*** LA REDOUTE *** (67)
Raspunsuri - Pagina 14

acina spune:
Buna fetele,
Am revenit la redutit.
Merge siteul cam greu si nu ma lasa sa finalizez comanda dar euuu insist.
A si codul 64106 la mine nu merge.
Uitati grasa.
Anca 19 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Lorenza spune:
Cred ca contul de pe care tot ma chinuiam sa dau comanda de dimineata,mi l-au blocat probabil datorita cecului(a charge-back-ului).Dupa ce a disparut crema produselor,pe care doream cel mai mult s-o comand,am mutat din produsele ramase pe alt cont si asa am reusit sa dau comanda.Phiu,tre' sa ai nervi de otel cu astia.Macar de-as fi stiut mai demult ca mi-au blocat contul!N-as mai fii pierdut din produse,asta e,am facut o economie.

alinamoro spune:
Fetelor, se pot trimite 2 comenzi in aceeasi zi de pe acelasi cont?

poohy spune:
Na ca m-a apucat si pe mine din nou febra lareodute Numai ca sunt foarte suparata, vreau cizmulitele Anne Weiburn, ma lasa sa adaug in cos - cica sunt disponibile, dar in cos imi zice ca articolule este epuizat. La fel si cu o bluza tot Anne Weiburn. Exact ce vroiam muuuult!
Imi plac atat de mult ca as da si pretul intreg, dar ma gandesc ca daca produsele sunt epuizate, nu mai apar la loc nici dupa reduceri
Revenind la lucruri mai normale - voi ati comandat produse Anne Weiburn? Stiti cumva daca e calitatea ok?
merci!
Anca de
02.06.2007
Manu 0-5 Manu 5-
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

vl-ad spune:
Alina , sigur ca se pot.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

gab___ spune:
please help stiti cumva cum arata gecutele astea:http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-l--heure-anglaise.aspx?productid=324122048&documentid=281807&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

alinamoro spune:
quote:
Originally posted by vl-ad
Alina , sigur ca se pot.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Mersi Adina!

ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by poohy
Revenind la lucruri mai normale - voi ati comandat produse Anne Weiburn? Stiti cumva daca e calitatea ok?
Poohy
Anne Weyburn arata foarte bine in poza, dar au un croi imens, asa, mai de "doamne bine", cum imi explica mie Nushulica pe aici. Eu m-am fentat cu 3 pulovere, arata extraordinar pe site, dar sunt imense si dintr-un acril din ala de toata jena

De atunci nici nu ma mai uit la colectia aia.
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel