Nou stil de viata (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna seara!

In primul rand vreau sa urez bun venit noilor sosite pe care deocamdata le cam incurc.Spor la slabit si sa stiti ca nu merge treaba bine cu diete stricte urmate apoi de chiolhanuri.

Eu am inceput schimbarea stilului de viata, intr-unul mai sanatos, acum vreo trei ani si mancam tot timpul de regim , gateam si pentru familia mea fara ulei si chiar le placea.
Ma abateam periodic, ca om sunt, dar faceam totul constient si controlat.

de sarbatorile astea chiar mi-am propus sa mananc mult sa vad daca mai tin la mancare si bautura. am fost surprinsa sa constat ca nu am nici macar o mica indigestie. Tranzitul intestinal a fost excelent. Ziua mancam si noaptea stateam mai mult la toaleta.

Cornelia, ce facusi!? Iar ai facut-o lata! te-apropii vertiginos de 90!? Vezi daca-ti place sa gatesti ca la mama-acasa!
Sanatate micutilor bolnaviori!

Carmen, doar 59!??

Zuzi, ca te-ai gandit la Onut. Dar tot imi vine sa te cert ca nu reusesti sa te mobilizezi. nu incepe cu o dieta stricta. Redu-ti portiile si respecta niste ore de masa . Nu manca nimic intre.

Violeta, ce rau imi pare ca nu a fost de data asta...Desi eu imi imaginam ca postesti...Grabeste - te sa-ti faci investigatiile ca timpul trece.Legat de cat mananci , intre timp am mai studiat si am ajuns la concliuzia ca noi mancam in general prea mult , iar tu te apropii de cantitatea ideala.Pup-o si pe Diana din partea mea.

Gusta, ce rau imi pare de problemele de sanatate pe care le ai! Trebuie, totusi, sa gasesti un echilibru si o rezolvare, ca faci asa niste copii frumusi...

Laura, eu sunt de multi ani in cautarea alimentatiei ideale care in primul rand sa pastreze starea de sanatate si sa atenueze procesul de imbatranire.O sa ii fiu mereu recunoscatoare lui Andronache ca a facut cunoscuta dieta grupelor sanguine si ca e foarte hotarat in a demonstra ca stilul nostru de alimentatie e gresit.
In rest recunosc ca tipul e un stripar fara prea multa cultura.In ultimul timp vad ca a mai progresat, foloseste mai multe cuvinte de specialitate si nu se mai intituleaza nutritionist ci gastronom.

Claudia, un ceas rau cu piticul. Nu esti tu de vina.Dar noi, mamele, intotdeauna o sa ne invinovatim.Daca analizele lui Marc ies bine e o dovada in plus ca bajbaim inca mult in privinta alimentatiei.

Am vazut aseara o emisiune in reluare cu Mihaela Bilic. Zice ca are un site Dr. Bilic.com.Imi place si stilul ei. Nu se potriveste prea bine cu teoriile mele extremiste dar functioneaza foarte bine.

Ma laudam dupa ce am inceput serviciul ca o sa mai fac gimnastica.Doar m-am laudat!
Acum urc treptele pana la etajul 4 in Casa Scanteii. Sunt 138!
Si sper in continuare ca o sa ma reapuc de sport ceea ce va doresc si voua daca sunteti sedentare ca e o schimbare importanta in bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

zisaCami,

Noi doua nu prea ne-am conversat dar eu pt tine am un special si ma bucur mult ca ai iesit din barlog.
Si o lui Tzuni ca a reusit performanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Seara buna dragelor,
Claudia: nu te mai necaji ca se intampla oricui. Carina cu taica-sau de mana a cazut in fund si si-a muscat limba asa de tare ca si acum are cicatrice, iar la mare anul trecut fugind s-a infipt cu fata in cheia care era la mine in mana de a trebuit sa o coasa. Se intampla. Bafta maine la analize.
Marilena: scuze daca sunt indiscreta, dar ce operatie ai avut la sani?
Cami: bine ai revenit!
N-am apucat sa ma urc pe banda, dar am reusit sa sar coarda (1000 de sarituri) care inseamna un consum de aproximativ 100 de calorii. Imi iese sufletul din mine acum, da-mi trece repede.
De mancat in seara asta am mancat pana la urma cereale cu iaurt, un sfert de ou fiert ce nu l-a mai mancat Carina si mai mananc o para imediat.
Asa amarata sunt ca ramanem singure o saptamana ca imi vine sa plang. Asa greu ma descurc pe frigul asta cu Carina: daca ninge curata trotuarele, cainele tre hranit cand vin seara acasa, copilul intretinut de una singura.
Ma duc sa vad daca si-a terminat bagajele si apoi ma vopsesc, ma spal si pe la 1 sper sa fiu in pat.
Noapte buna,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am revenit! Va vine sa credeti?

Carmen ai perfecta dreptate, si am sa incerc sa fac ceva in acest sens. Ca urmare nu m-am tinut de cuvant si cand am ajuns acasa, m-a luat o foame (20.30), asa ca am mancat putina salata de boeuf, 2 felii de parizer de pui si binenteles ispita ...bat-o vina, am mancat 2 felii de chec si un rest de cozonac cu o cana de lapte batut.

