LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ralu deci treci in concediu macar o perioada.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Acina , m-au trecut fiorii si lacrimile cand am citit ce ai scris. Draga mea multi pupici si va fii totul bine . De-abia astept sa o vad pe tiza mea frumoasa si sanatoasa la tine in brate.

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Iuliana, sar'na. La medical voi apale daca nu rezolv, doar ca asta ma rupe la salariu si trebuie sa megi mereu dupa medicale, comisii alte plimbari de care eu nu ma simt in stare.
irina, cu siguranta voi intra deseara sa va spun

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Eu ma pregatesc sa plec spre casa cat de curand .Sambata venim iar cica la recuperare.
Trebuie sa vb cu pediatrul sa vedem cum continui sa ii dau baiatului fluor ca sa continue ce luase in Franta. Stomatoloaga zice sa continuam ca e foarte bine pt dinti.
DC nu mai intru va pup si va urez o seara placuta si linistita alaturi de cei dragi.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Merci inca o data tuturor pt vorbele bune
Rali ai grija de tine.
Ana cum e Clara cu dermatita?Vreau s azic ca Ale dupa 3 luni se tratament homeopat se prezinta super, nu mai are bubite pe nicaieri si a fost mititica racita si i-a dat Andreea nurofen ( la care are reactie pe pielicica imediat)

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Anca , eu de azi i-am inceput tratamentul homeopat . Sper ca va fii mai bine , in Ro a suferit mult cu schimbarile de temp si frigul , acum e mai bine aici . Ma bucur ca nepotica e mai bine .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anca, bravoooooooo Sa mai vii cu vesti asa bune -imi pare rau ca te-ai stresat atata dar uneori asa se intampla cu bebei f. doritzi.
Ralu-tzin pumnii sa fie bb bine si sa rezolvi in favoarea ta cu concediul-pupici
Numai bine si sanatate tuturor!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni nu stiu cine a sters-o pe diana de pe lista, nu cred ca a facut-o Irina, eu cu atat mai putin. daca nu ma insel, multe stiu parola, dar nu-i bai, ca o voi schimba si gata.
Prea mare circ ai facut, prea ne-ai facut in toate felurile, cum ca ponegrim copiii si altele. Imi pare rau ca nu te vezi pe tine, si imi pare rau ca nu te cunosc fetele, esti prea cu 2 fetze.
I-ai deschis capitol la fiu-mio...de ce? oricum nu ma suporti de nici o culoare, de ce i-ai scris poezie?
daca nu ne suporti...si te crezi mai superioara celor care scriu aici de ce ai scris? putea-i sa-i trimiti Ralucai un PM, oricum nu-ti pasa de ea, ca de multe altele de aici. Imi pare rau ca zic toate astea, dar noi suntem cu mult sub media ta de inteligenta si te-ai cam saturat de noi. In plus ce sa discuti cu noi? ca doar copiii nostri sunt niste MUTALAI si nu se ridica nici ei la nivelul Dianei.
Am tacut pana acum, dar eu m-am cam saturat de tine.
Nu stiu ce ti-am facut de nu ma suporti si de ma barfesti intr-una.Nu stiu de ce te legi de copilul meu si de altii de aici. Daca m-as fi hlegat de Diana, inteleg. dar eu nu am avut nimic cu nimeni si culmea...SUNT SUBIECT DE BARFA.
Poti continua...nu ma intereseaza, am incercat de mult sa nu mai dau ascultare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi pare rau ca am scris asta aici, dar vad ca nu vrea sa ne lase in pace. Ii place scandalul, nu-i convine ca se scrie la subiect si ca nu moare subiectul...asa cum si-ar dori.
Imi pare rau fetelor ca ati auzit asta, dar e bine sa stiti ce pare are Monica despre unele dintre noi si despre spiridusi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

In sfarsit cineva care si-a luat inima in dinti si a scris negru pe alb ceea ce stim multe de ceva vreme, care sunt cuvintele Monciai la adresa noastra si a copiilor nostri, a celor care scriem exclusiv la spiridusi.
Sincer, si pe mine m-a surprins cand mi-a raspuns Monica dupa ce am citit ce a scris despre mine...falsitate si imagine...
Culmea e ca numai unii sunt sabotati...
Gata, din acest moment "ignore" total la orice intriga specifica.

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput