bicicleta

bicicleta | Autor: gabrielle74

Link direct la acest mesaj

As vrea sa mi cumpar o bicicleta insa nu stiu care e mai buna.A m ceva celulita pe burtica si picioare si lucarnd muschi ma gandesc ca in timp va disparea.Inainte de acumpara m-am gandit sa va cer parerea voastra sa ma indrumati pt aface o alegere buna.Multumesc .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu dispare ea celulita doar pedaland, dar e o idee buna orice forma de miscare. Nu ai precizat insa daca vrei sa mergi pe strada sau doar in casa...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

In casa.deci vreau sa mi iau bicicleta medicala,dar am vazut ca sunt mai multe feluri.nu ma intereseaza firma .ce parere aveti despre bicicleta care imita alergatu.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

eu mi-am luat elliptical trainer(da 1 google si vezi cum arata). e f misto(e ca la ski iti foloseste tot corpul, mai tare decat bicicleta) si iti arata tot(timp, calorii pierdute, bataia inimii etc). eu am si slabit (asta a fost si ideea de a o avea). bafta

Mergi la inceput

MERCI.cam cat costa una? tu cum o reglezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Gabrielle, multumesc ca ai deschis acest subiect. Ma gandesc si eu sa-mi cumpar o bicicleta si nu ma pot hotari de care pentru ca nu ma pricep ce s-ar potrivi mai bine la ceea ce doresc eu, slabit in primul rind si reducerea celulitei. Ma tenteaza acum bicicleta eliptica pentru ca imi placea sa o folosesc atunci cind mergeam la sala si ma gindesc ca solicita si muschii de sus, inclusiv bratele, spre deosebire de bicicleta normala. Ne spuneti va rugam cele care deja o aveti ce grupe de muschi sunt solicitati mai mult si daca sunteti multumite?
M-a incurajat si Mathilda care a slabit, dar as vrea sa mai aud si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eliptica!
Si eu mi-am cumparat o bicicleta eliptica(sau stepper , habar n-am ).
E mult mai bun pt. ca iti lucreaza nu doar picioarele ci si fundul , bratele , abdomenul.
Noi am gasit-o in Real si am luat-o cu 3 mil parca.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

ELIPTICACea mai tare,o placere sa te misti cu ea,de la cea normala pe mine dupa 5 km ma durea fundul,dar la asta faceam cate 20 km .Merita sa dai banii pe ea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tibiuta

ELIPTICACea mai tare,o placere sa te misti cu ea,de la cea normala pe mine dupa 5 km ma durea fundul,dar la asta faceam cate 20 km .Merita sa dai banii pe ea

cat costa una?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

neaparat bicicleta de generatie noua - eliptica,pa langa faptul ca lucreaza mai multe grupe musculare decat cea traditionala nici nu te plictisesti "mergand"

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

F bun stepper-ul, numa' ca-i greu de pedalat pana te obisnuiesti si trece febra musculara. Mi-a cumparat sotul una inainte de a fi gravi si tot imi gaseam scuze ca de maine incep. Acum ma gandesc sa scap de kg-ele de dupa sarcina, Doamne ajuata!

anca
18+ bb Adam

Mergi la inceput