Asa ca nu astept bicele, ci mi le atribui singura........

Dar nu-i nimic, nu capitulez, doar este inceputul concursului. La mine partea proasta este ca nu am terminat preparatele facute pentru revelion, asa ca ispite sunt destule.

Maine dimineata merg la doctor cu sora-mea. Am sa va tin la curent. Probabil ca o sa-mi fac programare pentru analize.

Saptamana asta ar trebui sa incep din nou Fitness-ul. Sa vad in functie de ce se intampla maine la doctor.

Delidana bafta la facultate si putere la invatat, mai ales ca sesiunea bate la usa.
Zuzilici nu dispera. Si eu am avut 90 kg, si uite, acum am 66,5 kg. Deci se poate. Totul este sa te mobilizezi si sa vrei cu adevarat sa slabesti.
Carina ce bine ar fi daca as gandi si eu ca tine, atat de optimist! Din pacate putini gandim asa.
Gusta cum a fost la echo?

Noapte buna va doresc si o multime de pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am revenit, ca nu citisem totul.

Doroty . In ce priveste postul trupesc, este adevarat. Dar nu trebuie sa uitam ca noi nu traim in manastiri, precum calugarii si maicutele. Motivul pentru care pana acum nu am incercat sa fac copii, este tocmai religia. Mereu am gandit ca un copil facut inafara casatoriei religioase, este un pacat. Si am ajuns la varsta asta si nu am facut bine. Eu mi-am intrebat duhovnicul despre acest lucru, si mi-a spus ca este foarte adevarat, casatoria religioasa este foarte importanta, si trebuie sa o fac, dar daca s-ar intampla sa am un copil, necasatorita fiind, ar fi tot o binecuvantare. Mai bine un copil cu o mama singura, decat un avort, care este un mare pacat. In ce priveste postul trupesc, este foarte bine daca se poate tine, dar in acelasi timp, trebuie sa ne gandim si la partener/partenera, pe care nu putem sa-i obligam la abstinenta.
Oricum, eu am ajuns la concluzia, ca altele sunt pacatele: rautatea oamenilor cu semenii lor, invidia, mandria, lacomia, zgarcenia si multe altele.

Te pup . De data asta chiar va urez noapte buna, ca maine ma trezesc devreme pentru doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Doamne dar ce mult ati scris!!!! Scuze ca intarziai cu raportul,azi am fost numai plecat de dimineata de la 8 si abia mi-am parcat copilul. Raportez si fug in pat ca sunt franta.

Carmen, raportul meu e la fel ca saptamana trecuta, fix 79.
Deci intru in concurs pe "picior" mare

Din lista inteleg ca sunt in echipa cu Violeta si Carmen, fete finutze de 60 de kile, categoria usoara...eu n-am nimic impotriva, dar totusi nu ar fi mai indicat sa ne grupam pe targeturi? Cred ca ar fi mai indicat, d.p.d.v al motivatiei.
De exemplu eu cred ca m.-as simti mai in largul meu cu fete din categoria grea sau medie( eu fiind pe granita.
Daca sunteti de acord (zuzi, Cornelia, Criscosty, Sigrid ???? si daca se mai poate schimba ceva bine, daca nu, tot bine.

Eu maine sunt toata ziua acasa, am program de ars calorii la smotru, va pup, noapte buna.

Fetele,am pus poze noi si multe,aruncati un oki si la fi-meu :) Pe prima pagina nu-s eu in poze, e mama, eu incep serios de undeva de pe pagina 6 si 7.(pentru fetele noi, care nu ma stiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cami, bine-ai revenit, ma bucur sincer sa te avem printre noi.
Imi pare rau ca n-ai reusit sa devii mamica, dar DD are grija de toti si va avea grija de sufletzelul tau.
Cum vrei sa scapi de cele 8 kg?

Doroty, da, am pus numai 1 kg de sarbatori. Si sunt multumita ca n-am facut excese.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, ce sa-ti fac daca vii tarziu cu sugestiile?
Am tot asteptat, v-am invitat la discutii. In lipsa de ceva mai bun, am grupat fetele 3 cate 3 in ordinea intrarii in concurs. Si asa as zice sa ramana, cine mai sta sa regrupeze fetele, bla-bla-bla,
Te bagi tu serifa?

edit: Sigrid nu participa la concurs. N-am vazut-o de mult....
Sigriddddddddddddd, vrei sau nu in concurs???

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Ma bag Carmen, cum sa nu? Cred ca te-ai saturat de listute. Cand se termina subiectul asta deschid unul nou si poate faci tu o lista noua cu voluntarele la serifie,cum am avut anul trecut.

In perioada Craciunului si eu am pus tot numai un kil, sunt mandra de mine. Vedem acum cum il dau jos si cum ajung la valoarea din noiembrie,cand sarbatoream 10 kile...am 4 de dat jos si asta e primul target pentru ianuarie.

Mergi la inceput

Vad ca scriem sincron
Am dat eu de Dana ieri, e bolnava rau cu febra 40 de la munte, Adela era tot bolnavioara si are si socrii in vizita, n-are timp de net deloc. O sun eu maine la cafea si intru sa-ti zic daca vrea sau nu concurs.

Mergi la inceput