PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Am revenit c vesti. Doctorul zice ca sunt semne de stomac flu (e cave virus care bantuie pe aici ca eu acasa nu am auzit de el) si sa nu-i mai dau lapte 2 zile (nu stiu zau cum o sa reusesc asta) si sa-l tin la regim ca ar trebui sa fie ok. Daca cumva mai vomaeza pana maine a spus sa-l sun si sa merg la cabinet sa-l vada.

Eu sper sa scapam fara alte probleme. Pupici si noapte buna.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Oana macar stiti si voi ce si cum.Regim putin si hidratat.Tu macar esti treaza ca e normal, eu am dormit 4 ore si gata(si credeam ca dorm mai mult).

Asa haideti sa va zic ce-am facut ieri.Am iesit la mine in cartier si eram ca un pui bleg ce parca nu mai vazuse curtea niciodata.Am multe magazine pentru copii in jur asa ca m-am relaxat luandu-le copiilor mai multe ca si-asa erau destule reduceri(de exemplu Phillip are tot anul tricouri cu maneca lunga ), lui bebe i-am gasit asa lucruri frumoase si maine dupa amiaza cand vine sotul sa caut si-o geaca ca nu o sa aibe in toamna.Sa fie acolo nu s-alerg si sa dau mult ca trebuie.Asa si am gasit si pt mine o hainuta alba (si eleganta si sport), pusesem ochii pe ea de ceva timp dar am asteptat-o la cotitura.Clatit ochii si cu noile colectiile de vara -stim ce trebuie sa luam.Cand am venit eu acasa s-a trezit si poporul si apoi a venit prietena mea .Am acum si Novocalmin supozitoare si Nevralgin si antibiotic sa fie in casa ca nu mai aveam(pt noi).Mi-a facut asa bine sa povestim si sa radem si sa ne simtim bine.Copiii au fost topiti ca o stiu si per total a fost bine.Nici Rebecca nu a mai facut febra, am tot verificat dar se pare ca a inceput sa-si faca efectul antibioticul.

Emilia dar tu de ce nu mai iesi din casa?Simt si eu ca ma rostogolesc uneori dar miscarea mie-mi face extraordinar de bine.Cred ca as fi fost chinuita daca ar fi trebuit sa stau doar in pat, nu stiu daca as fi rezistat.Asa...la drum si activitate si parca vad ca se naste bebe si mai repede decat ceilalti

She dar nici acum nu s-a rezolvat problema lui Radu?In Romania nu mai mergeti?Ca stiu ca ai facut ceva acolo cu ghetutele.Si la Phillip daca mai tii minte imi spuneau ca sa asteptam sa il operam, nici macar ghete ortopedice nu-mi dadeauOf si of si sanatate ca va trebuie si voua!

Mada bun revenit si spor la despachetatSanatate si lui Flo ca are si el destule.

Am reusit si am gasit loc pentru petrecerea lui Phillip, nu in cartier la noi ,e destul de departe dar sper sa ii vina colegii de la gradinita.Am luat invitatii si le voi scrie maine cu Phillip si o sa le dam saptamana viitoare(ca sa aibe mamicile timp sa confirme si sa stim cati vin).Deja am tematica de la Phillip:CARS mama, si tort si tot sa fie cu McQueen.E nerabdator sa vina si la el copii si sa ii aduca cevaMa uit la el si nu imi vine sa cred ca au trecut 4 ani, e asa matur uneori.Si e la faza in care e topit sa mearga cu surioara lui de mana si mi-a spus ca asteapta sa il tina si pe bebe tot asa

Am scris destul....

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata,

Babee ma bucur ca ati scapat de episodul asta si Becca e iarasi bine. Ieri am hoinarit si eu prin magazine, e nebunie ce reduceri sunt. Bineinteles ca cei mai castigati suntem Philip si cu mine, lui tati...nimic, ba da o gogoasasa stie ca ne-am gandit la el.

Oanaalex, sanatate puiutului, sa se faca si el bine repede.

Map, cum e, tot rau?

Muuh, Bysko pentru info.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

quote:
Iulia, e super dulcel Alex cu fesul ala

Gonul,multumim
babee,mi-ai starnit interesul de a iesi in oras,asa ca azi vad cum fac si macar o ora voi evada doar eu si cu minema bucur ca a rasarit din nou soarele pe strada voastraIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu o tura, sa vad ce mai faceti.

oanaalex, sanatate multa lui Alex! La rosu in gat se mai face febra, dar nu e o regula. Poate sa vomite si de la rosu in gat, dar poate sa fie si enterocolita. Razvan le-a avut pe amandoua pe rand, dar si combinate si facea febra. Ii dadeam regim strict, numai uscaturi (biscuiti, grisine, stixuri), branza de vaci sau telemea, lapte delactozat sau facut cu apa de orez, saruri de hidratare, ceai de menta, supe doar cu orez, morcov, putin pui, pilaf de orez etc si multe lichide, sa se hidrateze. Noi am tras-o rau cu burta, abia s-a reglat. Ultima oara i-a dat dr. niste enzime (kreon 10000) si cu astea s-a reglat la burtica, nu mai avea scaune moi si nici nu mai varsa, ca de la smecta imi varsa tot ce manca. Cu atat pot eu sa te ajut, doar sa-ti spun cum s-a manifestat la noi, dar ar trebui sa-l vada medicul si sa-i puna diagnosticul corect. Multa sanatate si pupici!

