Comori de nov-dec 04(166)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ce devreme s-a dat stingerea in seara asta pe-aici...

La multi ani! Ioanelor si Ionilor...sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Saluatre si "LA MULTI ANI" Sa va dea Domnul un 2008 plin de impliniri,sanatate si fericire.
Si nu in ultimul rand,"LA MULTI ANI".tuturor Ioanelor,Ionilor,mamici,tatici sau pitici.Sa fiti sanatosi,fericiti si sa va distrati de minune azi
Eu am aterizat la munca abia azi,asta ptr.ca pe 3 si 4 mi-a fost imposibil sa escaladez mormanul de zapada..asa ca mi-am prelungit vacanta
Eu am inceput 2008 cu un sot racit moooort,o zgubi si ea tusacioasa su muciaosa...si vad ca m-au molipsit si pe mine.De sambata Mariuca face febra,deci am trecut pe Ospamox,iar Sebi e pe Amoxicilina....eu mor de durere de cap,nasul infundat....
Monica,pe 10 te asteptam acasa????Sper sa nu ne ocolesti..asteptam telefon
Va doresc numai bine,sper sa pot pune niste poze,mai vorbim

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

La multi ani! Ioan, Ioana.

Multumim Miki, Bits!

Bebelusul din burtica nu stiu inca ce e. Orice o fi, sanatos sa fie si mai bine sa nu-mi fac iluzii si apoi sa fiu dezamagita. Las pe dl dr. sa spuna sau nu, dupa cum o crede el de cuviinta. Oricum burtica e cu mult diferita fata de prima data. Zici ca am cu 2 luni in plus. Chiar am facut cateva poze. Asa a fost si la voi la a doua sarcina? In plus mereu mi-e foame, am pofta de cate ceva, am imunitatea scazuta (am mereu nasul infundat, zici ca acum-acum ma racesc, am si prins de fapt 2 raceli pana acum).

Temperatura pentru tobite trebuie sa fie de "Si de copt le-am copt la 350-380 grade F (nu mai stiu de celsius la cuptor de cand cu canadienii astia)." - citat din Try ca al al meu nu e cu grade din pacate.

Onitzo, spor la slabit!

frumoasa de Iris. E atat de serioasa... Cred ca povestiti mult si are subiecte de meditatie, nu?

16+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gata, am revenit si eu la munci, fara prea mare elan, fireste!

La multi ani Ioni si Ioane, sa fiti cu totii sanatosi!

Mai, Cici, subscriu si eu, asa ma binedispun pozele voastre, sunteti mereu veseli, iar fetele sunt ca niste spiridusi!In plus, foarte elegante!

Irisina e o eleganta, si vad ca s-a apucat de pictat.Ma bucur ca v-ai simtit bine macar de anul nou, daca ianinte ati fost virusati!

Am vazut si un Danutz carliontat si frumos, Daniela, iti tin pumnii ca nr. 2 sa fie fetita, inteleg ca asta va doriti!

Pai bine, mai Andreea, asa incepi tu anul? Multa sanatate si sa va faceti bine repejor.

Si Mihnea a incaltat un rosu in gat , ca tocmai ce il laudam cat de sanatos a fost de 1 an incoace.Culmea e ca la munte a stat nenumarate ore afara in zapada si la sanius si n-a avut nimic, in schimb sambata a stat sa dea zapada cu tat-su de pe masini si atata a chiuit, probabil o fi si transpirat, ca seara era cu febra si ieri batea spre 39. Ei daca fac atat de rar febra (la el e cred a 3-a oara in viata )o suporta si cam greu, in sensul ca sunt bleguti rau, deci aseara era tuflit la maxim. Azi cica e mai bine!

Altfel, Bianca astepta cu mare bucurie inceperea gradinitei, sa-si vada prietenele. Zilele trecute am mers zilnic si am patinat amandoua, l-am pus si pe Mihnea pe gheata si se descurca acceptabil, inca cateva lectii si il fac patinator. E f. ambitios si vad ca insista sa mearga, ceea ce e bine, sora-sa la orice greutate, o cam lasa balta si trebuie sa-i fac mereu prelucrari

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Daniela, da.. e extrem de serioasa cateodata Iris asta a mea. Zici ca e plina de intelepciune.
Are ea un text mai nou, cand ii atrag atentia...: "Bine mama, daca asa zici, atunci asa e problema."
Ma umfla rasul de fiecare data cand o aud.... asa importanta.

