Strumfi de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Mai fetelor de 2 ore caut si eu informatii despre aspiratoarele cu spalare. Daca are vreuna dintre voi va rog dati-mi si mie un PM sa va iau si eu un pic la intrebari (pleaseeeee).
Pe forum ce am gasit o dau din una in alta si pana la urma nu m-am lamurit.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Am eu de vre-o 3 ani. Nu l-am prea folosit. Pt o curatenie generala e ideal, daca ai sot la indemana sa-l manevreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

aylin, pun si poze, numai sa am timp.

violeta, succes la diversificare! o sa creasca bb, vei vedea.
http://www.who.int/childgrowth/standards/weight_for_age/en/index.html
ai aici niste grafice date de OMS.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Anya, limpede ca cristalu'! Multumesc frumos Arinei pentru colaborare!

Ashera, slava Domnului ca parintii tai sunt bine! Au trecut printr-o incercare tare grea...

Diana si dani, ! Albumul cu pricina era unul "motivational", daca pot sa-i spun asa, poate ma mobilizez si fac si eu cateva abdomene si mai las dulciurile. Deocamdata nicio imbunatatire...

Violeta, noi folosim graficele Organizatiei Mondiale a Sanatatii: http://www.who.int/childgrowth/standards/en/index.html.

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by mychydutza
avem poze noi

Ce freza tare are pustiul tau! Si tu care-l vorbeai de rau, ca e chel!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Astazi,10 ianuarie este o zi tareee importanta pentru noi:Aaron a facut primul kk la olita.Acum sa nu aruncati in mine cu rosii,oua s-au eu stiu ce mai aveti la indemana,caci nu l-am chinuit.Am vazut ca vrea sa faca si fiindca vroiam sa-i fac cunostinta cu olita cateva secunde,l-am asezat si a facut.Am baiat mare,ni?
Pe Iosua l-am instiintat de olita pe la 6 luni,deci nu am avut probleme apoi cu el,s-a cerut devreme .Dar sa nu credeti ca l-am chinuit.Nu,numai asa un minut-doua sa vad cum reactioneaza.

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

LA OLITZA??????????????????? bei ce tari suntetzi!bravos!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor am o prietena care are un bebe de o luna si a vomat de doua ori branzica , asa in jet!in doua zile diferite! oare ce poate sa fie???????

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Bravo, Oana! Si eu ma gandeam sa cumpar o olita, imi dau seama f bine cand se apropie momentul kk si nu cred ca e nicio trauma daca e pus copilul sa faca acolo. In plus, cred ca va renunta mult mai usor la pampersi.

Noi astazi am fost la vaccinul de 4 luni si am avut parte de o mare dezamagire din partea pediatrei, care ne-a recomandat introducerea supei de zarzavat . Nu inteleg de ce, pt ca el a luat f bine in greutate (are 7.600 g si e un lungan, are 67 de cm), e vioi, nu da semne ca nu i-ar mai ajunge laptele meu... Nu i-am zis ca nu vreau sa incep de acum, n-am zis nimic, iar cand am plecat, mi-a repetat: "si sa incepeti sa-i dati supica" . Daca n-as stii ca e o doctorita buna (am primit multe referinte bune), m-as gandi sa o schimb, asa, zic ca ea si fac ca mine in privinta asta.

Gabi, mami de bubulush Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Vivela olita la 4 luni? eu cred ca am sa introduc olita dupa ce sarbatorim ziua de 2 ani. Aici asa se recomnada.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Cristina, m-am gandit la asta dupa ce am citit despre Elimination Commnunication.
Uite un link, sa vezi in mare despre ce ar fi vorba: http://en.wikipedia.org/wiki/Elimination_communication

Daca dai un search pe google, o sa gasesti discutii despre aceasta metoda (posibil si pe DC? )

Gabi, mami de bubulush Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput