Elmiplant?!
Raspunsuri
Carrye spune:
Eu am folosit intr-o vreme Elmiplant si eram multumita, mai ales de raportul pret-calitate. Nu recomand demachiantul deloc, nu este bun de nimic.
gudinde spune:
Eu nu mi-am luat pana acum creme, dar am cumparat un demachiant si sunt multumita. Am luat demachiantul cu miere, unt de shea si musetel din gama bioten.
http://www.elmiplant.ro/Produse-Pentru-Ten_1_RO/3_Bioten-Formula-Noua/Lapte-Demachiant-Cu-Miere-Unt-De-Shea-Si-Musetel_76.html
valentinag spune:
Am primit si eu de Craciun lapte,tonic si crema cu cimbrisor si nu's ce,alea verzi!Doar crema am incercat-o,e un pic cam grasa pentru mine,dar la gerul de afara merge!La primavara nu stiu daca mai e buna pentru tenul meu!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
daniella4 spune:
Eu folosesc crema de oki cu ulei de migdale si samburi de struguri si ocrema antirid. Mi se par ok.
Theiuta spune:
Eu folosesc de la Elmiplant, gama "Bioten", crema de hidratanta cu miere, catina, etc
Imi place.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
maimutzica spune:
Eu folosesc crema de maini si sunt multumita... nu este prea grasa si intra repede in piele. Insa am si o nemultumire...sunt la al 2 lea tub si mirosul cremei nu este acelasi ca primul tub cumparat...
Angelinne spune:
Am auzit ca lotiunea antiacneica e buna inclusiv pentru a scoate petele dupa cosuri si pete de soare.
mamifeli spune:
Si eu am folosit o buna bucata de vreme crema antirid, cu rezultate bune. Chiar mi-a placut. Am mai folosit si crema nutritiva de zi si cea hidratanta. Tare faine si acestea. Insa nu am fost prea multzumita de laptele demachiant(din modelul cel vechi)care parca ma ustura pielea cand il aplicam. Azi vara am mai folosit si Lotiunea spray pentru protectie solara cu ft bune rezultate. Si crema pt Bebe este chiar faina. Imi plac pentru ca nu lasa pielea unsa. Chiar daca eu am tenul putin uscat, nu suport cremele grase, care lasa pielea unsa. Cele de la Elmiplant, zic eu ca sunt destul de bune si ca raport calitate-pret. De exemplu la crema antirid am folosit si produse mult mai scumpe decat cea de la Elmiplant dar care nu a avut rezultate mai bune. Deci eu recomand sa le folositi cu incredere.
mamifeli
desprecopii spune:
Eu mi-am cumparat o crema Elmiplant si dupa cateva saptamani mirosea a detergent. Nu mi-as mai cumpara de la ei.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Teolina spune:
Eu folosesc demachiantul pt ten normal si mixt, crema antisebum, bioten crema cu miere, nuc si castan,masca relaxanta, masca anticuperozica, crema epilatoare; am folosit sampoanele, crema de calcaie, crema de maini. Toate imi plac.