Schimbare medic de familie

Schimbare medic de familie | Autor: ni-na

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Se poate schimba medicul de familie?Eu n-am apelat niciodata la ea,sotul la fel,insa daca baiatul lipseste trei zile consecutiv de la camin(ex vacante)trebuie sa aduc un aviz ca e sanatos de la medicul de familie .Desi caminul incepea pe 7,abia astazi am reusit sa obtin actul buclucas,deoarece vineri si luni are afisat ca si program prin ROTATIE,am incercat si dimineata,si dupa amiaza,si cica:tocmai a plecat,marti,erau vre-o 20 persoane la rand,si sa tin copilul in mediul acela inl imbolnaveam,miercuri,aceiasi poveste,plus ca se comenta pe hol ca pacienta intrata era acolo de aproximativ 90 minute..........aaaaa,cat am stat pe hol am aflat,prin usa de la cabinet cum se face ciorba de burta(desi stiam,traiasca DC).Am chemat sotul,a luat copilul acasa si am obtinul avizul
dupa vre-o trei ore de pazit holurile.Nu raspunde nici pe tel fix din cabinet,ridica si tranteste la loc receptorul........Despre profesionalism nu vorbesc.Si nu-mi doream de la ea decat sa-mi dea posibilitatea sa ma programez,sa nu pierd 4 ore dupa fiecare vacanta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Este relativ simplu.
Iti alegi alt medic de familie. Ii spui acestuia ca vrei sa te inscrii pe list alui. Iti da un formular pe care il completezi si asta este. Unii te mai pun sa iei si semnatura fostului medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Cand am schimbat medicul de familie am cerut de la fostul medic o foaie cu tot istoricul pe care la-u notat in fisele mele si ale copiilor mei,am mers la noul medic de familie cu acele date din fisele vechi,am dus copie dupa buletin si certificate de nastere si adeverinta de la servici.E relativ simplu.Bafta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Iti alegi medicul de familie la care vrei sa mergi , discuti cu el ... , iar apoi mergi si ceri fisele voastre si le duci la medicul nou.
Multa sanatate!
Poate asa se invata minte cate unii

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Unii doct nici macar nu mai cer fisa. Mai ales in cazul unei persoane care nu prea a fost pe la medicul respectiv.
Tb doar buletinul si adeverinta ca platesti CAS-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Raspunsul privind procedura l-ai primit.Nu ezita sa-ti schimbi doctorul,caci ai dreptul sa faci acest lucru o data /6 luni.exista si doctori care stiu sa-si organizeze timpul lui si al pacientilor.La mine, cand am nevoie de o adeverinta sun inainte si o gasesc facuta la asistenta, fara sa mai astept.Mi se pare ridicol sa astepti la rand pentru un act.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

quote:
Originally posted by MICKYN

Raspunsul privind procedura l-ai primit.Nu ezita sa-ti schimbi doctorul,caci ai dreptul sa faci acest lucru o data /6 luni.exista si doctori care stiu sa-si organizeze timpul lui si al pacientilor.La mine, cand am nevoie de o adeverinta sun inainte si o gasesc facuta la asistenta, fara sa mai astept.Mi se pare ridicol sa astepti la rand pentru un act.

poze Tudor
poze 6 luni Tudor
7 LUNI
Tudor la 8-9 LUNI

si de ce numai o data la 6 luni?
eu am un bebe mic de 4 luni pe care il duc la mama (in alt oras) ca sa ma pot intoarce la munca. vreau ca aocolo sa il inscriu la un medic de familie ca sa nu il aduc in bucuresti mereu la control. daca bebe are 4 luni nu voi putea face asta pana implineste 6 luni?

Mergi la inceput