Incidente de avion!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

si totusi daca e low cost si sta atit de putin la sol, cine si cind ii face verificarile tehnice care, sa fim serios, costa destul de mult;
eu am zburat cu taromul recent, am venit in tara chiar pe 2 ian, inainte sa se inchida aeroportul,au fost ceva turbulente dar vremea de afara era criminala;nu as calatori cu low cost ci mai bine mai astept si string bani pt un zbor cu o companie sigura;

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

quote:
Originally posted by melina34

si totusi daca e low cost si sta atit de putin la sol, cine si cind ii face verificarile tehnice care, sa fim serios, costa destul de mult;
eu am zburat cu taromul recent, am venit in tara chiar pe 2 ian, inainte sa se inchida aeroportul,au fost ceva turbulente dar vremea de afara era criminala;nu as calatori cu low cost ci mai bine mai astept si string bani pt un zbor cu o companie sigura;

Cele mai multe crash-uri au fost tocmai cu avione mari..de linie...cred ca este destul de greu de evaluat care companie este sigura si care nu..mai ales ca de cele mai multe ori cauzele accidentelor aviatice au fost de natura tehnica, unele chiar din procesul de fabricatie al avionului..lucru independent de companie.
eu am zburat cu low cost si primul zbor(de altfel si primul din viata mea) a fost bestial...parca pluteam..nu am simtit decolarea, aterizarea..super..in schimb la intoarcere..turbulente, aterizat la Sofia in loc de Bucuresti...cauzele invocate conditiile meteo..nu spun ca absolut toata lumea era revoltata ca nu ne-a dus la Bucuresti...fara sa se gandeasca la propia siguranta..si abia am aterizat si la Sofia...deasupra pistei nu se vedea nimic(eu stateam la geam), nici nu stiu cum a reusit sa aterizeze exemplar pilotul si ma gandesc ca daca la otopeni era cu nitel mai rau..doamne fereste..sigur ca m-a deranjat faptul ca am aterizat in alta parte...dar i-am multumit pilotului ca sunt in viata.

Si intr-adevar accidentele aviatice sunt nesemnificatie ca nr si ca morti fata de cele rutiere.

Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

cel putin in cazul meu, experientele cu avioanele au fost extraordinar de calme; si cele in Europa (catre Paris) si transatlanticele (AirFrance) au decolat si aterizat fara emotii. Poate ai avut tu ghinion? sau eu noroc?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Eu cind a trebuit sa zbor spre America..am imbatrinit cu 20 de ani.Mi-era asa de frica , incit ...nu stiu ..cu sa explic dar am facut pp din 5 in 5 minute pina am plecat..iar in secunda cind m-am urcat in primul avion(care mergea Bucuresti-Viena) aveam loc la geam, l-am rugat pe domnul care avea loc la culoar sa facem schimb pentru ca in nici un caz nu vroiam sa ma uit pe geam.Mi-a fost cumplit de frica eram ingrozita, iar cind s-a dezlipit de pamint avionul m-a busiot si cm de frica.
Zborul a fost infiorator. A urmat zborul Viena-New York cu o namila de-aia de avion Trans-Atlantic, va spun sincer ca diferenta este ca de la cer la pamant!Zborul in afara de faptul ca este lung in rest este super.Insa am avut si zboruri zbuciumate in care chiar am vazut moartea cu ochii..respectiv unul New York -Londra..unde am prins niste turbulente cumplite...efectiv se zguduia avionul asa de tare incit a fost pentru prima data cind am plins...La un moment dat eram asa de inspaimantata(eu mergeam acasa, practic sa stau cu mama mea in ultimele ei zile) incit nu mi-a mai pasat , am zis mai bine mor decit sa-mi vad mama murind!! Eram efectiv ingrozita toata lumea tipa urla..pentru ca trebuie sa recunosc a fost un moment in care avionul s-a dus in jos in gol..nu stiu citi metri dar s-a simtit oribil.
Si alta data cu un Boeing Bucuresti Londra..cind avionul nostru ateriza si alt avion decola..am zis ca gata ala e sfirsitul..am intrebat apoi ce s-a intimplat pentru ca zguduitura a fost asa de nasoala..incit o insotitoare si-a pierdut echilibrul si a cazut...ni s-a raspuns ca avionul nostru a intrat in fumul celui care decola..ma rog nu am priceput dar am vazut moartea cu ochii de doua ori!!
Si cu toate astea e cel mai sigur mijloc de transport!!Eu una pe apa nu as merge , in veci!!
Numai bine,
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E clar: daca, prin absurd, voi fi nevoit, vreodata, sa calatoresc cu avionul, voi fi manga la decolare. Am voie, nu?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Crisa, Aoleu ce povestesti tu acolo, parca traiam ceea ce ai trait si tu.
Apropo de navigarea pe apa, eu am calatorit acum 3 ani toata noaptea, am fost in Sardegna.
Spre Sardegna a fost super, nu au fost probleme, chiar am fost fascinata de acea nava imensa si de serviciile pe care le avea. Efectiv, ma simteam ca intr-un hotel imens, iar marea nici n-am simtit-o.
In schimb, la intoarcere, marea era foarte agitata, cat era nava de mare se simteau undele, iar in mijlocul noptii nava se lasase pe o parte de ne-am dezechilibrat toti. Nu stim ce se intamplase, multi au iesit afara, se zicea ca s-ar fi atins vreo stanca, insa nimeni nu ne-a zis nimic.
A fost oribil, a mers un pic nava inclinata pe o parte. Nu va zic ca eram terorizata si nu mai stiu cati Tatal Nostru am zis si ma rugam sa ajung la mal. Cand am ajuns aproape de port, nava a inceput sa tremure ca la cutremur, tot tremura lustre, paharele de la bar si atunci am auzit ca se chemau ajutoare la motoare. M-am speriat si atunci, dar m-am gandit ca orice s-ar fi intamplat, nava era la cativa metri de port si ca suntem in siguranta nefiind in mijlocul marii.
Nava fusese super plina pentru ca o alta avea probleme, deci practic au imbarcat masini si persoane de la doua nave.
Cand am ajuns la port am jurat ca nu mai pun piciorul pe nava.
Insa, sotul meu se roaga de mine sa mergem anul asta in Sardegna si tot continuui sa ii zic ca nu vreua, ca mi-e frica de nava. Imi pare rau poate pana la urma vom pleca, el e cam suparat si tine sa mergem. Oricum, mai e pana in vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

