maini uscate
Eu de ceva timp am mainile extrem de uscate. Si ma dau zilnic cu crema. Creme de fapt, ca am mai multe. Insa dupa cateva ore mainile mele sunt iar uscate. M-ar interesa mai mult remedii naturiste, poate au un efect mai bun ca majoritatea cremelor din comert.
Mai pateste cineva asa? Ce folositi?
Raspunsuri
romana spune:
E din cauza frigului, a detergentilor cu care speli vasele si poate si din alte cauze.
Ai nevoie de vitamina A. E bnie sa folosesti pentru miini o crema sau unguent cu vitamina A.
Cauta sa consumi alimente bogate in vitamina A.
ella_72 spune:
Aceeasi problema am si eu si orice fel de crema as folosi , dupa cateva ore mainile sunt la fel.....
Dar numai cand e frig afara ..........sa fie vreo legatura ?
Ella
manumanu spune:
Eu am folosit, cu rezultate excelente, crema cu galbenele (cea de fabricatie germana, in cutii mai mari si mai inchisa la culoare - un galben spre portocaliu).
Luna75 spune:
si crema de galbenele productie romaneasca e foarte buna sau un remediu naturist sigur - untura de porc - se face un masaj usor -se tine untura pe maini nu mai mult de 20 de minute dupa care se sterge cu servetele de hartie iar apoi se spala mainile cu sapun pt.bebelusi
eu recomand si crema de maini de la Neutrogena - foarte buna!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
felicia74 spune:
Garnier crema reparatoare ptr maini crapate, e super. Si e si mai ieftina ca Neutrogena.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Eu am folosit, cu rezultate excelente, crema cu galbenele (cea de fabricatie germana, in cutii mai mari si mai inchisa la culoare - un galben spre portocaliu).
Poti sa-mi dai mai multe detalii despre aceasta crema? De cine e facuta? OMBRA cumva?
Multumesc!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
aniela23 spune:
am avut aceiasi problema atunci cand tineam mainile in apa prea des,oricata crema foloseam mereu aveam mainile uscate. Acum nici macar un pahar nu spal fara sa-mi pun manusi si chiar nu mai am deloc mainile uscate
fianna spune:
Afara nu am prea iesit, si in nici un caz fara manusi iar vase nu prea spal, sau rufe. Chiar incep sa ma ingrijorez ca niciodata nu a fost asa rau. Am o crema de la Avene speciala pt vremea rece, una de la Vaseline cu keratina si vit E si inca una cu ulei de migdale dulci. Am si unguent cu galbenele dar nu l-am folosit decat pt funduletul bebelului, dar o sa incerc chiar acum.
In rest in fiecare seara le ung cu ulei de masline in timpul masajului. Si nici o imbunatatire.
fianna
cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
manumanu spune:
Crema mea de galbenele se numeste "Melkfett Vaseline", produsa in Germania de ReAm Quartett Gmbh, 250 g. Eu am luat-o asta-vara de la Sovata dintr-un magazin, a fost destul de ieftina, aprox. 10 lei. Cutia e alba cu eticheta galben cu verde. Este foarte buna... produse similare se gasesc in farmacii, drogherii sau la persoane care mai aduc produse din Germania ... poate si in supermarket, nu m-am uitat. Dar, cum zicea una din fete, poti incerca si cu unguentul cu galbenele pe care il gasesti la naturisti sau la farmacie.
danamiha spune:
Si eu am aceasta problema, prin urmare nu mai spal vase fara manusi si tot aici am citit si am folot o crema f grasa cu vaselina, dupa care am luat manusi chirurgicale si am stat cam 20 de minute, iar mainile au arata f.bine, la fel fac din cand in cand cu talpile, dar in loc de manusi folosesc pungi de plastic+sosete.
Si eu folosesc "Melkfett Vaseline" si Ringel Blumen,costa injur de 6 lei in selgros, dar si cele de la Farmec.