Noul PM ( private message )
Ma gasii si io sa-ntreb ca prostu-n targ : care-i diferenta dintre "trimite PM" si "trimite email catre autor" ?
Scuze pentru deranj !
Raspunsuri
admin spune:
Mesajele private se afla stocate pe serverul nostru. Mailul merge direct la utilizatorul respectiv.
Avantaje si dezavantaje:
Avantaje:
- Mesajele private sunt integrate cu forumul si astfel cine viziteaza forumul are acces la aceste mesaje specifice acestei comunitati (deci nu amestecate cu restul mailurilor)
- Cine viziteaza forumul este avertizat vizual ca are mesaje noi
- Nu toata lumea vrea sa ofere acces la adresa sa de e-mail si de aceea mesajele private sunt o alternativa
Dezavantaje:
- deocamdata am restrictionat numarul maxim de mesaje primite la 10
- lumea trebuie sa viziteze forumul pentru a verifica cutia postala de mesaje
marius spune:
Si pt ca a venit vorba de PM va anunt ca desi am setat sa fie trimis prin mail o avertizare in caz de mesaj nou nu mi-a parvenit o astfel de avertizare.
Marius
dede spune:
quote:
Originally posted by marius
Si pt ca a venit vorba de PM va anunt ca desi am setat sa fie trimis prin mail o avertizare in caz de mesaj nou nu mi-a parvenit o astfel de avertizare.
Marius
Marius, incearca sa setezi sa nu-ti trimita avertizare si vei primi! -la mine asa merge - DC, se pare ca setarile pentru mesaje private nu functioneaza deloc (nici avertizarile, nici chestia cu Outbox-ul pe aceeasi pagina cu Inbox-ul)!!!
www.desprecopii.com/forum3/icon_smile_evil.gif" border="0"> DeDe
cl spune:
La mine a mers! Ma avertizeaza pe mail cand primesc mesaje pe forum si mi-a pus si Inbox-ul si Outbox-ul pe aceeasi pagina fara nici o problema!
Claudia
dede spune:
quote:
Originally posted by cl
La mine a mers! Ma avertizeaza pe mail cand primesc mesaje pe forum si mi-a pus si Inbox-ul si Outbox-ul pe aceeasi pagina fara nici o problema!
Claudia
Si la mine a mers!!! A trebuit sa sterg cookieurile!
www.desprecopii.com/forum3/icon_smile_evil.gif" border="0"> DeDe
marius spune:
Ok desi sunt foarte mancacios am sa renunt la cele gatite si-ndulcite, si mai intru si mai vad si poate va merge. Poate ca merge numa nu's mesaje. We'll see!
Marius (www.desprecopii.com)
cl spune:
Am si eu o intrebare. Daca am cutiuta plina (10 mesaje) si imi mai sunt trimise alte PM-uri, ce se intampla cu noile mesaje? Le mai primesc dupa ce-mi golesc cutiuta? Multumesc,
Claudia
cl spune:
Cum adica nu poti, Karla? Poti da niste detalii? Sus, langa membrii, vezi "mesaje private". Dai clic si intri. Merge?
Claudia