Comori de nov-dec 04(166)
Raspunsuri - Pagina 4
daniela_sb spune:
Try, lasa ca te-am citat eu corect. Si oricum u trebuie sa iti faci probleme pentru ca Bits e experta la bucatarie. Am facut poze, dar inca nu le-am pus pe net. Promit ca in curand.
Da, mi-e familiara si mie chestia cu certatul. Danutz cand stie ca va fi certat zice ori "taci" ori "nu mai zice"...
Ei... bunicul vrea cel mai tare si mai tare fetitza (ca de, el a avut doar baieti) si mi-ar placea si mie sa am o printesa pe care s-o gatesc dar sunt atat de fericita ca mamica de baietzel incat nu ma pot imagina altfel. Asa ca sanatos/sanatoasa sa fie...
16+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
monica-elizabet spune:
suntem irecuperabile
cred ca numai paxela se uita si nu pofteste decat la un pahar cu cola
eu tocmai am papat niste cartofi la cuptor cu sos de smantana/oua/cascaval si branza rasa +condimente...super super bestiali si ma bucur ca au mancat si astia mici...seamana cu un sufleu
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
danette spune:
Mey Monica, mi-ai facut o pofta cu sufleul de cartofi...
numai ca n-am cascaval.
Il sun pe sotz acum, sa-mi aduca cand vine acasa...
ioana_du spune:
Hello fetelor!
La Multi Ani sarbatoritilor zilei , La Multi Ani si mie
Nu stau mult, am intrat numai sa va salut, sint extrem de grabita. Imi fac bagajele si plec, nu se mai poate. Monica draga, vin. Gata, nu mai pot. Cartofii aia arata ..... Asa ca gata, decizia mea este luata. Maine va scriu din Brasil.
danette spune:
Hai ca esti tare Ioana... btw- La multi ani!
Eu m-am limitat sa-mi fac cartofii acasa. Pana la urma fac o chestie similara, dar fara compozitia de sufle... adica am descoperit ca n-am nici oua in frigider... so... va fi doar cascaval si smantana deasupra. Si in afara de condimentele clasice, mai pun putin oregano.
edit:
intre timp am pus si 2 filme pe webshots:
http://entertainment.webshots.com/album/562044969ByFpXd
monica-elizabet spune:
mama cum arata cartofii tai danette...deja mi s-a facut iar foame
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
paxela spune:
multumim de urari si uram si noi la randul nostru La multi ani tuturor Ionilor, Ioanelor sanatate si multa fericire
monico, suna bine ce ziceti voi acolo, dar eu una nu poftesc , nici macar in sarcina nu am patit-o, asa ca... stau linistita , iar la cola nu am renuntat definitiv, ocazional mai fur un pahar, dar sincer si la unul singur se vede, ma baloneaza infiorator, iar eu am dat kg jos dar burta si restul sunt tot acolo
si de ce sa nu recunosc ieri am copt 8 tavi de bezele, si cred ca jumate le-am mancat singura, cine? eu? nuuuuuu
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
paxelina, lasa ca asa o data la o ocazie merge...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Cine nu doarme noaptea, eu evident, pentru ca mai avem putin pana plecam la aeroport si am o stare, deja ma doare stomacul, ma gandesc ca-i marti trei ceasuri rele . Si i-am transmis si Anei starea mea, este si ea fresh prin casa, se tot uita ce sa-si mai puna in bagaj dar nu mai este loc.
Ne auzim maine cu bine de prin strainataturi.
Si sa nu uit, dau sigur un kg jos la un zbor cu avionul .
Cum ajung in Norvegia bag si eu niste tobite macar un sfert de reteta sa le degust si sa-mi dau si eu cu parerea.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana