Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by luy

Si pt ca sunt la capitolul incurajari, mai am unele speciale pt mamici depresate : Sim si Andries . Capul sus fetelor, uitati-va la picii vostri cum va zambesc si stergeti gandurile negre ! Andries, mai vrei inca o oferta pt restaurant ? Cand vrei sa faci botezul ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

pe 1 Martie vreau si am nevoie de restaurant de 40-45 de persoane. Daca ai vreun pont te rog mult impartaseste-l cu mine

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by aniast72

Fetelor, eu n-am somn si ma chinuie o intrebare:

Voua va e dor de bebelusii vostri noaptea? Eu am momente ziua cand abia astept sa se faca ora de baita ca sa-l bag la somn (in zilele agitate) iar apoi noaptea mi se face asa un dorrr...de-mi vine sa-l trezesc si sa-l tin strans la piept (evident ca n-o fac)
Hai ca nu ma mai gandesc la asta ca poate ma simte si se trezeste sa-mi ofere ocazia...

Ma bag si eu la somn, nu inainte de a ura tuturor Ioanelor mititele si mamicutelor de pe forum.

Inca un pentru toti bebelusii care implinesc azi lunitze.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Pe mine ma rupe dorul asta de cand a facut cel mare cca 10 luni si a inceput sa plece dea busilea, atunci a inceput sa NU mai vrea in brate si eu muream sa-l pupacesc.
Acum il zmotocesc p'al mic de nu mai poate saracul si de gelozie mai vine si Victor la o harjoneala, da' parca vad ca peste un an nu mai pot sa ma ating de nici unul, asa-s copiii mei mai independenti.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza tuturor.
in primul rand, la multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi!
sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi!
multi pupici.
noi suntem bine, a inceput si eliza sa manance mai bine si sa doarma mai bine.sper sa o tinem tot asa!
mie mi-a trecut spatele, asa ca acum profit de situatie sa o sa ies nitel cu fata la plimbare.
o zi minunata tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Noi suntem internati iar in spital ptr ca au aparut modificari majore la eeg.
Asa ca asteptam raspuns de la guvernul Islandei sa putem pleca la Boston la spitalul pentru copii, pentru investigatii noi.
Maine are loc intrunirea iar miercuri primim raspunsul.
Vacanta in Romania a fost una de cosmar, drept ptr care am schimbat biletele si am venit mai devreme, dupa ce am stat pe Otopeni, din cauza zapezii, 14 ore, am pierdut legatura din Frankfurt, etc.
Parca nu se mai termina.
Suntem obositi si terminati fizic si psihic.
Fug ca sunt la internetul spitalului si am lasat baietii singurei.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatzaaaaaa, doarme printzesa, asa ca incerc sa mai postez ceva. Inca sunt la capitolul trecut cu raspunsurile
Dar mai intai urarile pt sarbatoritii de azi, ca am primit reclamatii ( iertare, Vladi, nu stiu unde mi-a fost mintea )
Asadar, astazi avem mare eveniment mare, papanashii Ryuji si Naoki implinesc 6 ( sase !!! ) luni Sunt deja niste cavaleri in toata regula, acus' acus' trebuie sa se pregateasca mami de logodna . Ayumi, daca reusesti sa-ti faci un pic de timp, mai intra si da-ne o veste despre voi !
Asaaaaa... ia sa mai vedem...
Urmeaza plutonul dulcetzelelor si papanashilor de 4 luni :
domnisoara Raisa de Mada Ele07 ( papanashilor, fiti cavaleri, fetele inainte )
papanash scump Cristian Mihai de ANDREEA11
cumintelul Yannisuc al Annisiei , sigur ii organizeaza o petrecere mami si tati
zambaretzul mamei Cristian Matei de Cecilia
Si, "urma care scapa turma" ( in copilarie asa ziceam cand jucam v-ati ascunselea ), avem si o dulcetzica de 3 luni:
Stefania de Crisjo
Sarbatorim azi si bebelusi cu nume sfant, Ioane, Oane si Ionuti de carpatina, LiaB, AlinkaV, Gabriela77, toma_lly, Amar, jojo_miha, dorabora si RGE

Sa va traiasca, sa creasca mari si sanatosi, sa aiba parte de fericire si noroc !

Uram "La multi ani!" mamicilor si taticilor cu nume de sfant ! Sa fiti sanatoase/sanatosi si sa va bucurati de comorile voastre !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Noi suntem internati iar in spital ptr ca au aparut modificari majore la eeg.
Asa ca asteptam raspuns de la guvernul Islandei sa putem pleca la Boston la spitalul pentru copii, pentru investigatii noi.
Maine are loc intrunirea iar miercuri primim raspunsul.
Vacanta in Romania a fost una de cosmar, drept ptr care am schimbat biletele si am venit mai devreme, dupa ce am stat pe Otopeni, din cauza zapezii, 14 ore, am pierdut legatura din Frankfurt, etc.
Parca nu se mai termina.
Suntem obositi si terminati fizic si psihic.
Fug ca sunt la internetul spitalului si am lasat baietii singurei.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Nana iti urez multa multa sanatate lui Andrei.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dmineata si de la noi,

Multumim de urari, sunteti niste dragute, v-ati amintit de zambaretul meu.

Uram si noi: La multi ani!
celor cu nume de Ioana sau Ion, fie ei mamici, tatici si papanasi si dulcetele;
celor care azi au mai implinit o lunisoara de viata

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Multumim de urari! Sanatate multa tuturor!

Nana, sper sa plecati la Boston cat mai curand! Te imbratisam! Curaj si speranta!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

uram si noi LA MULTI ANI!sarbatoritilor de astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, noi ne rugam pentru sanatatea lui Andrei si pentru voi, parintii, sa aveti putere, sa rezistati acestor incercari si sa ajungeti clipa in care veti zambi din nou alaturi de iubitul vostru bebelus. Doamne ajuta !

Mergi la inceput