As vrea sa stiu unde gasesc aceste produse , in farmacii nu le-am vazut , se gasesc in cabinete de cosmetica?Stiu ca e o firma franceza care comercializeaza produse pentu fata, soare, corp, barbati.Am citit in reviste si pe forumuri , m-am uitat si pe makeupalley si au reviewuri foarte bune.M-ar interesa produsele pentru ingrijirea tenului , in special pentru ochii.Am vazut ca sunt destul de scumpe , dar cand vine vorba de fata , investitia merita , daca e de calitate.Asadar ati incercat aceasta firma , ati auzit de ea?
Multumesc!
Draga Denisa,
Eu am incercat diverse produse Phytomer si mi-au placut (in special serul hidratant si cremele Accept pentru ten sensibil). Le cumparam din farmaciile City Pharma, de fapt chiar aseara am fost sa cumpar un nou flacon de ser si am aflat ca nu se mai vand in aceste farmacii, din pacate. Acum incerc sa aflu daca se pot cumpara din alte locatii, si daca aflu ceva te anunt. Din cate am inteles se gasesc si in anumite saloane de cosmetica, dar nu stiu exact in care.
angelito multumesc de raspuns , stiu ca brandul nu prea e cunoscut si ma astept sa nu primesc prea mult mesaje.Asta as fi vrut si eu sa stiu in ce saloane se comercializeaza sau vreun site romanesc.
Tu ce pret ai dat pe produse?E bine de stiut ca pe tine te-au multumit produsele.Citisem de o masca pentru ochi care reducea cearcanele si pungile costa in jur de 100Roni.
Buna, Denisa!
Tocmai am aflat ca se mai gasesc produse Phytomer la farmacia City Pharma din Piata Muncii, chiar in seara asta o sa ma duc sa cumpar serul de-acolo. Cat despre pret, serul de exemplu costa in jur de 120 RON, iar cremele pe care le folosesc eu tot cam asa.
angelito merci , o sa merg in Cluj sa ma uit la aceste farmacii , sa studiez produsele.
cauta pe site-ul lor,citypharma.ro.
eu am luat acum o saptamana un produs phytomer din citypharma piata muncii,de asemenea poti suna la distribuitor everet(cauta nr pe etichete la produsele lancome boss -tot ei le distribuie)
Cea mai buna crema de maini am avut-o de la ei.