Fluctueaza intre a fi cuminte si a fi super prapadita.
Intre a asculta de noi si a nu ne baga in seama...
Mai nou imi poarta pantofii si cizmele cu toc la greu, mai mult de-atat imita modelele de pe Fashion Channel...adica holul nostru e un fel de 'cat walk'...si-i place s-o imbraci, mama-mama!
Ma bucur ca are rabdare si ma asculta cand ii explic ce-cu-ce se potriveste, se asorteaza...sper sa-i intre in cap, ca mare lucru e si estetica/ cromatica asta!

Mai nou se joaca un fel de 'de-a v-ati ascunselea'.. e ca strutul, daca ea nu ne vede, crede ca nici noi n-o vedem. In fine... solicita imperios sa ne jucam cu ea jocul asta.
Sa vedeti cum numara:
1 2 3... 10
pe cine nu-l iau cu lopata, il gasesc..
LOGIC, nu?
Si se mai joaca de-a vanzatoarea de legume in piatza. Are un cos cu legume din lemn, fiecare leguma e formata din jumatati sau sferturi prinse cu scai intre ele... are si cutitas de lemn ca sa le portioneze... si-a facut taraba dintr-o masuta de cafea de-a mea... si trebuie sa cumpar zilnic legume si fructe, frate!
Si musai sa vorbim la persoana a III-a... adica ne domnim.

Daniela, mie clar mi-a scazut imunitatea dupa sarcina cu Iris.
In timpul sarcinii am fost beton, dar dupa nastere, m-au pocnit diverse viroze si altele...Nu s iu ce s-a intamplat, dar au trecut 3 ani si tot asa sunt... sensibila.
Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE SERBEAZA ZIUA NUMELUI!
Danette, ti-am admirat domnisoara, e nemaipomenita ca de obicei!

Noi suntem bine deocamdata, insa de azi a inceput iar gradinita...is curioasa cat dureaza pana-i apar iar mucii...of....
In rest toate bune si frumoase...Bianca in continuare nu vrea sa vorbeasca insa citeste (literele de tipar mari) si le scrie (cateva din ele).... e de groaza....ii scriu cate un cuvant, pune degetelul pe fiecare litera si o citeste, apoi repeta cuvantul dar nici picurata cu ceara nu l-ar zice in context.
Calculatorul deja nu mai are nicio taina pentru ea, si-l deschide, isi da ce vrea, isi pune si cd-uri cu jocuri si joaca, jocuri cu multimi, cu numere, cu potriveli (ca nu stiu cum sa le zic altfel....potriveste de exemplu jumatati de legume si fructe contra timp, etc)... mi se pare ca e undeva peste nivelul varstei ei la asta insa dpdv al limbajului ma omoara cu zile...
Va pup pe toate si intru cat mai curand....pentru cine lucreaza in contabilitate stie ce e acum, la inchidere de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI IONILOR, IONITELOR, OANELOR!!! Sa fiti sanatosi!!!
Aseara am avut o mare surpriza, ne-am vazut cu Ana si Otilia, am fost foarte fericita de vizita, dar nu numai eu, ci si Ana cu Paul care ...Oti sa spun????? ...frateeeeeeeeeeee S-AU PUPAT ASTIA MICI..!!!!!
nu-mi puteau crede ochilor !!! incercam sa le fac poza cu telefonul ca nu aveam acumulatorii incarcati pt aparat si imi tremura mana ce emotii aveam ca sa surprind moemntul!!! i-a si filmat Mihai, sa ii vedeti ce dansau si ce frumos se jucau!!! poate reusim diseara sa punem filmuletul.
Otilia e asa cum o stiti, plina de surprize si m-a surprins in mod f placut cu suvitele blonde, ii sta super, ii scoate ochii in evidenta! Oti te barfesc!! Ana e o delicata, pupacioasa si iubareata, stiam eu de ce ma bucur sa vina pe la Paul, a mai avut si el cu cine se juca, mai ales ca s-au placut mult!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Bitsule, Try zicea temp de la cuptor de 430.

Mey, va rog frumos sa nu inversati numerele. Era vorba de 350-375 grade Farrenheith. Nu 430 ca e prea puternic.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by mikimi

Bitsule, Try zicea temp de la cuptor de 430.

Mey, va rog frumos sa nu inversati numerele. Era vorba de 350-375 grade Farrenheith. Nu 430 ca e prea puternic.

M-ati omorat cu tobitele voastre, pana la urma ma apuc sa le fac si eu, desi am facut si am mancat la dulciuri saptamanile astea, incat ar trebui mai curand (daca as avea bun simt) sa trec urgent la cura de slabire!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
mama ce m-ai distrat try cu faza asta cu nu inversati numere super tare!
la multi ani! sarbatoritirlo de astazi, sa fiti sanatosi
andreap, saantate multa si tie si familiutei
roserbina micul patinator sanatate sa se faca bine repejor si pe voi balerinele
numai bine tuturor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput