Nou stil de viata (165)
Raspunsuri - Pagina 9
Tzuni spune:
Gusta, tin pumnii pt sanatate si pt solutia pe care o cautzi.
Eu n-am cum sa-ti dau vreun sfat. ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gusta spune:
Tzuni de la tine vreau poze cu Maria.Sa inteleg ca ai citit din urma ca sa stii tot ce se vorbeste aici.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Eu ma pregatesc de plecare, mai intru mai pe seara sa scriu meniul si sa vad ce mai faceti. Va pup
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
Tzuni spune:
Gusta, trimite-mi pe PM adresa ta de mail.
Sigur ca cetesc. Stiu tot ce faci....sunt pe urmele tale...bu hhu huuu 
Tzuni
roxana1974 spune:
Dragelor, ma declar ou stricat si daca ziceti imi pun si cenusa in freza! Io nu tin pasul cu voi, nici la citit nici la scris. Ma frustrez, nu alta!
Ce sa zic,mi zic de raport, noroc ca nu m-am ingrasat, unde sa ma mai si ingrash ca numai asa puteam sa-mi trag un glontz in cap! deci stagnez. Daca mai aveti un loc pe la concursul de slabit,mai mai ca m-as baga, dar nu tin pasul cu publicarea meniului...care la mine nu e meniu, e mai mult un mancat haotic, dar incerc si eu, ce sa fac...
Va multumesc ca nu ma uitati si-mi mai ziceti cate una-doua din cand in cand, mi-e jena ca nu tin pasul si nu va pot scrie fiecareia, asa cum as vrea!
va
si
si sper sa revin in curand,
Roxa
PS am vrut sa pun niste poze promise, dar nu stiu de ce naiba nu s-au incarcat...webshots asta deja ma enerveaza, nu sunt la primul rateu...mai incerc...
mephala30 spune:
Roxa, pai spune clar si raspicat,
, vrei sau nu in concurs? De fapt, la cum arati, cred ca mananci bataie daca te inscrii. asa ca, sezi domol! ![]()
ne rugam sa intre pozele, sa le vedem si noi.
Gusta, ai si tu partea ta de dreptate. 
Tzuni, bantui pe-aici? 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
gusta spune:
Carmen nu Tzuni ma urmarste pe mine sa vada ce imi mai poate debita bibilica.
Ma duc sa ma imbrac si pe copil si sa-l duc la medic ca numai se poate cu tusa asta parca ar fi fumator si a schimbat tigarile asa tuseste si asta numai noapte si are saracuta cearcane de la asta.
Roxana noi ne plangem ca ne-am ingrasat si tu esti suparata de stagnare.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Roxana-Boxana, cum sa te uitam? Cum n-o uitam nici pe Cami si nici pe Sabinutza, care sta pitita si papa sa aiba lapte pt bb Gheo 
Tzuni
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, bantui pe-aici?

ma vezi?Tzuni
Delidana spune:
Salutare dragelor,
A inceput scoala si odata cu ea si nebunia. La sfirsitul lunii incep sesiunea, iar pina joi am de facut un referat. 
Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
Ma duc sa maninc ceva ca sint lihnita de foame...
Carmen, unde e capitolul 164 de pe prima pagina? ![]()
Zuzi, e timpul sa te pui pe treaba, gata cu gluma. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan