LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(275)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
am aparut si eu dupa ce am rezolvat o groaza de treaba in oras.
marco s-a trezit la 8.45, deci e super bine ca a adormit devreme. diseara incerc sa-l culc la ora 22.
Nu a mai plans la gradi, asa ca am plecat si eu linistita.
I-am luat chilotei, papuci de casa si de luni incepem operatiunea fara pampers.
Ioana, Irina marco nu bea mai mult de 250 ml lapte la o masa. dar el mai mananca si la gradi, cam dupa o ora, iar seara ii dau lapticul cu 4 masuri cereale. ar trebui sa-i pun 300 ml lapte sa vedem daca-l bea.
Ralu si doamne ajuta sa-ti aprobe concediul. mai multe nu stiu.
Cata, Ioana pt. a comanda pe site-ul LR trebuie sa ai un card in lei sau euro, Visa/Mastercard, sa te loghezi pe site si cam atat. Taxa e de 6 euro si 5% din valoarea comenzii. dar sunt multe coduri, pe care daca le bagi, poti beneficia de taxa 0, sau primesti diferite cadouri. asta depinde ce cod alegi.
Calitatea hainutelor...eu am fost incantata de raportul pret/calitate pt. hainutele de copii. pt. adulti nu am comandat cine stie ce, ca mi-e ca nu stiu sa aleg marimile.
Anca si gata cu lacrimile...sau sa fie dar de bucurie. ai un copil frumos si sanatos si in curand vine si Ana, care tot la fel va fi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Acina si cum ii puneti numele printesei , v-ati hotarat la ceva?
Ralu dar la resurse sau la juridic nu stiu cum trebuie procedat? Ca asa dc dam noi pareri neavizate cine stie ce iese.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Printesa noastra se va numi Ana.
Merci tuturor pt vorbele bune

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Felicitari Anca...ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si ca papusa mica e sanatoasa...Nasa a luat cam 4 kg pina acum si-mi zice ca simte ca de la zi la zi ii creste burtica!
Eu invat pentru examene ca pe 26 deja sunt in focuri asa ca stau prost cu timpul..off...Bia e cu o vinataie pe fata ca a alunecat in cada si s-a lovit de o muchie...deh, de ale copilariei..trece!

Bia

Mergi la inceput

Frumos nume , chiar ca de printesa! Felicitari!
Cata inveti pentru master? Acummi-am adus sieu aminte ca habar nu am cand se dau ...trebuie musai sa ajung. Pupici Biei unde s-a lovit.
Am plecat la masa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare si
LA MULTI ANI!!!
OFFF de cind nu am mai intrat sa citesc numai probleme pe aci!
Acina...pupici si ma bucur ca e totul ok...sa dea dd sa fie sanatoasa...
Eu am virusat calc de la un film descarcat de pe retea...a trebuit sa formatez tot...si hardul si partitiile...in tot s-a bagat dracusorul...am rezolvat acum...
Cosmi, ia zi draga cum ti-o fo in italy...
Ce mai stiti de Anasol???

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Cosmi eu sper sa iesi din starea asta naspa cat mai repede.
Any ce mai face ioana? nasol cu virusul asta.
si eu ma gandeam zilele astea la anasol. oare ce mai face? cum e sarcina? andrei?

aseara l-am bagat pe \marco in sacul de dormit care ii este mic. a zis Clau ca e tot descoperit, si ca ii e frig.
Noroc ca sacul se incheie cu fermoar dintr-o parte, chiar de sub brat. asa ca picioarele le-am lasat afara, practic nu am inchis partea de jos, caci nu-i incapeau in el. a dormit asa toata noaptea. asa ca repetam operatiunea. macar acum sunt linistita ca nu mai e descoperit.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova e buna ideea .Nu stiu insa dc armerge la noi ca el se culca singur cand are chef si pana ii vine cheful mai trage cateva ture prin zona. Doar dc ii pun dupa ce doarme , insa atunci imediat se trezeste.Da mi-ai dat o idee buna

Mergi la inceput

Irina si eu l-am bagat in sac dupa ce a adormit. altfel nu statea in el. e si fain asa ca poate sa se ridice in pat si chiar sa umble, caci nu ii sunt prinse si picioarele inauntru. asta cred ca l-a deranjat pe el la sacul de dormit.
Poate seamana pe mine, caci si eu dor toata noaptea cu picioarele afara, nu le suport acoperite.
si daca maream temp. in casa, nu mai puteam dormi, caci si asa...la el e 21.5, la noi mai putin, ca e camera mai mare. dar tot e cald...pt. mine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sunt la munca , am ceva de facut la pc si am intrat putin pe aici
ACINA ma bucur mult ca totul e ok si te felicit ptr decizia de a face acest test ptr ca era cel mai indicat
GIOVA mersi mult de sustinere
CUSCRA te pup , a fost f frumos in italia ...o sa bag si poze

Mergi la inceput