Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Da,e musai operatia.. vasele au crescut si stenoza devine din medie, severa.
Plus ca inima e marita din cauza efortului pe care il depune...

Of..si nu are nici un simptom..nici nu ma asteptam...

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

off doamne. imi pare tare rau ca s-a complicat treaba.
unde si cand s-ar face operatia?

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lavinia-imi pare tare rau trebuie sa fii tare pt Mihaita,o sa fie bine o sa vezi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Lavinia,sintem alaturi de voi,daca putem ajuta cumva...oricit de putin...,sintem aici,nu ezita...Ne rugam sa fie bine si ai sa vezi ca asa va fi...,trebuie sa fii puternica mamica frumoasa,trebuie...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

LAVINIA,fruntea sus si ai sa vezi ca totul va fi bine.Ne vom ruga toate pentru Mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

LAVINIA offf,imi pare tare rau ca trebuie neaparat operatie,nept mititel,iar tu fii puternica,ca totul o sa fie bine
DAYANARA si noi bem NAN JUNIOR dar sincera sa fiu nu l-am gustat,dar mai e si varianta cu miere care presupun ca e mai dulce.
DESIREE super calutul,iar el e f.incantat de el
DIANARUS mersi pt urare (la examen-sper sa fac ceva ca sunt cam praf la contabilitate,sunt si primul an)si mersi si pt zodie
Fug sa mai bag un oci prin manual si subiecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

lavinia imi pare tare rau ca nu e bine inimioara. dar totul va fi bine dupa operatie. noi suntem alaturi de tine si daca ai nevoie de ceva striga-ne. pupam mamica puternica.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Lavinea totul o sa fie bine o sa vezi.Dumnezeu e mare si nu ne lasa la greu.Iti trimitem multa putere, si ne vom ruga pentru dulcicu de Mihaita.

Dianocica imi pare rau de experienta asta nasola cu spitalu,multa sanatate lui d si tie la fel.

Noi suntem toti ok.Poate ma lasa Mario si bag si niste poze(sper).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Lavinia, imi pare atat de rau...Multa, multa putere si sanatate frumosului Mihaita!Trebuie sa fie bine! Doamne ajuta!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Dianarus..nu vreau sa sperii pe nimeni... uite un copy-paste dintr-un buletin oficial spaniol al pediatriilor:

EFECTOS SECUNDARIOS DEL TRATAMIENTO CON
GLUCOCORTICOIDES

Cutáneos
Púrpura, Estrías, Acné, Hirsutismo, Retraso en la cicatrización
de las heridas
Adelgazamiento de la piel

Vergeturi, Acnee, Incetinirea cicatrizarii ranilor, subtierea pielii, Hirsutismo inseamna crestere excesiva a parului unde n-ar trebui sa creasca, de ex la femei barba.
Púrpura nu stiu ce boala ii, dar inseamna culoarea purpura..adica violet-albatrui.

Lavinia... ne rugam pentru voi, sa treceti cu bine peste operatie

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare in noapte

lavinia, stiu ca DD va va ajuta si ingerasul cel bun este si va fii langa voi . noi suntem aici si daca ai nevoie de ceva , te rog sa ne spui . un gand bun de la noi pentru voi !

teme : paine mancam ar manca o franzela dar noroc ca se plicti repede si arunca pe jos :) nu cred ca mananca o felie pe zi .....cred totusi ca mai putin .

olita : azi cupilul spune kk, iau in brate, dezbrac si pus pe olita, rezultat , cupilul s-a ridicat si nu a mai facut kk atunci . facut mai tarziu . stupid mother !

din seria noastra funny : nu v-am spus ca am catigat 20giga la un concurs de mos craciun pe un site cu torrenti . i-am spus cupilului ca mami a castigat 20 de gigi si acum ma innebuneste cu gigi :) in seara asta si cand il intreba tacsu cum il cheama tot gigi raspundea :)) .

noapte frumoasa ca pik pe tastatura

D

Mergi la inceput