N-am nici o treaba cu avionul, sunt foarte relaxata. In schimb cu ferryboat-ul e cumplit. Oricat de mare ar fi dracia cand simt ca se misca podeaua sub mine ma trec fiori reci si imi vine efectiv sa ma intind pe jos. Mi se face si greatza dar nu atat de rau pe cat mi se face frica. E o senzatie super aiurea sa simti ca mergi pe ceva miscator.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by Rufus

E clar: daca, prin absurd, voi fi nevoit, vreodata, sa calatoresc cu avionul, voi fi manga la decolare. Am voie, nu?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Asta este strategia mea. Calatoresc cam de doua ori pe an US-Romania si retur si de fiecare data beneficiez din plin de free drinks. Prima oara cand am venit in State a fost si prima mea calatorie cu avionul, super stresata, a trebuit sa schimb trei avioane, la prima cursa Bucharest-Munich eram verde la fata si m-a vazut insotitoarea de zbor la urcare in avion ca nu ma simt bine. M-a intrebat ce s-a intamplat, i-am spus ca e prima oara cand zbor cu avionul, ba mai mult ca e prima oara cand ies din tara si ca merg in State, unde nu cunosc pe nimeni, toate astea cumulat imi dadeau o senzatie groaznica si saraca...m-a bagat in cockpit sa fac cunostinta cu pilotii, in ideea ca o sa ma mai linistesc un pic. Problema a fost ca pilotii erau foarte tineri si m-au apucat si mai rau grijile. Oricum, a trecut...acum zbor destul de relaxata, ma mai apuca grijile cateodata, in decembrie cand am venit in Romania, s-a zguduit transatlanticul destul de mult, am stat cu centurile legate aproape 9 ore, dar am avut ca bonus Parisul vazut noaptea din avion, superb......la intoarcere am zburat aproape de Groenlanda si pe deasupra Canadei, iarasi..superb..eu intotdeauna imi iau loc la fereastra.
O sa va spun cum va fi zborul spre Romania in mai.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Rufus

uite aici rufus...au plecat okay..zbor de rutina..nimic special...dar uite cum au aterizat!
crezi ca daca erai manga pe rindurile alea din fata te ajuta la ceva?

http://www.aloha.net/~icarus/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

eu sunt pasionata de Air Crash Investigation si in zborul Aloha imi amintesc ca au fost destui supravietuitori, asa ca, in caz ca avea ingerul cu el, starea euforica l-ar fi ajutat. E bine sa fim optimisti si sa vedem partea plina a paharului...

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

www.youtube.com/watch?v=tuZhAELnp5M&feature=user" target="_blank">Pictures and sounds

Mergi la inceput