Babee, ma bucur ca Rebecca bine si ca te-ai mai recreat un pic la cumparaturi.

Gonul, imi pare rau ca trebuie sa te prezinti tocmai la Craiova. Si cu piticul si sotul tau ce faci, va mutati cu totii?

Mada, bine ai revenit acasa, ca sa zic asa. Sanatate multa lui Flo! Cat priveste partea cu preturile la medicamente, nu mai intreba cum se descurca cei grav bolnavi ca e nasol de tot pentru ei, dar nu intereseaza pe nimeni chestia asta. Aici decat sa fii bolnav... Dar mai bine nu mai comentez!

emiliapop, iti tin pumnii sa primesti cat mai repede noua masina si sa ne trimiti poze cu ea neaparat!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Oanalex:sanatate multa..aveti grija..si noi am avut ceva de genul asta..dar Cipic n-a varsat..asa ca nu stim ce-a fost pana la urma..tot regim si cu ceaiuri multe a trecut, lapte fara lactoza...etc!naspa.pupici
Babee:ma bucur ca sunteti bine!!te invidiez pt.timpul petrecut la cumparaturi si cu prietena..eu n-am avut momente din astea decat l-am facut pe Cipic!Probabil si de-asta am luat-o uneori pe aratura..Acum vad ca nu ma mai deranjeaza..Se obisnuiste omul cu toate!
Revin ca am ceva pe foc.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Va pupicicm si noi pe fuga,

eu m-am trezit azi cu durere de cap si fara chef. Am reusit sa afc curat titusi dar ma simt ametita. Zilele trecute starea asta o avea numai pe seara, ziua eram foarte bine. Nu stiu ce naiba de virusi bantuie ca de luni de cand m-a luat iar nu-s nici mai bine nici mai rau. Adica mai bine ca nu mamai doare gatul dar mai rau ca-s ametita.

Gabriela of prin ce ati trecut dar bine ca acum este mai bine! speram sa nu mai aiba nimic Rebeca, mica si draga de ea. O mana de om si sa sufere atata. Ti se rupe sufletul cand auzi de toti piticii astia scumpei cand is bolnaviori

Oana si eu aici in Germania am auzit prima data de gripa la stomac. Are o forma de adulti si una de copilasi si este tare rea. A avut o colega de munca cand eram gravida cu Robert si tare frica mi-a fost sa nu fac si eu dar m-a pazit Dumnezeu. Sanatate multaaa micutului.

Va uram un weekend fain si sa auzim ca toti bebei is sanatosi.

Monica 13+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Monica, imi pare rau ca nu te simti prea bine. O fi si din cauza vremii. Eu cand eram insarcinata, cam pe vremea asta, n-aveam chef de nimic. Veneam acasa de la serviciu fara nici un chef, bagam ceva la cuptor sau lasam pe foc si ma bagam in pat la televizor. Cateodata, daca eram prea obosita, ma lua somnul, mai uitam mancarea la foc. Naspa!

Dar stiu ca tu n-ai timp de lenevit cu Robertel, asa ca imi inchipui ce greu iti e, dar trebuie sa te mobilizezi. Sanatate multa!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Multumim pt urari.
Gabriela ma bucur tare mult sa aud ca se simte mai bine Rebecca si ca ai baietel asa mare si cuminte. Fain ca ai iesit la aer asa si eu si sarcina trecuta ma rostogoleam da simteam nevoia de aer curat mergeam in parc chiar daca mergeam ca rata si f incet dar ieseam ca simteam nevoie, in casa innebunesc acuma e nasol ca e f urat si ploua mai toata ziua da macar in weekend tot iesim.
Flo e nasol cu spatele mai ales ca el munceste pe santier deci implicit ridica si e self employed deci daca nu munceste nu avem bani si nici timp nu prea are de programari si medici dar am zis cand prinde o perioada mai lejera sa mearga aici la un rmn ca e gratis si sa vada ce zice medicul, oricum mai munceste asa maxim 5 ani sa mai strangem bani. Apoi trece supervisor si va fi munca mai usoara de birou.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Mada, ce sa zic, imi pare rau ca nu se simte bine Flo! Sanatate multa! Dar nu te-am mai intrebat, tu le-ai spus alor tai de bebe2? Ca parca ziceai ca sunt probleme? Cum a fost? Sau fac eu confuzie?

Azi aveam o sarbatorita care se pare ca nu a mai intrat de mult pe la noi.
Maslinutza01, La multi ani!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput