*** LA REDOUTE *** (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by ella_74

am intrat si eu pe Promod, cica sa viu in cateva minute ca sunt in varf de shopping in perioada asta; mai zice ca-mi multumeste ca sunt intelegatoare si ca am rabdare

Ella, mamica de David (24.04.2007)

asta imi adice aminte de expresia favorita a lu' madam Sabine : "thank you for waiting"...

jasmine si asta in conditiile in care noi fierbeam de draci si faceam spume la gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu nu mai stau ca m-am plictisit de asteptat in zadar sa se incarce paginile. Mai bine ma bag in pat si ma uit la tv. Va pup, spor la reduteala si ne "auzim" maine.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by miki68

Eu nu mai stau ca m-am plictisit de asteptat in zadar sa se incarce paginile. Mai bine ma bag in pat si ma uit la tv. Va pup, spor la reduteala si ne "auzim" maine.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

miki nu cedastai aici si indura ,sfarama-ti nervii si omoara-ti neuronii mamaaa m-au capiat si pe mine reducerile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

AM PRIMIT CONFIRMAREA PE MAIL.dar suivi de commande cica nu-i disponibil in acest moment.Voi stiti ce-i cu asta.Eu n-am mai patit asa.
bine,rau macar prima parte am terminat-o si sunt foarte bucuroasa c-am luat cojocelul fetei pe care-l astept de cand era 30 de euroi:
macar acum vad ca mege mai bine sit-ul

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Chiar mai....oare Sabine o mai fi la ei?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Cand sa validez cosul, am primit mesajul
"Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse. "
Oare nu pot plati cu cardul de pe care am facut refuz de plata? Alt card nu am, si-asta inseamna sa-mi iau adio de la reducerile de-acuma

Lilly 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

ai bani suficienti pe card?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Da,am suficienti bani

Lilly 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor!

eu sunt la prima comanda pe Reduta si am citeva intrebari: in cit timp vine (mai mult de 18 zile? calendarisitce sau lucratoare? ca la Quelle zic in 3 sapt si vin intr-o luna jumate?)

se poate adauga ceva la o comanda deja data? in cit timp?

Merci mult.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

Cand sa validez cosul, am primit mesajul
"Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse. "
Oare nu pot plati cu cardul de pe care am facut refuz de plata? Alt card nu am, si-asta inseamna sa-mi iau adio de la reducerile de-acuma

Lilly 20+

asa apare la mine pe contul blocat...tot din motiv de refuz la plata sper ca la tine sa fie de bani insuficienti

Paris

Mergi la inceput