Comori de nov-dec 04(166)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am fost azi la doctor, sigur nue vreo boala a copilariei! ne- dat trimitere la colentina, a facut un test sa vada daca sunt paraziti (ea asa a zis), si a iesit din fericire negativ. Acum ia tratament si vineri ne intoarcem la gomoiu, poate ii face si testele alergologice.
OTILIA chiar as vrea sa stiu la ce este alergic ca sa spun la gradi sa nu i se ami dea, ca tare rau il mananca, mi-e mila rau de el!!
DANIELA

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

OTI las' ca si noi i-am vazut funduleata goala Anei cand era mai mica! e adevarat, noi suntem mai generosi in a ne expune!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danette
Ce rol are moasa?
Moasa (la noi) = asistenta medicala care ajuta la nastere.

Stii cum e...cate bordeie atatea obiceie...Nu stiu exact ce rol are moasa,insa iti pot spune cum a fost la noi. Ea a luat copiii (am avut aceeasi moasa si la Robert ) si i-a dus la biserica,unde i-a "predat" nasilor. Apoi la baita de scoatere din mir,a pregatit apa si a carat (biata de ea ) cadita pana jos,unde trebuie sa arunce apa la radacina unui copac tanar.Mai haios a fost la Robert ca a umblat moasa cu cadita in jurul blocului,ca nu gasea nasul un copac care sa-i placa . Dupa ce arunca apa din cadita,se aseaza cu fundul pe ea,ca sa faca si ea o fata sau un baiat,dupa caz. Dupa botezul lui Robert nu i-a iesit sa faca un baiat,poate o sa-i iasa acu la fata.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc de sfaturi fetelor...noi inca nu putem sta atat pe-afara dar mai exersam
onitza, sanatate lui paulica
andreap, eram mai activa...acum sunt cu musafiri mai tot timpul...azi am fost sa ne facem si noi analizele toti, vaccin antigripal si alte zapaceli de genul asta...am stat mai toata dimineata plecati pe-acolo...
va pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ce vorbiti voi ca-i sta bine-n rosu Anei, ii sta f. bine-n galben. Asa de scumpa e cu setul ala caciula-fular-manusi!

Dana, da, fura ele 11 grade, da’ doar temporar, acu’ ne-a napadit iar frigu’. Si sa stii ca nu ne-am plans deloc de zapada anul asta, ba pana acum am reusit sa avem zapada cat alti ani in 3 luni.
Si legat de basement, da, am fost doar eu, tata si florin. Taica-miu e mester de felul lui si se baga la multe, iar eu am un spirit practic dezvoltat – mi-au murit laudatorii – florin a fost cu critica si cu ajutorul la partile de forta. Aici astefel de renovari sunt mult mai simplu de facut ca-n Ro. In ro nu-s de ce pare asa complicat, dar aici cu magazinele astea specializate pe casa si constructii ai la indemana tot ce iti trebuie. Doar putian vointa si ceva pricepere i nviata de zi cu zi iti trebuie. SI curaj ca poti face singur. Ei te incurajeaza la greu sa faci proiecte de unul singur. De fapt asta e si sloganul lor: you can do it, we can help. Orice nu sti icu msa faci, te duci la ei la mag si e imposibil sa nu te lamureasca cineva acolo cum sa faci si sunt foarte saritori, amabili si nu te expediaza, iar daca ei nu stiu cum e mai bine, tot fac ce fac si se intereseaza si apoi iti spun ce si cum trebuie facut/procedat. plus ca la tv ai canale speciale legate de proiecte de casa. De cand am venit in canada ma pasioneaza canalele astea. De 6 ani ma uit cum se lucreaza si cum se fac anumite chestii. La inceput imi ziceam mama ce misto, da' cine sa faca frate asa ceva? Apoi le tot vezi, inveti procedeul si pasii si incet incet te obisnueisti cu ideea si pare totul simplu si cand trebuie sa te apuci de treaba nu mai pare asa complicat cum parea la inceput. E adevarat ca-n practica te lovesti de mutle detalii pe care nu le prevezi la inceput (ca amator), dar exista solutii pt toate.
Multumi mtuturor pt aprecieri. Asa-i, eu ma bucur nespus de spatiul in plus creat. Si nu vreau sa incarc prea mult pt ca vreau sa fie loc de joaca pt baieti fara prea multe restrictii. Sa stau si eu impacata ca nu strica ceva si ei ca nu mai sta nimeni cu gura pe ei.

Roserb, e adevarat ca-n poze nu vezi toate detaliile pe care ochiul le vede de aproape. De ex. pe pereti pare totul perfect in poze, dar in realitate vezi ca e doar o mana de vopsea (ca nu s-a acoperit suficient din prima), vezi unde nu s-a slefuit. Dar asa am luat o pauza dupa sarbatori ca nu-mi vine sa ma apuc iar de prafaraie (se smirgheluiesc peretii si se face un praf de-ti intra in toate gaurile posibile, iesi ca un clown de acolo). Acu’ vreau sa terminam baia complet sa nu ma mai stresez cu ea. Montam geamurile de la dus si nu e simplu deloc mai ales ca-s grele cu spume.

Bits, ce scump Ken cu replica lui.

Dama, ti-am vazut puiutii, dar sa stii ca mie nu-mi pare o asemanare izbitoare intre ei. Poate dupa ce-o creste mai mare piciu’ sa ne arate adevarata lui fatza , acu’ e prea bebelus.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

try, acum am reusit sa vad pozele cu subsolul...felicitari dragilor(toti ati acut o treaba minunata) totul arata super...adevarati profesionisti...sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

TRY si mie mi=a placut cum s-au finalizat lucrarile si efortul vostru! frumos, cu ocazia asta i=am mai vazut pe Adrian si Alex!

MIHA, AIME, sunteti grozave!!! foarte frumaose pozele! m-ati bagat in boala cu Amira, ii dau barbatului dureri de cap cu Nati de cateva zile incoace...pai de unde sa mi se traga daca nu de la fetele cu fetite cu fundite???? si Vladut a fost foarteeee elegant!!!! la fel ca Robert!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

MONICA multam de urarea de sanatate, la fel si ANdreei si tutoror fetelor care au fost cu gandul la noi! ce bine v-ati gandit la analize, bine ca le-ati facut! si vaccinarile iarasi f importante! bravo!

Paul s-a jucat de o ora incoace singurel asa frumoooooooooooos, mi-era asa drag de el, intr timp am profitat si am facut curatenie luna! cand e cu mine, mai sta singurel si se joaca, dar cand e cu taica-su nu vrea deloc sa stea singur, caraie si plange si tipa sa se joace intr-una cu el......fapt pt care Mihai e istovit si nu vrea sa facem pe Nati acum ..dar m-am gandit la o strategie: sa stau eu cu Paul cat pot de mult, ca sa las omu' sa respire si sa vada viata cu alti ochi si poate daca reusesc sa il las pe Paul o sapt la Moreni, la o cina ...se lasa cu

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

MIHA vorbeati parca de rolul moasei...sigur are si ea un rol..imi amintesc ca atunci cand mi-a citit preotul acasa....m-a intrebat cine a fost moasa la nasterea copilului...habar n-aveam...am facut cezariana...n-am vazut-o la fata si nici nu mi-a trecut prin cap sa ma interesez atunci...

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

onitza, imi place strategia ta
bafta si sa dea DD sa fie asa cum iti doresti tu

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput