raspuns, am vazut ca ti-a dat altcineva relatiile necesare
Camelia, Sebastian si Stefania
Laura10 spune:
lasa anca, mai bine ca nu vrea in brate fata ta, ca bebe al meu numai in brate vrea, am ajuns sa dorm cu el pe piept...
ziceai ca vrei pediatru, iti dau eu contactele ale celei la care mergem noi, vrei?
iulia82 spune:
Buna fetelor,ma primiti si pe mine? Eu sunt o proaspata mamica de la 'mamici de ian-febr' iar cum acolo n-au venit toti bebelusii nu prea am cui sa cer sfaturi.
Pe bebelusa mea o cheama Iris,are 3 saptamani si 3200 gr.E cumintica si mancacioasa,cu colicii n-am prea avut probleme pana acum...dar i s-a iritat de 2 zile.Are niste bubite mici,mici si e un pic mai rosie pielea.I-am dau cu Bepanthen dar nu stiu ce sa zic,parca tot asa e...va rog tare mult daca stiti vreun remediu mai rapid...
POZE IRIS
Iulia si IRIS MARIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by iulia82
Buna fetelor,ma primiti si pe mine? Eu sunt o proaspata mamica de la 'mamici de ian-febr' iar cum acolo n-au venit toti bebelusii nu prea am cui sa cer sfaturi.
Pe bebelusa mea o cheama Iris,are 3 saptamani si 3200 gr.E cumintica si mancacioasa,cu colicii n-am prea avut probleme pana acum...dari s-a iritat de 2 zile.Are niste bubite mici,mici si e un pic mai rosie pielea.I-am dau cu Bepanthen dar nu stiu ce sa zic,parca tot asa e...va rog tare mult daca stiti vreun remediu mai rapid...
POZE IRIS
Iulia siIRIS MARIA
Crema de galbenele sau crema pentru iritatii de la Mustela. Mai poti incerca cu Nidoflor.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
iulia82 spune:
Lala crema de galbenele am de la Larixin,o sa incerc; sau pot sa alternez? o data galbenele,o data Bepanthen? si mai am crema de la Chico tot pt iritatii...offf,sunt asa de suparata...saracutza,parca-i pui de maimuta cu funduletu ala rosu
POZE IRIS
Iulia si IRIS MARIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Laura10
lasa anca, mai bine ca nu vrea in brate fata ta, ca bebe al meu numai in brate vrea, am ajuns sa dorm cu el pe piept...
ziceai ca vrei pediatru, iti dau eu contactele ale celei la care mergem noi, vrei?Tudor-Matei 11 Decembrie 2007
Laura
Da vrem.
Unde il gasim?
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze
povestea nasterii
Aralia spune:
Iulia82, in primul rand incearca sa folosesti cat mai rar servetelele umede, spal-o la fundulet cu apa de cate ori ii schimbi scutecul.
Si noi am avut aceeasi problema si asa ne-a trecut!
Alexia Diana
5 Nov. 2007